2017 eylülde tüp bebek yaptırcak olanlar ve tüp bebekten olumlu sonuc alanlar buraya:))

Merhaba arkadaşlar ben 2 başarısız aşılama sonrası bu ay tup bebege geçeceğim nasip olursa yalnız bazı arkadaşlar tüp bebeğe başlamadan önce testlerden bahsetmiş ben bu testleri daha önce yaptırmıştim tekrar mi istiyorlar yoksa daha önce yaptirandan bir daha istemiyorlar mi aklıma takıldı ben suan adetim yarın doktoruma gidicem inşallah test istemez

allah evladını sana ve eşine bağışlasın benimde 10 yaşında bir oğlum var ikinci evladım için ilk tüp bebek tedavisine başlayacağım bu ay

Canım ben regli oldum dün .. bugün doktora haber verdim gel dedi gittim iğnelere başlıyoruz.. hamile değilmişim yani demek o lekelenme fitilden dolayı oldu.. sen nasılsın ?

Canım ben regli oldum dün .. bugün doktora haber verdim gel dedi gittim iğnelere başlıyoruz.. hamile değilmişim yani demek o lekelenme fitilden dolayı oldu.. sen nasılsın ?

canım ikinci günü gitmen gerek dimi yani bu gün kaçta randevun seninle aynı dönemde olacak yumurta geliştirme seninle. iğne ne yazacak buraya yazarsın bende drdan sonra yazırım sana burdan.
hayırlı olsun canım sen nerde yaptırıyorsun tedavini
tahliller istedimi senden dr. tedavi öncesi ben onları tamamlıyorum şimdi
ben adet olmadım bekliyorum 13-14 gibi olacak benimde

Canım ben 15 gün önce fln. Gittiğimde normal kontrol için ozman tam kan sayımı , eşimden ve benden hepatit , hıv gibi fln testler istedi onları yaptırmıştım.. dün regli oldum sabah haber verdim bugün gel dedi. Muayene etti. E2 ve progestoran Tahilili istedi. Kan verdim. Puregon 225lik kullanılan, orgalutran, ovitelle, gorapply die iğne verdi ben hep iğne kullanıcakmışım. İlk iğnemi puregonu yani bugün bana yaptılar cuma gününe kadar akşamları yapıcam 225lik dozda cuma sabahtan da kontrole çağırdı..

Aynı zamana denk geldik canım hakkımızda hayırlısı olsun inş tedavimizden güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…