İdrar tahlili yaptırdım tek cizgi cıktıgüzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım rabbim yüzünü güldürsün
İdrar tahlili yaptırdım tek cizgi cıktı
5.gün embriyocanım kaçıncı gün emriyosu testin erken gebelik testimi idrarda çıkmaması normal kanda çıkar bence
7.günü kan tahlili yaptırdım 0.100 cıktı sonuç5.gün embriyo
5.gün embriyo
Sonuc noldu canimKızlar yarın 10.günüm test yapacağım insallah emeklerimiz boşa cıkmaz allah yardımcımız olsun
İdrar tahlili negatif cıktıSonuc noldu canim
Yok canım cok sükür bir kızım var 4 yasına girdicanım ilk tedavin mi hayırlısı ne ise onu rabbim onu nasip ediyordur
rabbim gönlünden geçeni sağlıkla ve hayırlısı ile tez zamanda göstersin
allah evladını sana ve eşine bağışlasın benimde 10 yaşında bir oğlum var ikinci evladım için ilk tüp bebek tedavisine başlayacağım bu ayYok canım cok sükür bir kızım var 4 yasına girdi
Allah sana da bagıslasın inşallah ıkıncı de olurallah evladını sana ve eşine bağışlasın benimde 10 yaşında bir oğlum var ikinci evladım için ilk tüp bebek tedavisine başlayacağım bu ay
allah evladını sana ve eşine bağışlasın benimde 10 yaşında bir oğlum var ikinci evladım için ilk tüp bebek tedavisine başlayacağım bu ay
Allah sana da bagıslasın inşallah ıkıncı de olur
7.günü kan tahlili yaptırdım 0.100 cıktı sonuçBazen idrar testleri yanıltıcı olabiliyor bence hemen ümitsizliğe kapılma , en garantisi kan ver canım hakkında hayırlısı olsun
Canım ben regli oldum dün .. bugün doktora haber verdim gel dedi gittim iğnelere başlıyoruz.. hamile değilmişim yani demek o lekelenme fitilden dolayı oldu.. sen nasılsın ?
7.günü kan tahlili yaptırdım 0.100 cıktı sonuç
12.gün canım ama 10.günü tek cizgi cıktı idrardaKaçıncı gün kan testi yaptır demişlerdi ki sana .. olmamışsada hayırlısı de canım üzme kendini
12.gün canım ama 10.günü tek cizgi cıktı idrarda
canım ikinci günü gitmen gerek dimi yani bu gün kaçta randevun seninle aynı dönemde olacak yumurta geliştirme seninle. iğne ne yazacak buraya yazarsın bende drdan sonra yazırım sana burdan.
hayırlı olsun canım sen nerde yaptırıyorsun tedavini
tahliller istedimi senden dr. tedavi öncesi ben onları tamamlıyorum şimdi
ben adet olmadım bekliyorum 13-14 gibi olacak benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?