2017 eylülde tüp bebek yaptırcak olanlar ve tüp bebekten olumlu sonuc alanlar buraya:))

yoktur canım yaa 5 yılda bir kez gebe kaldım oda dış gebelikte troid sorun bende miyon sorun ondan olursa mucize
15 ağustostansa canım hemen çıkar hemde sen yap testi bence inşallah bebeğin gelmiştir canım

amin inş. canım .. bir kaç gün daha bekleyim normalde bir hafta var olsa da belki çıkmaz diye düşünüyorum.
sende umudunu kaybetme hiç blli olmaz varsayalım kendiliğinden olmadı zaten tüp bebek yaptırıcaz herşey belli. olmasa da tedavimizle inş. olucak .. zaten bir evladın varmış Allah bağışlasın inş. ikinci bebeğini de tez zamanda sağlıcakla kucağına alırsın

allah razı olsun arkadaşım güzel dileklerin için rabbim sanada hayırlısı ile nasip etsin inşallah
senin son adet mi 15 ağustostu ben bat 15 ağustos olarak algıladım o zaman çıkmaz haklısın

Bende yarin tup bebek tedavisine basliyorum insllh bu sefer sonuca ulasirim. Cok yiprandim her ay her ay. Ilk defa icimde bir umut belki oluverirde kavusurum artik diye

Kızlar merhaba ben bu adette yani eylül adetiyle doktora gidecektim ve tedavi sürecini planlayacaktık geçen ay eşimle farklı illerdeydik ve bir kere birleşme oldu oda muhtemel adetten 7 gün öncesi adetim 21. Gününde yumurtlama tarihim genelde 14. Gündür. Şimdi ise adetim 5 gün geçtiği halde hala adet olmadım. Dün rahatsızlığım nedeniyle kan aldılar beta ya da baktılar 0.1 çıkmış bazı yerlerde geç döllenme olabilir yazmışlar sizde imkan var mı yoksa ben fsh hastasıyım acaba menopoza mı girdim anlamadım Adet olsaydom tedaviye başlayacaktık bu arada bu 6. Tedavim olacaktı

Merhaba arkadaşlar 7 yılık evlilik ve ilk günden bu yana 7 yıllık iç sızlatan yürek yakan bir evlat hasreti benim hikayemde maddi imkansızlık sebebiyle aşılama veya tüp bebek yöntemini kullanamamış 30 yaşında imtihanda olan bi arkadaşınızımben nihayet gücümüzü toplayıp tüp bebek tedavisi için yaşadığım şehre 2 saat uzaklıkta bir merkeze bismillah diyebildik yalnız 2 aydır tedaviye başlayamadık minimum vitamin eksiklikleri ve çikolata kisti prolaktin yüksekliği yüzünden tedavideyim 2 aydır doğum kontrol hapı kullandım Perşembe günü bitti hapım şimdi Allah nasip ederse adet kanaması bekliyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

E2 değerim 600ü geçti. Progesteronum 0.2. Lh gittikçe düşüyo. Yunurtalarım 20 milime ulaştı. Bugün son iğnelerimi vururum inşallah artık götürmüyo vücut

Arkadaşlar bu gün transferimin 8. Günü dua edin nolur transferin 7.günü kan tahlili yaptırdım 0.100 cıktı sonuç yukselır mi 12.güne kadar

Arkadaşlar bu gün transferimin 8. Günü dua edin nolur transferin 7.günü kan tahlili yaptırdım 0.100 cıktı sonuç yukselır mi 12.güne kadar
İnşallah yükselir canım benim inşşşaaalllaaah bu konuda bilgim yok sadece içimden geçen bu

Bana dr iki ay yumurta gormedigi icin biesteron verdi bu erkeklik hormonuymus bu hormon sayesinde uyuyan yumurtalarim uyanacakmis. Birde duzenli olsun diye adet sokturucu kullaniyordum onu birak kendinden adet ol ucuncu adetinde gel dedi.

Bende bugün regli oldum kızlar .. yarın doktora haber vericem salı yada Çarşamba çağırır büyük olasılık.. tedavi sürecine başlamış olacağım RAbbim nasip ederse . Herkese bol şans tedavisi yeni başlayan, biten ve bitmek üzere olan arkadaşlara. Allah bizimde yüzümüzü güldürsün inş. Çok heyecanlıyım bu stres başıma dert olmaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…