- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
yoktur canım yaa 5 yılda bir kez gebe kaldım oda dış gebelikte troid sorun bende miyon sorun ondan olursa mucize
15 ağustostansa canım hemen çıkar hemde sen yap testi bence inşallah bebeğin gelmiştir canım
Amin cnm. Transferim gerceklesti. Tutunurlar ins. Allah emeklerimizi zayi etmesin
inşallah bebişin veya bebişlerin sana tutunurKizlar, yarin transferim saat 12de. Benim icin dua ederseniz cok sevinirim. Allah hepimizi hayirli ve saglikli evlatlarla sevindirsin
amin inş. canım .. bir kaç gün daha bekleyim normalde bir hafta var olsa da belki çıkmaz diye düşünüyorum.
sende umudunu kaybetme hiç blli olmaz varsayalım kendiliğinden olmadı zaten tüp bebek yaptırıcaz herşey belli. olmasa da tedavimizle inş. olucak .. zaten bir evladın varmış Allah bağışlasın inş. ikinci bebeğini de tez zamanda sağlıcakla kucağına alırsın
gözünaydın. inş. güzel haberler verirsin yakın zamanda bizlere
inşallah bebişin veya bebişlerin sana tutunur
İnşallah yükselir canım benim inşşşaaalllaaah bu konuda bilgim yok sadece içimden geçen buArkadaşlar bu gün transferimin 8. Günü dua edin nolur transferin 7.günü kan tahlili yaptırdım 0.100 cıktı sonuç yukselır mi 12.güne kadar
İnsallah yukselir canim. Zaten2. Gun yerlesiyor embriyoArkadaşlar bu gün transferimin 8. Günü dua edin nolur transferin 7.günü kan tahlili yaptırdım 0.100 cıktı sonuç yukselır mi 12.güne kadar
E 2 yuksek mi olmali adetli iken hormon degerleriniz kactiE2 değerim 600ü geçti. Progesteronum 0.2. Lh gittikçe düşüyo. Yunurtalarım 20 milime ulaştı. Bugün son iğnelerimi vururum inşallah artık götürmüyo vücut
50nin altında olması gerekiyo 54dü benimE 2 yuksek mi olmali adetli iken hormon degerleriniz kacti
Cok tuhaf iste bu benim hep oyle 30 larda cikiyor ama fsh yuksek oluyor50nin altında olması gerekiyo 54dü benim
Kızlar yarın 10.günüm test yapacağım insallah emeklerimiz boşa cıkmaz allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?