2017 eylülde tüp bebek yaptırcak olanlar ve tüp bebekten olumlu sonuc alanlar buraya:))

süper.. güzel haberlerle gelirsin inş.

canım transfer ne zaman olucak senin. yumurta toplama işleminden sonra adet mi görüyoruz sonradan mı transfer oluyor ?

iğnelerden kaç gün sonra opu. olmuş oldun sen?
dr sana opu sonrası hemen transfermi önerdi yoksa rahim dinlendirip dondurulmuş embriyo ile mi transfer canım

amin canm inş..
evet hemşire anlattı ama inş. bn anlamışımdır:)) iğneyi tam olarak hangi bölgeden yapmak lazım.. göbek deliğinin her iki tarafından 2 parmak dışından herhangi bir yere olabilir dedi doğru mu anladım acaba ? sen tam olarak nereye yapıyordun bide aynı yerlere vurulsak bişey olur mu?

evet canım göbek deliğinden 2 parmak uzağına vuracaksın doğru anlamışsın. benim aynı yere vurduğumda oldu üst üste ama nette okumuştum göbek altına vurulan iğneler daha etkili oluyormuş ne derece doğru bilemiyorum

göbek altı derken neresi oluyor? ben hep kenarlara doğru yapılması gerekiyo die anladım

göbek altı derken neresi oluyor? ben hep kenarlara doğru yapılması gerekiyo die anladım
göbek deliğinin iki parmak üstü oluyorsa onun gibi göbek deliğinin alt tarafı gibi düşün canım. kenar derken göbek deliğinin 360 derece etrafı arkadaşım iki parmak arayla

Bugun 11.günüm kan tahlili yaptırdım 0.100 cıktı sonuç yıne hüsran yıne negatif bebişlerım bana tutunmadılar ama neden se cok üzgünüm degilim cünkü bir kızım var 4 yasına girdi ondan galiba allah onun eksikliğini gostermesın

canım şükür evladımız var bu süreçte sana güç verecek ama yılma devam et oldumu kardeşsiz bırakma kuzunu arayı açma benim oğlan 10 yaşında oldu şimdiki aklım olsa daha erken yol alırdım

Kızlar dün adetimin 2. günüydü kontrole gittim artık tüp bebek için iğnelere başlar umuduyla ama ultrasonda yumurtaların aynı boyda olmadığını uzun protokolle bu ay lucrine başlayabiliriz dedi kafam çok karışık 2 tane solda 2 tane de sağda istediği gibi folikül varmış ama aynı boyda olmayan büyük foliküler de varmış o yüzden şansımız az olur böyle başlarsak dedi bilgisi olan varsa nolur beni bilgilendirsin bu 3. ay hala başlayamadık geçen 2 ayda da doğum kontrol hapı kullandırmıştı

Herkese Merhaba arkadaşlar ilk tüpbebek denemem için menopur75 le 6toz/3su kalçadan uygulamayla başladım .hergün birde corasprin içiyorum .çarşamba sabahı 4 uygulama yapmış vaziyette ilk kontrolüm. Rutin kan tahlillerimizi yaptırıcaz kısmetse .bende acemiyim raporsuz ilaçlarım 2250tl tuttu.olsukça pahalıymış

21. günden itibaren LUCRİN kullanırken adeti geciken var mı arkadaşlar

merhaba cnm bnmde ilk tüp bebek deyimim ..bende bugn 3. iğnemi vurulucam , cuma günü de kontrole gidicem .. 2250 tuttu demişsin ya ilaçlar için hangi ilaçları aldın söylermisin.? benim 1400 tl tuttu ama sadece iğne var içinde transfer sonrası kullanılacak ilaçlar yok ben şimdilik bir kısmını aldım sanırım. bana da 1500-2220 arası ilaçlar tutar demişlerdi tüp bebek görüşmesine gittiğimiz zaman kafam karıştı bnm:)

arkadaşlar merhaba transferim yapıldı şimdi heyecanla bekliyorum dualarınız eksit etmeyin ne olur , Allah hepimizin yardımcısı olsun

amin. hadi bakalım 12. sonra inşallah güzel haberlerini alalım

Arkadaslar tüp bebek transferim tutmadı malesef ama merak ettıgım ne zaman adet görurum cünkü günüm gecıyo transferimin 12.günüde doldu

Arkadaslar tüp bebek transferim tutmadı malesef ama merak ettıgım ne zaman adet görurum cünkü günüm gecıyo transferimin 12.günüde doldu
canım progestan içeren iğne veya rahim içi jel kullanıyormusun ne zaman bıraktın yada
ben aşılama sonrasında jeli bıraktan 4 gün sonra adet olmuştum

Merhaba bende 8 eylül cuma günü başladım tedaviye .
8 eylül cuma -gonal f 225
9 eylül cumartesi -gonal f 225
10 eylül pazar -gonal f 225
11 eylül pazartesi -gonal f 225
12 eylül salı -usg kontrol -cetrotide 0.25+gonal f 225
13 eylül çarşamba -cetrotide 0.25 +gonal f 225
14 eylül -kontrol
İlk tüp bebek tedavim yaş 29 , 3 yıllık evliyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…