2017 eylülde tüp bebek yaptırcak olanlar ve tüp bebekten olumlu sonuc alanlar buraya:))

Tedavim dun basladi kizlar ilk ignemi oldum 5 gun boyunca aksam 7 de yapcam bu surecte nelere dikkat etmem gerek biraz halsizlik var yuruyus yaptik bugun belim kalcam agridi
Hayırlısı olsun canım öncelikle benim doktorum günlük olarak herşey normal yap kendini yorma dedi opu işlemi sonrası 9 gün kendini dinlendir ara ara kanamalara dikkat et ağır kaldırma ve en önemlisi yeşillikten uzak dur özellikle maydanoz rahim sökücü etkisi varmış ben bunlara dikkat ettim

Opu islemi yumurta toplama islemi mi oluyor. Neden 9 gun yumurts toplandiktan kac gun sonra taransfer olunuyor ki ? Yani asil opu dan sonra dikkat etmem gerek dimj

hayırlısı olsun güzel haberlerini alırız inşallah canım

hayırlısı olsun güzel haberlerini alırız inşallah canım

4 tanesi 15 mm den büyük olmak üzere 11 yumurtam oluştu. E2 değerim hergün 2 kat artıyo LH düşüyo. Arkalardan daha yumurta geliyo dedi doktor. Menopura 2 gün daha devam et dedi cetrotide verdi. Cumartesi gene gidilecek bakalım. Pazartesi ya da salı toplarız dedi.

Opu islemi yumurta toplama islemi mi oluyor. Neden 9 gun yumurts toplandiktan kac gun sonra taransfer olunuyor ki ? Yani asil opu dan sonra dikkat etmem gerek dimj
Evet canım yumurta toplama işlemi şöyle ki bu herkes için değil benim için geçerli oldu şu açıdan bana yumurta toplama işlemi sonrası hemen transfer olmayacağını çünkü ohss diye geçen rahimin su toplaması olayı olduğunu iletti doktorum 2 adet dönemi sonrası dondurulmuş embriyo transferi olacak yarın kontrolüm var adetimin 2. Günü oluyor bu ay bi aksilik olmazsa transfer olacak inşallah bu şekilde canım

inşallah güzel haberleri paylaşırız benimde 13 eylülde adeti bekliyorum

bende o tarihlerde başlıcam sanırım.. geçtiğimiz pazartesi hafif lekelenme oldu ve kesildi ztn regli olmam için çok erken zamandı.. şimdi bende regli olmayı bekliyorum bir an evvel tedaviye başlamak istiyorum,iyice stres bastı çünkü..

canım sen tsh değerim yüksek demişsin bende yaptırdım da bu hafta benim 2.38 çıkmış yanında referans değeri yazmıo değer nasıl sence? doktora soramadım henüz ama bazı yerlerde 2.5 faln yazıo sınıra yakın gibi sıkıntı olur mu ki acaba

Mrb arkadaşlar şimdi doktordan çıktım ilk tüp bebek deneyimim olacak . eczaneye gidiyorum ilaçlar 2250tl nekadar pahalı Yumurtalık rezervim az olduğu içşn yüksek doz başlıycaz dedi .iki tip ilaç var biri ucuz biri daha pahalı ve kaliteli dedi .tabi doğal olarak kaliteli olsun dedik .2250tl diyorlar

canım hamile olmayasın test yaptın mı ben iki gebeliğimde de lekelenme sonrasında kesilme ile yaptığım test ile öğrendim.
canım değerin refarans değerler arasında korkma 2,5 olması gerek

hangi ilaçları yazdılar arkadaşım size
bende adeti bekliyorum 2000 tlyi bulur dediler bizide tüp bebek merkezinde hayırlı olsun canım

banada 1500-2200 arası tutar demişlerdi canım raporsuz olunca malesef böyle oluyor

canım hamile olmayasın test yaptın mı ben iki gebeliğimde de lekelenme sonrasında kesilme ile yaptığım test ile öğrendim.
canım değerin refarans değerler arasında korkma 2,5 olması gerek

iyi ya bende sınıra yakın die telaş yaptım. canım benim dış gebelik geçirdiğim zamanda böyle olmuştu regli öncesi 3 gün hafif leke gelmişti. şimdi tek gün leke geldi acayip karın ağrım var.. leke gelmesinden önceki 7 gün vajinal fitil kullandım açıkcası ben fitilden dolayı leke gelmiştir diye düşündüm ama hiç bilmiyorum.. keşke hamile olsam, olsak

benimde bir oğlumdaki gebeliğimde birde ikinci gebeliğim dış gebilikte ikisinde de böyle olmuştu ondan dedim. ben senin yerinde olsam bir test yapardım o kadar bu konuda olmaz gözüyle bakıyoruz ki benimde göğüzler çok hashas ve epeyi sulu akıntım var ama inan gebeliğe yormuyorum arada acaba diyorum sonra diyorum ki saçmalama tüp bebek tedavisi başlayacak o bebek beni bulmaz yok birşey diyorum benimde adete 5 gün var

kafam karıştı şimdi.. benimde son adet tarihim 15 ağustos test yapsam çıkar mı ki? bir kaç gün daha bekleyeyim reglim gelmezse yaptırayım en iyisi.. aynen canım kafamızı çok şartlamışız hamile kalamayız diye ben 11 aydır bekliyorum olmadı. tam tüp bebeğe başlayacağım ay hamile kalmışsam çok sevinirim mucize olur benim için.. inş. sende hamilesindir hiç belli olmaz normal regli zamanlarında böyle olmuyorsan neden hamile olmayasın ki

yoktur canım yaa 5 yılda bir kez gebe kaldım oda dış gebelikte troid sorun bende miyon sorun ondan olursa mucize
15 ağustostansa canım hemen çıkar hemde sen yap testi bence inşallah bebeğin gelmiştir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…