2017 eylülde tüp bebek yaptırcak olanlar ve tüp bebekten olumlu sonuc alanlar buraya:))

A anneveoglusu Sağolasın canm sen nasılsın ? Bende tam durumları yazmıştım

canım yumurtalar toplanmış transferde olmuşsun sanırım hayırlı uğurlu olsun güzel haberlerini alalım inşallah

ben iğnenin 7. günündeyim dün dr kontrolüm vardı

10na yakın yumurta var gelişen dedi. 2si önden gidiyormuş çatlama önleyici iğne verdi dr
yarın tekrar kontrol gelecek hafta opu olur sanırım

Kızlar ben olumlu sonuç alanlardanım. Psikolojik olarak zor bir süreçti fakat şimdi gün sayıyoruz :)
Darısı başınıza. Tedaviye başlamak, mucizelerinizi beklemek büyük bişey. Dışarıdan her hangi birisi yaşamayan anlayamaz. Kendinize çok dikkat edin ilaçları düzenli alın güzel beslenin kahve çay tüketmeyin doktorunuzu dinleyin ve duanızı edin. Hayırlısı ile hepiniz hamile kalın ve yavrularınızı kucaklayın inşallah :)
Dualarım sizlerle.

Kızlarrrrrr napıyorsunuz bugün tüp için iğnelere baslıyorum inşallah gonal f kalem iğne hergün 225 vurucam inşallah hayırlı haberlerle sonuclanır bu sürec. Dua edin nolur bana

Kızlar merhaba Benim de bu pazartesi günü transferim var çok şükür herşey yolunda yine bi çanta ilaç aldık ve 3 gün kullanıcam hakkımızda hayırlısı dualarınızı bekliyorum

Kızlarrrrrr napıyorsunuz bugün tüp için iğnelere baslıyorum inşallah gonal f kalem iğne hergün 225 vurucam inşallah hayırlı haberlerle sonuclanır bu sürec. Dua edin nolur bana
Hayırlısı olsun inşşh bende senden 1 gün sonra iğneleye başladım cumartesi günü Gonal f 150 + menegon 75 :) Umarım sonuçlar yüzümüzü güldürür

Hayırlısı olsun inşşh bende senden 1 gün sonra iğneleye başladım cumartesi günü Gonal f 150 + menegon 75 :) Umarım sonuçlar yüzümüzü güldürür
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım bu sürecte beraberiz :) carsamba kontrolum var benim. Senin sorun neydi ?

Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım bu sürecte beraberiz :) carsamba kontrolum var benim. Senin sorun neydi ?
Bnde pcos var ... birazcık fazla dirençli salı günü doktor randevum var.. senin problem ne?

Bnde pcos var ... birazcık fazla dirençli salı günü doktor randevum var.. senin problem ne?
Bizde sebepsiz infertiliz sorun yok ama bebekte yok bi aşılamam oldu negatif baska denemeden tüpe gectim

Allahım pozitif sonuç almayı nasip etsin tedavi sonucunda inşallah balım..Amh değeriniz kaç acaba ??

Amin inşşh canımmm hepimiZin inşlh buraya güzel şeyler yazarız amh değeri yumurtalık rezervi ile mi ilgili ? Bnm hiç ölçülmedi yaşı 27 çok sayıda yumurtam var ama hormonsal sorunlardan dolayı gelişmiyorlar ilk tedavimde pozitif sonuç almıştım fakat 6 aylık erken Doğum yaptım malesefki

Bizde sebepsiz infertiliz sorun yok ama bebekte yok bi aşılamam oldu negatif baska denemeden tüpe gectim
Ne güzel canım çok şükür ki bir sorun yok, herşey yolunda giderse bebişini kucağına alırsın. Benim birde hamile kalırsam riskli bir gebelik sürecim olacak. İlk bebeğimi servikal yetmezlikten kaybettim. 4 ay önce...
Allh herşeyin hayırlısını yaşatsın hepimize.
Bu arada hangi merkezde tedavi görüyorsun?

Sağlıkla ilerleyecek inşallah canım benim. Geçmişteki üzüntüleri hiç düşünme. Güzel olacak inşallah..
Amh over rezervini hösteriyo. İnatçı pvoslarda sanırım6 dan yüksek oluyor. Benimde pcosum var. Kısmetse ekimde doktorla görüşüp tedaviye başlıyoruz bizde...

Öyle ama bende diyorum ki sebebi olsa bilinse ona göre bir tedavi olur ama suan sebepsiz bişey bilmiyosun işte aklıma hep böyle geliyor umutsuz gibi.. inşallah hayırlısıyla alırız kuzularımızı kucagımıza. Cok üzüldüm senin adınada ondada tüplemi hamile kalmıstın? Ben konyadayım canımm novafertile gidiyorum sen nerdesin?

Çok saol Canım inşşh güzel günler göreceğiz:) Walla bnm doktorum hiç bakmadı salı günü randevum var bir sorayım geçen seferde bakmamıştı, hormon testi adetin 2.günü yaptı iğnelere devam ederken E2 isteyecek...
PCOS büyük sorun ama tüp bebekte şansı yüksek grupta umarım sende olumlu sonuç alırsın? İlk defa mı yaptıracaksın?

İstanbuldayım ben Anadolu yakasında
Evet ilk hamileliğimde tüp bebek tedavisi ile olmuştu ben hiç aşılama istemedim doktor şansı düşük dedi, moral olarak kendimizi düşürmemek için direk tüp bebek yapmaya karar vermiştik.
Canım benim seni çok iyi anlıyorum herkese kendi derdi büyük geliyor insanlar bence her zaman olumlu düşünmen lazım tıp o kadar gelişmişlik anne karnındaki bebeğin DNA sına bakıyor , bir problemin olsaydı mutlaka tespit edip tedavi olurdu ama şükür ki yok bu hormonlar insana herşeyi yapıyor en ufak bir şeyde streste sıkıntıda yapması gerekeni yapmıyor. Doktorlar yapması gerekeni yapacak inşşh kaliteli bir embriyo transfer edildiğinde hamileliğin gerçekleşecek çünkü gerçekleşmemesi için bir sebep yok.
Ben ilk transferim yapıldığında, bebeğimi ben ne kadar kabullenir onun için iyi beslenir onun içimdeki varlığını karamsarlıkla değil umutla geçirirsem bana daha sıkı tutunacağına inanmıştım. Ve güzel geçirmiştim zamanımı.
Şimdi morale en geç ihtiyacın olduğu zaman keyfini çıkar bence

Ahh inşallah canımm. Hepimiz olumlu olalım.Bu kışı hamiş geçirip yazın çatır sıcağında doğum yapalım inşallah Evet balım ilk deneme olacak benim. Çok heycanlıyımm...

Ahh inşallah canımm. Hepimiz olumlu olalım.Bu kışı hamiş geçirip yazın çatır sıcağında doğum yapalım inşallah Evet balım ilk deneme olacak benim. Çok heycanlıyımm...
Allh gönlüne göre versin inşlh....
Nerdesin gideceğin merkeze domtoruna karar verdin mi?
Bn bugün 2.iğne mi yaptırdım hadi yetiş biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…