Hayırlı olsun canım inşSelam kızlar . Bende pazartesi günü opu olmuştum . Yarın transfer günüm
İnşallah canım . Merak ediyorum bu 2. Kalite ya da orta kalite olan embriyolar boşa mı gitmiş oluyor .Hayırlı olsun canım inş
Hayırlısı olsun inşşh bende senden 1 gün sonra iğneleye başladım cumartesi günü Gonal f 150 + menegon 75 :) Umarım sonuçlar yüzümüzü güldürürKızlarrrrrr napıyorsunuz bugün tüp için iğnelere baslıyorum inşallah gonal f kalem iğne hergün 225 vurucam inşallah hayırlı haberlerle sonuclanır bu sürec. Dua edin nolur bana
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım bu sürecte beraberiz :) carsamba kontrolum var benim. Senin sorun neydi ?Hayırlısı olsun inşşh bende senden 1 gün sonra iğneleye başladım cumartesi günü Gonal f 150 + menegon 75 :) Umarım sonuçlar yüzümüzü güldürür
Bnde pcos var ... birazcık fazla dirençli salı günü doktor randevum var.. senin problem ne?Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım bu sürecte beraberiz :) carsamba kontrolum var benim. Senin sorun neydi ?
Allahım pozitif sonuç almayı nasip etsin tedavi sonucunda inşallah balım..Amh değeriniz kaç acaba ??Bnde pcos var ... birazcık fazla dirençli salı günü doktor randevum var.. senin problem ne?
Bizde sebepsiz infertiliz sorun yok ama bebekte yok bi aşılamam oldu negatif baska denemeden tüpe gectimBnde pcos var ... birazcık fazla dirençli salı günü doktor randevum var.. senin problem ne?
Allahım pozitif sonuç almayı nasip etsin tedavi sonucunda inşallah balım..Amh değeriniz kaç acaba ??
Ne güzel canım çok şükür ki bir sorun yok, herşey yolunda giderse bebişini kucağına alırsın. Benim birde hamile kalırsam riskli bir gebelik sürecim olacak. İlk bebeğimi servikal yetmezlikten kaybettim. 4 ay önce...Bizde sebepsiz infertiliz sorun yok ama bebekte yok bi aşılamam oldu negatif baska denemeden tüpe gectim
Sağlıkla ilerleyecek inşallah canım benim. Geçmişteki üzüntüleri hiç düşünme. Güzel olacak inşallah..Amin inşşh canımmm hepimiZin inşlh buraya güzel şeyler yazarız amh değeri yumurtalık rezervi ile mi ilgili ? Bnm hiç ölçülmedi yaşı 27 çok sayıda yumurtam var ama hormonsal sorunlardan dolayı gelişmiyorlar ilk tedavimde pozitif sonuç almıştım fakat 6 aylık erken Doğum yaptım malesefki
Öyle ama bende diyorum ki sebebi olsa bilinse ona göre bir tedavi olur ama suan sebepsiz bişey bilmiyosun işte aklıma hep böyle geliyor umutsuz gibi.. inşallah hayırlısıyla alırız kuzularımızı kucagımıza. Cok üzüldüm senin adınada ondada tüplemi hamile kalmıstın? Ben konyadayım canımm novafertile gidiyorum sen nerdesin?Ne güzel canım çok şükür ki bir sorun yok, herşey yolunda giderse bebişini kucağına alırsın. Benim birde hamile kalırsam riskli bir gebelik sürecim olacak. İlk bebeğimi servikal yetmezlikten kaybettim. 4 ay önce...
Allh herşeyin hayırlısını yaşatsın hepimize.
Bu arada hangi merkezde tedavi görüyorsun?
Sağlıkla ilerleyecek inşallah canım benim. Geçmişteki üzüntüleri hiç düşünme. Güzel olacak inşallah..
Amh over rezervini hösteriyo. İnatçı pvoslarda sanırım6 dan yüksek oluyor. Benimde pcosum var. Kısmetse ekimde doktorla görüşüp tedaviye başlıyoruz bizde...
İstanbuldayım ben Anadolu yakasındaÖyle ama bende diyorum ki sebebi olsa bilinse ona göre bir tedavi olur ama suan sebepsiz bişey bilmiyosun işte aklıma hep böyle geliyor umutsuz gibi.. inşallah hayırlısıyla alırız kuzularımızı kucagımıza. Cok üzüldüm senin adınada ondada tüplemi hamile kalmıstın? Ben konyadayım canımm novafertile gidiyorum sen nerdesin?
Ahh inşallah canımm. Hepimiz olumlu olalım.Bu kışı hamiş geçirip yazın çatır sıcağında doğum yapalım inşallahÇok saol Canım inşşh güzel günler göreceğiz:) Walla bnm doktorum hiç bakmadı salı günü randevum var bir sorayım geçen seferde bakmamıştı, hormon testi adetin 2.günü yaptı iğnelere devam ederken E2 isteyecek...
PCOS büyük sorun ama tüp bebekte şansı yüksek grupta umarım sende olumlu sonuç alırsın? İlk defa mı yaptıracaksın?
Allh gönlüne göre versin inşlh....Ahh inşallah canımm. Hepimiz olumlu olalım.Bu kışı hamiş geçirip yazın çatır sıcağında doğum yapalım inşallahEvet balım ilk deneme olacak benim. Çok heycanlıyımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?