2017 eylülde tüp bebek yaptırcak olanlar ve tüp bebekten olumlu sonuc alanlar buraya:))

hayırlı olsun arkadaşım bende eylül adetini bekliyorum hayırlısı ile olsamda benimkide başlasa.
ilk kontrolde kaç yumurta gördü drnuz
inşallah güzel haberlerini alırız

hayırlı olsun arkadaşım bende eylül adetini bekliyorum hayırlısı ile olsamda benimkide başlasa.
ilk kontrolde kaç yumurta gördü drnuz
inşallah güzel haberlerini alırız

Dün ilk kontrolum du. Doktor boyutlarını söylerken saydım . 9 sağ da 8 solda saydı . Bakalım önemli olan sayısı değil kaliteli olması . İnşallah hayırlısı ile tedavi biter de güzel sonuçlar aliriz

aynen kaliteli olarak büyürler inşallah güzel bir opu ve transfer süreci geçirirsin inşallah
güzel haberler veririz inşallah arkadaşım inşallah

Hayırlı olsun tedavin

Vee az önce kırmızılar geldi cumaya dra gidiyoruz rabbim sen hakkimda hayırlısını nasip et. İçimde çok güzel duygular var. Artık tedavi başlıyor

Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah

Allah gönlüne göre versin canım inşallah umudun tez zamanda Sağlıkla kucaginizda olsun

bana cuma opu olabilir demişlerdi ama iki ay doğum kontrol hapı kullandım baskılamış yumurtalar yeterince gelişmemiş dedi hoca büyük ihtimal pazartesiye kaldım. Yalnız ilaçlarda çok pahalı iki üç gün bana pahalıya patladı

sağlıklısı olsun da varsın geç olsun canım. aynen ilaçlar pahalı ama yapacak bişey yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…