- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
hayırlı olsun arkadaşım bende eylül adetini bekliyorum hayırlısı ile olsamda benimkide başlasa.Merhaba bende 8 eylül cuma günü başladım tedaviye .
8 eylül cuma -gonal f 225
9 eylül cumartesi -gonal f 225
10 eylül pazar -gonal f 225
11 eylül pazartesi -gonal f 225
12 eylül salı -usg kontrol -cetrotide 0.25+gonal f 225
13 eylül çarşamba -cetrotide 0.25 +gonal f 225
14 eylül -kontrol
İlk tüp bebek tedavim yaş 29 , 3 yıllık evliyim .
hayırlı olsun arkadaşım bende eylül adetini bekliyorum hayırlısı ile olsamda benimkide başlasa.
ilk kontrolde kaç yumurta gördü drnuz
inşallah güzel haberlerini alırız
aynen kaliteli olarak büyürler inşallah güzel bir opu ve transfer süreci geçirirsin inşallahDün ilk kontrolum du. Doktor boyutlarını söylerken saydım . 9 sağ da 8 solda saydı . Bakalım önemli olan sayısı değil kaliteli olması . İnşallah hayırlısı ile tedavi biter de güzel sonuçlar aliriz
Hayırlı olsun tedavinMerhaba bende 8 eylül cuma günü başladım tedaviye .
8 eylül cuma -gonal f 225
9 eylül cumartesi -gonal f 225
10 eylül pazar -gonal f 225
11 eylül pazartesi -gonal f 225
12 eylül salı -usg kontrol -cetrotide 0.25+gonal f 225
13 eylül çarşamba -cetrotide 0.25 +gonal f 225
14 eylül -kontrol
İlk tüp bebek tedavim yaş 29 , 3 yıllık evliyim .
Büyük emek ve fedakarlık Allah gönlüne gore versinarkadaşlar merhaba transferim yapıldı şimdi heyecanla bekliyorum dualarınız eksit etmeyin ne olur , Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin inşallah bende umudunu kaybetmek üzereyken 3.denemede oğluma kavuştu m simdi ikincisi için başladım tedaviye...çok zor süreçler ancak yaşayan anlayabilirgaremis teşekkür ederim . İnşallah hayırlısı ise hepimizin kucağı dolsun boş kalmasin.
Allah gönlüne göre versin canım inşallah umudun tez zamanda Sağlıkla kucaginizda olsungaremis ilk denemem olduğu için mi bilmiyorum ama kendimi gerçekten güçlü hissediyorum . Hiç umudumu kaybetmiyorum. Hatta oglum olursa da kizim olursa da adini umut koymk istiyorum Olmazsa da demekki zamanı var diyeceğim
kızlar ne durumdasınız sesiniz çıkmıyor
bana cuma opu olabilir demişlerdi ama iki ay doğum kontrol hapı kullandım baskılamış yumurtalar yeterince gelişmemiş dedi hoca büyük ihtimal pazartesiye kaldım. Yalnız ilaçlarda çok pahalı iki üç gün bana pahalıya patladı
transfer olmuştun değil mi sen? sonuç beklediğin için sana öyle geliyor..bence kafandan at hiç düşünme bak zaman nasıl hızlı geçicek..Benım bugun 2.gunum hıc vakit geçmiyor
Evet cnm keşke yapabılsem ya hayırlısı bakalımtransfer olmuştun değil mi sen? sonuç beklediğin için sana öyle geliyor..bence kafandan at hiç düşünme bak zaman nasıl hızlı geçicek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?