- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
Hangi hastane? Benim de donrulumadıçok teşekkür ederim, sizin de hayırlı olsun. İnşallah hepimizin sonuçları iyi gelir. Benim üçüngün embriyosu. Aslında 3. güne kadar gelmiş 7 embriyom vardı neden 5. güne beklemediler yada niye dondurulmadı düşünmeden yapamıyorum. Hastanenin kendi prosedüründen kaynaklı sanırım. Sizin de mi 3. gündü?
başkent üniversitesi. genel olarak dondurulmuyor galiba orda. hiç dondurulanı duymadımHangi hastane? Benim de donrulumadı
Kızlarr transferim gerçekleşti :) 2.tane en kalitelisinden 3.gün embriyosu şuan bnmle....başkent üniversitesi. genel olarak dondurulmuyor galiba orda. hiç dondurulanı duymadım
hayırlı olsun transferiniz inşallah hayırlı sonuçlar alırsınızKızlarr transferim gerçekleşti :) 2.tane en kalitelisinden 3.gün embriyosu şuan bnmle....
Transfer kolaydı genel olarak doktorun acil ameliyatı çıktığı için 15-20 dk geç oldu transfer bu arada fena sıkıştım, transfer sonrası sondayla boşalttı doktor ama yaptırmaz olaydım, o nasıl bir acı kendime gelemedim hala WC’ye gitmeye korkuyorumDoktor herşey güzel dedi bakalım test günüm 20 ekim
Canım hayırlı olsunn bebişlerin tutunsun inşallah :)) bekleme grubuna hosgeldinn benimde 19 ekimm heyecanla bdkliyoruzz :)) Rabbim kucagımızı doldurur inşallahKızlarr transferim gerçekleşti :) 2.tane en kalitelisinden 3.gün embriyosu şuan bnmle....
Transfer kolaydı genel olarak doktorun acil ameliyatı çıktığı için 15-20 dk geç oldu transfer bu arada fena sıkıştım, transfer sonrası sondayla boşalttı doktor ama yaptırmaz olaydım, o nasıl bir acı kendime gelemedim hala WC’ye gitmeye korkuyorumDoktor herşey güzel dedi bakalım test günüm 20 ekim
hayırlı olsun bir tanem. sonda benide ürkütür oğlumda sezeryan öncesi takacağız dediklerinde beni uyutun öyle takın demiştim.Kızlarr transferim gerçekleşti :) 2.tane en kalitelisinden 3.gün embriyosu şuan bnmle....
İnşallah canım seninde bu heyecanlı sürecini paylasalım burda :)bende opu sonrası 14. günde adet oldum şükür artık miyon alınması için temizlenmeyi bekliyorum sonra bende transferi bekleyeceğim inşallah
Walla birdahaki sonda mıı aslaaa transfer heyacanımı aldı ben normal Doğum yaptım bu kadar içim yanmadıhayırlı olsun bir tanem. sonda benide ürkütür oğlumda sezeryan öncesi takacağız dediklerinde beni uyutun öyle takın demiştim.
sürgü ile ne yapmayı niye teşvik etmediler ki aayy şuan bu sayfa çok heyacanlı yaa inşallah bu heyacan güzel mutluluk haberleri ile dahada güzel olur
İnişhhh Canım ya önce sen sonra ben 18 ekimde idrar testi yapacağım zamannnn geçmiyorrrr bak internette birşey buldum gelişimi gösteriyor geçen seferde testten tarihinden 2 gün önce yapmıştım çift çizgiyi görmüştüm.allh yine nasip etsin inşlh :)Canım hayırlı olsunn bebişlerin tutunsun inşallah :)) bekleme grubuna hosgeldinn benimde 19 ekimm heyecanla bdkliyoruzz :)) Rabbim kucagımızı doldurur inşallah
İnişhhh Canım ya önce sen sonra ben 18 ekimde idrar testi yapacağım zamannnn geçmiyorrrr bak internette birşey buldum gelişimi gösteriyor geçen seferde testten tarihinden 2 gün önce yapmıştım çift çizgiyi görmüştüm.allh yine nasip etsin inşlh :)
ben çok heyecanlıyım düşünmeme çalışıyorum, elimizden geleni yaptık artık Allah'ın dediği olacak ama gel de bunu içimdeki duygularıma anlat. Sen nasılsın canım?test günü bekleyenler nasılsınız
benim bel ağrım geçti bugün hatta göğüslerim de yavaş yavaş iniyorlar. İlaçlara alışmaya başladım sanırım artık ondan diye düşünüyorumKızlarr ne durumdasınız :) ben her idrar öncesi kasıgım agrıyor ben mi anormallik yasıyorum bide yatarkende arada bi agrı giriyo sonra geciyor. Bugün daha rahatım kalkıp dolasıp oturuyorum sizlerde durumlar neyy :))
Heyecanl bekliyorumm arada kasıgımla bacagıma bi kramp giriyo geciyo daha rahatim bugün iğnemi olmaya gidicem merkeze illkez cıkıcam transfer sonrası cok daraldım aslındatest günü bekleyenler nasılsınız
Bende aynı durumdayım sürekli hesap yapıyorum.... zaman geçsin istiyorum artık senin test tarihi ne zaman ?ay ben de her saat buna bakıp duruyorum sanki saat saat değişiyormuş gibi
Bende aynı durumdayım sürekli hesap yapıyorum.... zaman geçsin istiyorum artık senin test tarihi ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?