Doktorunuz ne dedi by degereTşk ederim arkadaşım
Hep belkiler,hep umutlar, hep beklemeler çok yoruldum çookk
Çok ağrı oluyor muBugün kasıgımda ve belimde az agrı var bunlarda brni korkutuyor yada kuzular içerde hummalı calısıyorlar tutunmak için
Yok canım cok değil hafif arada belime geliyo yatmaktan mı bilemedim onudaÇok ağrı oluyor mu
canım yeni evlisiniz yaşınız kaçMerhaba kızlar biz evleneli 9 ay oldu biz hiç korunmadigimiz halde çocuğumuz olmadı doktora gittik klomen kullandim sol yumurtan çok güzel büyümüş dedi esimden spermiogram istedi yaptirdik çok düşük çıktı üroloji doktoruna gidince varikosel çıktı eşim ameliyat oldu agustosun 17 sinde. Hala bekliyoruz bebisimiz olmadı kasım ayında üroloji doktoruna tekrardan gidip yine spermiogram yapacaz sonucu alıp kadın doğuma gidecez yine. Kızlar biz beklemek istemiyoruz biran önce hayırlısıyla inşallah bebeğimiz olsun istiyoruz tüp bebek düşünmeye başladık ne yaoacaz bilmiyorum
canım kanama lekelenme var mıMerhaba
Bugün transferin 12.günü kızlar
Test yaptırdım 5,54
Çok düşük
Kimyasal gebelik mi acaba?
Özel olmazsa bat ne zaman canım ben biraz meraklıyımda tutacak mi diye o günü birlikte bekleyelimYok canım cok değil hafif arada belime geliyo yatmaktan mı bilemedim onuda
Doktor önce bir sperm sayinizi 7 milyona çıkartalım tüp bebek öyle yaptorabiliriz suan mümkün değil dedi ama 20 milyona da cikabilirse aşılama yaparız dedi ameliyattan önce 3 milyon 200 dü keçi boynuzu pekmezi yediriyorum günlük 2 kaşık ve ballı çerez buda iki kaşık böyle içiyor kasimin 17 sinde tekrar gidecez ışte spermsperm testi içincanım yeni evlisiniz yaşınız kaç
ameliyat sonrası gebe kalanları duyuyoruz dr tüp bebeğe yönlendirdi mi
19 ekim test günüm canımm. Adet tarihimide inan unuttum :)) o kadar iğne ilac kafamı baska aeylere mesgul etmişimki onu hatırlayamadım ama test günüm 19unda o gün belli olacak hayırlısıyla inşallah dua ett bizim içinde inşallah Rabbim seninde gönlüne göre verirÖzel olmazsa bat ne zaman canım ben biraz meraklıyımda tutacak mi diye o günü birlikte bekleyelim
Ay amin canım hayırlısıyla inşallah19 ekim test günüm canımm. Adet tarihimide inan unuttum :)) o kadar iğne ilac kafamı baska aeylere mesgul etmişimki onu hatırlayamadım ama test günüm 19unda o gün belli olacak hayırlısıyla inşallah dua ett bizim içinde inşallah Rabbim seninde gönlüne göre verir
Yaşımızda ben 22 eşim 27 ye girecekcanım yeni evlisiniz yaşınız kaç
ameliyat sonrası gebe kalanları duyuyoruz dr tüp bebeğe yönlendirdi mi
canım bence biraz daha bekle derim yaşınız çok gençYaşımızda ben 22 eşim 27 ye girecek
Haklısın canım ben sabretsem eşim sabırsız ücret nasıl canım tüp bebek için fiyat toplam ne kadarcanım bence biraz daha bekle derim yaşınız çok genç
dr yönlendirmediyle yaza kadar gelmezse yaz sonu başla bu sürece inşallah o zamana kadar gelir meleğin sağlıkla
tüp bebek yaptırsanda illa gebe kalacaksın diye birşey yok görüyorsun negatif ile de karşılaşılabiliyor
maddi ve manevi zor bir süreç özellikle bayanlar için
Canım ilaclar 2 bin buluyor gecedebiliyor yani. Suan için ben bu kısımdayım yani Ben özel bi merkezde yaptırdım 4900 tüp bebek içinde muayenelerde dahildi. Maddi ve özellikle manevi zor gercekten para her türlü kazanılıyorda bu stres ömründen götürüyor.ben hep güzel günlerin gelecegini bebeklerimle beraber gezip tozdugumu düşünrek motive olmaya calısıyorumHaklısın canım ben sabretsem eşim sabırsız ücret nasıl canım tüp bebek için fiyat toplam ne kadar
Ay canim benim hayırlısıyla inşallah güzel günlere kavuşacağızCanım ilaclar 2 bin buluyor gecedebiliyor yani. Suan için ben bu kısımdayım yani Ben özel bi merkezde yaptırdım 4900 tüp bebek içinde muayenelerde dahildi. Maddi ve özellikle manevi zor gercekten para her türlü kazanılıyorda bu stres ömründen götürüyor.ben hep güzel günlerin gelecegini bebeklerimle beraber gezip tozdugumu düşünrek motive olmaya calısıyorum
benim 12.000 TL tutuyorHaklısın canım ben sabretsem eşim sabırsız ücret nasıl canım tüp bebek için fiyat toplam ne kadar
5 binle 12 bin arasında bayağı var acaba neden böylebenim 12.000 TL tutuyor
canım merkezden merkeze değişiyor birde ilaçlar benim sadece yumurta geliştirme sürecinde ilaçlarım 1760 TL tuttu5 binle 12 bin arasında bayağı var acaba neden böyle
Eve t cıma üçüncü günKıızz yapma bak belki gec cıkar sonra üzülürsün bak stres olursun cuma oldun transfer demi sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?