2017 eylülde tüp bebek yaptırcak olanlar ve tüp bebekten olumlu sonuc alanlar buraya:))

Sanırım bugün yok test yaptırıcak olan.ozaman yarını iple cekelim biz cok heyecanlıyım ben ya sen nasılsın
bugün tekrar mı test yapsaydım acaba diye düşünüyorum. Evde bırakıp işe geldim pişman oldum. Çok heyecanlıyım ben de uyku hali vardı iki gündür gözümü açamıyordum. Bugün hiçbir şeyim yok

Ben her sabah yapıyorummm test çizgiler gittikçe beliriyor ilkini yapmak zor oldu ama kocam çok gülüyor bana ama ne yapayım duramıyorum :) yarın büyük gün erkenden gidin kanınızı verin ve hemen yazın merak ediyorum sizi...

Kanı verdim geldimm artık sonuc gelinceye kadar nasıl durucam bilmiyorum:) Ymrv sen proluton iğne oluyormusun?

hayırlı olsun canım sabah uyanınca aklıma ilk siz geldiniz :) hayır canım ben hiç iğne kullanmıyorum progestan 200 mg fitil olarak alttan birde estrofem ve folik asit kullanıyorum. progestan iğnesi mi proluton ?[/QUOTE]

hayırlı olsun canım sabah uyanınca aklıma ilk siz geldiniz :) hayır canım ben hiç iğne kullanmıyorum progestan 200 mg fitil olarak alttan birde estrofem ve folik asit kullanıyorum. progestan iğnesi mi proluton ?
[/QUOTE]
Evet Düşük önleyşciymiş progestan simdi onuda yaptırdım da fena yakıyo. Ben fazla mı kullanıyorum ya bant var benim kalcadan vajinal jel var vitamn folik asit var göbekten hıbor diye ipne var ecoprin var bide 4 günde bir bu dediğim proluton iğne var

Kızlar birşey soracağım akşam ucuZ 5tllik testlerden aldım erken çıkanlardan yapmayayım dedim aşkım 2.çizgi çıktı fotoğrafını koyuyorum sabah tekrar yapayım dedim testi mi yanlış yaptım bilmiyorum hiç birşey çıkmadı çok fazla damlattım sanırım panik oldum

Eklentiler

• FDAA62A9-B635-4392-BDA5-FB7BEABF71B1.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 54
hayırlı olsun canım sabah uyanınca aklıma ilk siz geldiniz :) hayır canım ben hiç iğne kullanmıyorum progestan 200 mg fitil olarak alttan birde estrofem ve folik asit kullanıyorum. progestan iğnesi mi proluton ?
[/QUOTE]
Ayy yüreğim agzımda atıyorr resmen yaa :) cok heyecanlıyım testte gördüm ama emin olamıyorum hadi ilac etkisisiyse hadi yanlıssa bozuksa bende 2 tane yaptım ikisindede cıktı ama işte o düşüncede beynimde duruyorr

Evet Düşük önleyşciymiş progestan simdi onuda yaptırdım da fena yakıyo. Ben fazla mı kullanıyorum ya bant var benim kalcadan vajinal jel var vitamn folik asit var göbekten hıbor diye ipne var ecoprin var bide 4 günde bir bu dediğim proluton iğne var [/QUOTE]
canım doktor gerekli görmüştür muhakkak çünkü bu tüp bebek tedavileri kişiye göre yapıyorlar... daha önce düşük varmıydı sende ? her doktor farklı veriyor ilaçları zaten... test sonucu ne zaman çıkacak?

Günaydınnnn :) A anneveoglusu ne ameliyatı ? Kötü birşey Yok inşlh

canım bende miyon var gebeliği etkileyecek tutanacağı noktada dr taransfer öncesi onu alacak kapalı operasyon ile
sonra iki ay dinlenme öngörüyor drum bakalım nasip nasıl gelişecek süreç merak ediyorum

günaydın hanımlar güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Ymrv gebe görünüyorsun testlerde inşallah sonuç güzel olur

canım bende miyon var gebeliği etkileyecek tutanacağı noktada dr taransfer öncesi onu alacak kapalı operasyon ile
sonra iki ay dinlenme öngörüyor drum bakalım nasip nasıl gelişecek süreç merak ediyorum
Evet daha önce söylemiştim ameliyat şimdi zannettim bende hadiii hayırlı olsun inşlh Canım

günaydın hanımlar güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Ymrv gebe görünüyorsun testlerde inşallah sonuç güzel olur
İnşşhhh ya ama bunlar dün akşam ve önceki güm bu sabah yaptım çıkmadı acaba yanlış mı yaptım çok fazla damlattım ondan olabilir mi? Düzenli olarak yapıyorum çıkıyordu hep sabah çıkmayınca kafam karıştı

Canım ben hepsinde cizgi görüyorum ama var yani hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…