2017 eylülde tüp bebek yaptırcak olanlar ve tüp bebekten olumlu sonuc alanlar buraya:))

Hayırlı haber alalımm inşallahh cok heyecanlıyımm yüreğim agzımda atıyorr resmen
ben de salı verdiğimde öyleydim ,değerim düşüktü biraz, 25 çıktı,
şimdi napsam da boş........ yükselmişse yükselmiştir o gün yaşadğıdım stresi bi ben bilirim bi allah, karnıma belime saplanan ağrılar, belkide zarar bile verdim bebeğe, kendime nasıl eziyet ettim,
bugün böyle olmıcam

hanımlar haber varmı aklım sizde

sonuçları öğrenen var mı kızlar merak ettim? hadi güzel haberlerle gelin inş..

heyecanınıza ortak oldum sanki kendi sonucumu beklediğim zamana döndüm. . dua ediyorum sizin için . benimde tüp bebekle oldu 2,5 yılın sonunda . sebepsiz infertiliteydi . . hep buraya bakar olumlu sonuçlarla umutlanırdım. inşallah sizlerde olumlu sonuçlar alır başkalarına umut olursunuz.

allah razı olsun arkadaşım sende yavrunu sağlıkla kucağına al inşallah

Amin inşallah canım dua et bizim içinn

inşallah hayırlısıyla olur. önceki yorumlarınıza baktım da benimde 2 gün öncesinde belli belirsiz bir çizgi vardı tabi tekrar tekrar yaptım bazen hiç çıkmadı falan . sanki güzel sonuçlar alacakmışsınız gibi geliyor bana

Msgus Allah tamamına erdirsin,
A anneveoglusu benm değer dşmüş, 25 ten 22 ye...
dr gel bakalım dedi,
biraz ağladım bi de iş yerindeym, eşimi çağırdm gidecez....
bitti benim serüven..

Amin canım Allah razı olsun sizlerede göstersin inşallah ağlamaktan hiçbişey yapamAdım :) deger nasıl birazdan hastaneye gidicem ordada soraraımda merak ettim

maşallah canım iki kat artmış ise değerin de hiç sıkıntı yok demektir. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. hamilelerin duası kabul olur derler bizim içinde dua et olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…