Insallah allah gonlumuzdekileri nasip eylesin. Iyi bari regl kende oluyormus sevindim. Gozum kulagim burda sizlerde. Cok tsk ederimAraya bayram girince yaptıramadım daha zamanım var die. Bu hafta yaptıracaktım zaten. Telaşlandım ama şükür doktora msj attım yarın yaptr perşembe gel dedi. Bende yarın halledicem nasipse..bana da uygunsa başlarız dedi zaten inş. Bi sıkıntı çıkmaz tam kendimizi hazırlamışken başlarız tedaviye . Seninde hakkında hayırlısı olsun cnm haberleşelim bu süreçte mutlaka
Canim devlette yaptirsana neden o kadar para veriyorsun. Benimde yarin belli olacak. Ya devam ya tamam diyeceklerBir anda lekeyi görünce gece baya telaş yaptım . Panik oldum cnm doktora msj attım testlerini regli de olsa yaptırabilirsin dedi. Perşembe de muayene gel uygunsa başlarız tedaviye dedi.. hakkımızda hayırlısı olsun inş. Bn bir hafta sonra herşeye başlanır diye düşünmüştüm boşa stres yaptım açıkcası teşekkür ederim cnm benm . Benden istediği testler tam kan sayımı, tsh, hıv testi fln var bugün iki hastaneye sordum biri 360tl istedi diğeri 220 dedi yarın yaptırıncam aç karnına yaptırmam gerekiyormuş. Sen ne aşamadasın şimdi ? Bende çok öpüyorum
Canim devlette yaptirsana neden o kadar para veriyorsun. Benimde yarin belli olacak. Ya devam ya tamam diyecekler
E canim ozel hastanelerdee de yaptirrabilirsin dr girisi yapmadan. Aksam cikista yaptirBende variim hatta yarin istanbula gidiyoruz.
Canım puregon ve orgalutran ilaçlarının ne ilacı olduğunu bilmiyorum. Ben menopur kullanıyorum. Bu iğne bittikten sonra eğer yumurtalarımın sayısı ve büyüklüğü istenen büyüklüğe ulaşmışsa hemen gece vurcakmıyım çatlatma iğnesini? Ona göre ben ve eşim izin alacaz toplama işlemi için
E canim ozel hastanelerdee de yaptirrabilirsin dr girisi yapmadan. Aksam cikista yaptir
canım bunlar gebelik testi sonuçlarınmı öyle ise sorun görünmüyor canım hayırlı olsun gebeliğin allah tamamına erdirsin sağlıklaKizlar sonucumu yeni aldim suanda dr.u bekliyorum 20.gun degerimi asagiya yazdim karsilastirin diye hepsini yazdim degerlerim sizce nasil? Cok merak ediyorum boyle olan var mi?
9.gun 32.25
11gun 40.64
13.gun 53.13
15.gun 83.03
20.gun 313.13
İğnelerimin 5.günü. Her gün gidip LH ve E2 baktırıyorum. Ultrasonla da bakılıyor. 5 yumurtam oluşmuş. E2 değerim 250. E2 nin kaça kadar çıkmasını bekleyeceğiz çatlatma için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?