2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizim Çarşamba canım evet bizimde çok oldu bu sefer 22 yi doldursun ayrıntılıya gircez diye uzattık ama hareket ediyo ya rahatım biraz sanki hareketi olmasa delirirdim

Hayırlı haberler al inşallah canım burda bizimle de paylaş güzel haberlerini

Kızlar merhabalar mutlu mutlu geldim..
bugün bebeğimi gördüm kızım büyümüş... eliyle yüzünü kapatıyordu..utangaç kızım benim

bebeğimde sadece 1 hafta gerilik var...
insan buna sevinir mi diyeceksiniz benim için iyi 4 haftada sadece 1 hafta geri olması iyi gibi geldi
beyinde hiç kist görülmedi...tamamen kaybolmuşlar

parlaklık konusunda birşey demedi..
sadece kontrolde olacakmışım..eğer gelişim de gerilik hafta hafta artarsa iğne başlanacakmış...
Buna da şükür...

Selam kızlar, bugün kontrolüm vardı. Maşallah oğluşumun her şeyi iyiymiş. Suyun da iyi dedi. 740 gram ama artı eksi 100 gram yanılma payı olabiliyor dedi. Ancak kızlar kaç kilo aldın dedi 7 deyince 1-2 kilo fazla dikkat etmelisin dedi. Sizlerle de paylaşmış olayım. Hareket et, yürüyüş yap dedi.

Bizim Çarşamba canım evet bizimde çok oldu bu sefer 22 yi doldursun ayrıntılıya gircez diye uzattık ama hareket ediyo ya rahatım biraz sanki hareketi olmasa delirirdim
Evet bigun hareket etmeseler aklimiz cikiyor Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi bende bugun gordum oglumu :)

Kızlar merhaba bn mide bulantısı yaşamamıştim şimdi midem bulanır oldu sizce niye ?? Bi sıkıntı mı var ki

Benim var bekonun çok memnunum görüntülü izleyebiliuoruzda dinleyebiliyorumda İnş kullanmak nasip etsin Allah

Birde bacaklarimin üst kısmı baldirlarim ağrıyor oturup kalktikca egildikce ağrı yapıyo sizdede oluyor mu bu ağrı neden olur ki

Arkdaslar simdi en iyi atesolcer hangisi oluyor kulaktan iyi de marka olarak ne oneriyosunz

O beyzaz akinti bendede var normalde olmazdi bi haftadir falan var bebegin suyumu diye korktum ama degil sanirim yani insaallah degildir

Kizlar tetenoz asisinin 2. Dozunu yaptiran oldumu.ilkini 21. Haftada yaptrmistim.2. Dozu bgn yaptirdim.kolum cok agriyoilkinde boyle olmamistiii

Doğumhanede eşim olcak canım İnşaallah bayılmazsa doğumdan sonra annem Allahın izniyle başkasında rahat edemem

Ben esimi cok istedim ama istemiyor tamam dedim bende ne istersem yaparsin o zaman tamam diyor. :) Yani dayanamicam diyor bende annemle bu anlari yasicam insallah hayirlisiyla

aynen benimkide ben seni öyle görünce bayılırım çok üzülürüm diyo aman nevar sanki

Yani ben yavas yavas alistim gunde bin sayfa okuyup ettigim icin onlari da anlamaya calisiyorum artik. Ben kiyamadim tamam girme dedim bile. Dr umu da sevdim iyi cok sukur annemle giricez artik tabi ben pat diye dogurmazsam. Hic oturmaya vakit olmuyor. Cocuk zayif kalicakcdiye korkuyorum

canım o an belki gözümüz kimseyi görmiycek bile ama sancı anında destek olup elimizi tutmaları masajla rahatlatmaları bile yeter

canım o an belki gözümüz kimseyi görmiycek bile ama sancı anında destek olup elimizi tutmaları masajla rahatlatmaları bile yeter

Haklisin zaten ben evlenmeden once de anlasmistim ama o kadar girmek istemediki artik pes ettim. sevgisiyle elimi tutsa yeterdi ben olsam girerdim yani ama napim daha da israr etmicem

Kizlar tetenoz asisinin 2. Dozunu yaptiran oldumu.ilkini 21. Haftada yaptrmistim.2. Dozu bgn yaptirdim.kolum cok agriyoilkinde boyle olmamistiii

ben yaptırdım canım...2-3 ağrıdı sonra geçti
ben bir de sola yaptırdım hata yaptım
bebek rahat etsin diye sola yatınca ağrı yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…