2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Birde bacaklarimin üst kısmı baldirlarim ağrıyor oturup kalktikca egildikce ağrı yapıyo sizdede oluyor mu bu ağrı neden olur ki

canım d vitaminini ölçtürdün mü d vitamini düşük olunca eklem ağrıları olur
eğer kramp gibiyse magnezyum başlayabilir doktorun
benim özellikle kalça kemiğim ağrıyor magnezyum içince ve d vitamini kullanınca geçti çok şükür

ben yaptırdım canım...2-3 ağrıdı sonra geçti
ben bir de sola yaptırdım hata yaptım
bebek rahat etsin diye sola yatınca ağrı yaptı
Ben de sol a yaptirdim.genelde sag elimi kullaniyorum diye.ama simdi onu dusunuyordum sola nasil yatcam bu gece diyeates filan.yapti.mi peki cnm 'ası.yan etki olarak

Kizlar tetenoz asisinin 2. Dozunu yaptiran oldumu.ilkini 21. Haftada yaptrmistim.2. Dozu bgn yaptirdim.kolum cok agriyoilkinde boyle olmamistiii
Benimkide ilkinde cok cok agrımıstı.sol koluma yaptırmıştım ve hep sola yatmaya alıştığım için uyuyamadım acıdan.bu sefer sağa yaptırdım ve hiç ağrımadı.koldan dolayımı yoksa vücut alıştığı içinmiş bilemedim

Ben de sol a yaptirdim.genelde sag elimi kullaniyorum diye.ama simdi onu dusunuyordum sola nasil yatcam bu gece diyeates filan.yapti.mi peki cnm 'ası.yan etki olarak

yok canım hiçbir yan etki yapmadı bariz...
sadece 2-3 kolum ağrıdı o kadar...
o da sola yattığım için...

yaptıracaklar sağa yaptırın derim ben...

Yarınki şeker yüklemesi çok gözümde büyüdü ya. Açlığa tahammülü olmayan biriyim. Geçse de kurtulsam.

Ben de yookido nun oyun halısını aldım bugün.

[

bir kaç yerde okudum cocugun suyu azalıyormuş falan diye stres yaptım acaba -bebeğin suyumu diye ilk hamileliğim öncedn de 2 düşük yapmıştım o yüzden cok tedirginim
Tedirgin olma pozitif dusun bebeginde etkilenmesin benmde ole oluyo bugun detaylıya girdim suyu gayet iyi dedi dr ama gene icim rahat etsin dersen eczanelerde suya bakmak icin pedler oluyomus al bi bak

Canım evde hangi egzersizleri yapıyorsun

Kızlar şampuan konusunda önerilerinizi bekliyorum. Sebamed ve mustela iyi diyorlar ama acaba çok abartmayıp daha uygun bisey de alinsa olur mu tavsiyede bulunacak var mi bi de mesela kaç ml almalıyım kaç ml ne kadar gider ki

Yarınki şeker yüklemesi çok gözümde büyüdü ya. Açlığa tahammülü olmayan biriyim. Geçse de kurtulsam.

Ben de yookido nun oyun halısını aldım bugün.
Dr bana gece 12 den sonra bişey Yeme dediğinde sorun etmedim ama oruç gibi deyince bittim. Çünkü ben susuzluğa gelemiyorum. Oldum olası çok su içen biriyim. Birde burnumdan nefes alamıyorum ağzım kuruyor düşün gece 12 den sonraki eziyetimi kolay gelsin sana bana vd diğer arkadaşlara

canım ben markafoniden indirimde sebamed almıştım...25 tl üstü kargo bedavaydı
75 tl ye 15 tl indirim veriyordu...
ama hala var mıdır bilmiyorum

O beyzaz akinti bendede var normalde olmazdi bi haftadir falan var bebegin suyumu diye korktum ama degil sanirim yani insaallah degildir
Yok değil için rahat olsun bende en başından beri var. Ne rahatsız edecek kadar çok ne de önemsenmeyecek kadar az. Bende de bebeğin suyun iyi çünkü ama her defasında dr a sormayı unutuyorum onceleri normaldir herkes de vardır diyordum ama değil galiba. Çok önemsemedim sanırım ama 18 mart ta randevum var o zamn soracagım. Bu surecte rahatsız ederse arayıp sorarım artık

Beyaz akıntı bende de baya vardı. Aile hekimine gittim dün sorduğumda parmaklarının arasında uzayan bembeyaz bir akıntıysa normal dedi. Eve geldim test ettim uzuyor

Beyaz akıntı bende de baya vardı. Aile hekimine gittim dün sorduğumda parmaklarının arasında uzayan bembeyaz bir akıntıysa normal dedi. Eve geldim test ettim uzuyor
Ayyy elime alamam sanki bir an kötü geldi duyunca, ne zor kadınlık ya o kadar alacak kadar çok değil sanki o zamn normaldir yapacak birşey yok 18 martı bekliycem

Ben de markafonuden bakiyorum canim 25 tl üstü kargo bedava var su an.. sen kac ml almistin

Bebe Şampuan 500 ml 29,99 TL
Sabun 100 gr 2 tane 27,98 TL
Bebek Kremi 200 ml 28,99 TL
Sipariş İndirimi : - 15,00 TL

Toplam 71,96 TL

bence bir daha indirime girer bekle istersen...

Bebe Şampuan 500 ml 29,99 TL
Sabun 100 gr 2 tanen 1 27,98 TL
Bebek Kremi 200 ml 1 28,99 TL
Sipariş İndirimi : - 15,00 TL

Toplam 71,96 TL

bence bir daha indirime girer bekle istersen...
Canim su anda 250 ml sebamed sampuan 28.99 sen 500 ml i aynı fiyata almışsın yüzde 50 indirim mi vardı acaba

Bubchen marka ve unibaby marka nasil acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…