2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben de uyuyamıyorum. Uyuyamama erken başladı bende. Hamileliğim boyunca ne bulantım oldu ne mide yanmam çok şükür ama bu burun tıkanılığı çok fena. Dr umun tavsiyesi ile bebekler için deniz suyu aldım bir tek o rahatlatıyor. Hiç nefes alamıyorum horluyorum hatta. bir de akıntım var beyaz sanırım mantar. Onu da ilk randevuda dr a soracagım acaba sıkıntılı bir
Markalarını ve modellerini hatırlıyo musunuz?
Eşim siparişi vermişti. Akşam ben öğrenip paylaşırım.

İnci çok güzelmisim. Çok zarif. Balık yağı da ocean iyi diye biliyorum ben onu kullanıyorum.

Kızlar merhaba panik atak olan varmı tetonozu vuruldum bugün zar zor şimdide bitikler gibi yatıyom nabzım deli gibi ne olcak bu panik atak ya bıktım kendimden artık uff yA

Kızlar merhaba panik atak olan varmı tetonozu vuruldum bugün zar zor şimdide bitikler gibi yatıyom nabzım deli gibi ne olcak bu panik atak ya bıktım kendimden artık uff yA
tetanozda benim bir hafta sadece dokununca kolum acıdı otarafa yatınca bide başka bi sıkıntı olmadı çok şükür diğeride martın 7sinde

Yazdıklarınızı okuyunca içinde kayboldum neler yasanılmış benim şuan bir sıkıntım yok belkide çalısırken herşeyi unutuyorum.bir de bu bebeği çok istedim allahıma sadece saglıklı ve eli ayagı düzgün olsun duası ediyorum keyfini cıkarmaya calısıyorum
Tabi bende tetanozdan sonra 4 gün koluma yatamadım tabi bendede gaz oluyor bendede çok yersem akşam şişiyorum bende bende vs vs
Napıyorum az yiyorum ki az kilo nefes sıkısması olmasın eğilmekte zorlanmıyayım tatlı yemiyorum yürüyüş yapıyorum haftada 3 gün evde küçük egzersizler olumsuz insanlardan kaçıyorum bol su içiyorum haberleri izlemiyorum

Kızlar kontroller nasıl gidiyor? Kontrollerin arası açılınca sanki en son 1 yıl önce gitmişim gibi geliyor :) bu cuma görüşecez inşallah miniciğimizle.Sizlerin ne zaman?

Kızlar kontroller nasıl gidiyor? Kontrollerin arası açılınca sanki en son 1 yıl önce gitmişim gibi geliyor :) bu cuma görüşecez inşallah miniciğimizle.Sizlerin ne zaman?
Bizim Çarşamba canım evet bizimde çok oldu bu sefer 22 yi doldursun ayrıntılıya gircez diye uzattık ama hareket ediyo ya rahatım biraz sanki hareketi olmasa delirirdim

Merhaba Kızlar Bende Uzun Zamandır Giremedim Misafirlerim Vardı
Yavaş Yavaş Alışverişe Başlamak İstiyorum Sadece Bebek Arabasını Aradan Çıkarabildim.
Neyden Ne Kadar Almak Gerekiyor
Neler Almamız Gerekiyor Ayrıntılı Bir Liste Var mı?
Benim İlk Çocuğum ve Bu Konuda Bana Yardımcı Olabilecek Kimse Yok
Bana Yardımcı Olursanız Sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…