2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bana kuzenim bu beşiği verecek. Senin dediğin gibi yan tarafını açıp yatağa sıfırlıcam. En mantıklısı bu gibi. İkizleri var kuzenimin. Bu beşiklerde 3 yaşına kadar yatırdı. Şimdi oda yaptırcak.

Ya göstermesin bence daha iyi. Ben bir hamilelik daha yaşarsam resim almıycam asla. Şimdi görüyorum onun o minicik suratını ve özlüyorum gözümü alamıyorum resimden. Sanki doğmuş da öyle bi bebeğim var da ben ayrı kalmışım gibi... zamanı ileri alıyor resimler ama senin bulunduğun zaman dilimi aynı. Anlatabildim mi bilmiyorum:))) bi arkadaşım hiç bakmadım resimlere diyo Kaptırmayayım kendimi istedim .. haklı

kız benim bıcırık, erkek değil, bide kiloluyum ben acaba ondanmı aşağıda hissediyorum diye düşünüyorum bazen bu bulantı psikolojikmi diye dşünüyorum ama niye olsunki hani dikkat çekmeye ihtiyacım yok eşim bana prenses gibi davranıyo zaten, nebilim hani dışlanırsında ilgi çekmeye mi çaılışıosun derler, yok anam gayet ilgi görüyorum nebilim valla usandım, haziranı iple çekiyorum

Ben de mobilya olanlardan almayı düşünüyorum. Maxi boy olanı 1,5 yaşına kadar kullanılıyormuş.

canım beni güldürdün beni saol :) inşallah benim bebeğimde öle sağlıklı ve güzel bi cimcime olur :) ama bu adaletsizlikkkkkk, başkalarının bulanmıyor benim bulanıyooooorrr, şaka şaka, tabiki bünye ya çok haklısın ama isyandayımmmm, doğumdan sonra geçti dimi hiç kalmadı ablanda, beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır

Kızlar biraz yorulunca ayakları şişen varmı herzaman olmuyo arada sırada ama son aylarda olmuyomu bu durum yoksa normalmi

Bu şifonyerin fiyatı nedir ? Ba-yıl-dımmmm ben de şifonyer bakıyorum da. 3 kapılı beyaz dolap fikrin harika. Aynen dediğin gibi yap bencede.
https://www.adoremobilya.com/cocuk-genc-odasi/genc-sifonyer-ve-komidin canım şifonyer adoreden 265 tl.
ama çok hoş bence hem evi hem çocuk odasını renklendirecek harika bir ürün. fiyatını hiç gözüm görmüyor. lınkte başka renkleride var...onlarda güzel..

bugun ebebekte puzzle matlar indirimde, alan var mı kızlar?kargosu ücretli olduğu için yolumun üstündeki ebebek mağazasına uğramayı düşünüyorum.
haftasonu aynısını koçtaşta 34,90 a görmüştüm.

Sarışın mavi gözlü kız daha hoş olurdu zaten:))))) niye erkek diye kaldıysa aklımda. Haziranı biz de iple çekiyoruz canım sorma. Bitecek az kaldı hepsini unutacaksın. Bıktım deme lütfen. Dediğim sayfayı hiç okuyor musun?

Hiç bişeyi kalmadı. Hiç bahsetmiyor bile. O oğlu var ya geçmişe de geleceğe de vakit bırakmıyor canım . Bütün zamanını yiyor:) bak doğumdan sonra buraya yazılanlara. Hiç kimse Hamilelikten bahsetmiycek. Bebek de bebek :)

Babasıda sapsarıymış ufakken dedeside yeşil gözlü belki benzer :) aslında bıktım diyince kendi kötü hissetmiyo değilim vijdanım sızlıyo ama nebilim şeytan sokuyo dilime sayfa neydi hatırlayamadım ?

Babasıda sapsarıymış ufakken dedeside yeşil gözlü belki benzer :) aslında bıktım diyince kendi kötü hissetmiyo değilim vijdanım sızlıyo ama nebilim şeytan sokuyo dilime sayfa neydi hatırlayamadım ?

2017 anneleri ve anne adayları ... Psikolojik olarak çok güçlü yapacak seni. Bana da kız bebek diye yakınırken burdan biri öyle deme belki duyuyordur dedi... kimdi hatırlamıyorum momocan olabilir.İçim gitti oğluma. Daha doğmadan üzmeyi başardım mı diye ... hayatta unutmam artık o sözü:)))

Mrb gebişler çok şükür bebişimizin fetal ekosunu çektik doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi hbı1c 6.5 ve üstü olunca riskli dedi inş hiç 6 nın üstüne çıkmaz Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı akıl ,ruh ve fiziksel sağlığı yerinde bebişler nasib etsin

İki ay sonra gece değişmiyosak iyiymiş. gerçi süt için yine sık sık kalkmak gerekir herhalde..

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var bel cevrem cok kasiniyor vucudum saclardaki kepek olurya ayni onun gbi dokuluo kasintidan oluorum ustelik bebe yagi ve lierac catlak onleyici kullaniyorum sizce neden bu kadar kasinio

benimde özellikle üstümü çıkarınca kaşınıyor. hafif hafif kaşıyorum bende. özellikle bel çevremi ve göbeğimi. ama bnm sırtım, omuzlarım ve göğüslerim de çok kaşınıyor. üstten üstten kaşıyom bazen de..

ben almıycam şimdilik. ihtiyacım olursa alırım . uykum hafif bnm.

o zaman avent kalsın. dedğin gibi yapayım..

aaaa benimde göbek deliğinin çok yakınında tuhaf bir acı gibi bişey atıyor arada. acaba hıçkırık mı ki o

Keşke izleyebilsek değil mi?

anne yanları maks. 1.5 yaşına kadar kullanılıyor genelde. sonra tekrar karyola için para vermek gerekicek. ben 70*130 beşik alıcam.3,5, 4 yaşına kadar kullansın diye. yatağımın yakınına koyucam.bi ip bağlayıp yatktan kalkmadan sallıycam. yine de çok sorun yaşarsam sese duyarlı cihaz alıp beşiğe takıcam otomatik sallasın diye :)
büyüyen beşikte aklımdan geçti ama 7-10 yılda o mobilya eskir, üstelik çok yer kaplar diye vazgeçtim. onların ebatları da 80-180 falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…