Ay kuzum çok teşekkürler.. şampuanı alayim o zaman 22 şubatta
Bebek havlusu kaç tane alınmalı peki ben lcw nin internet sitesinde bebek havlusu beğendim alayim mi diye kararsizim da
Gozunn aydinn sevindimm cok
Bi sonraki kontrol ne zaman
Su da mı yasak? O zaman ben de yandım. Ben su içmeden duramam ki. Bana bir şey demedi doktor. Aç gel dedi sadece.
3 ya da 4 yazıyor heryerde canim annem de öyle dedi bana. Yikaman gerekirse hepsini bir atarsin dedi en az 3 tane olmalıymış ama ben de öyle yapicam sanırımcanım annem bebeğe 1 tane bebek banyo havlusu aldı ..yetmez mi ki
Kızlar merhabalar mutlu mutlu geldim..
bugün bebeğimi gördüm kızım büyümüş...eliyle yüzünü kapatıyordu..utangaç kızım benim
bebeğimde sadece 1 hafta gerilik var...
insan buna sevinir mi diyeceksiniz benim için iyi 4 haftada sadece 1 hafta geri olması iyi gibi geldi
beyinde hiç kist görülmedi...tamamen kaybolmuşlar
parlaklık konusunda birşey demedi..
sadece kontrolde olacakmışım..eğer gelişim de gerilik hafta hafta artarsa iğne başlanacakmış...
Buna da şükür...
Selam kızlar, bugün kontrolüm vardı. Maşallah oğluşumun her şeyi iyiymiş. Suyun da iyi dedi. 740 gram ama artı eksi 100 gram yanılma payı olabiliyor dedi. Ancak kızlar kaç kilo aldın dedi 7 deyince 1-2 kilo fazla dikkat etmelisin dedi. Sizlerle de paylaşmış olayım. Hareket et, yürüyüş yap dedi.
Bana sebamed yada bubchen al dedi iki deneyimli anne. Ve bubchen aldimCanim su anda 250 ml sebamed sampuan 28.99 sen 500 ml i aynı fiyata almışsın yüzde 50 indirim mi vardı acaba
Bubchen marka ve unibaby marka nasil acaba
Çok sevindim cnm. Allah artırsın kazanciniziKizlar esim ise yeni girdigi için yeni alabiliyorum biseyler önceden söylediğiniz indirimleri değerlendiremedim maalesef
Güle güle kullanın canım can sağlığıylaKızlar sonunda bebek arabasını da aldık. Mamas papas armadillo xt modelini. Bu da aradan çıkmış oldu. İnşallah sorunsuz teslim alırım
Renk seçeneği çok az e bebekte ya. Sadece siyahını gördüm diğer renkler nasıl acabaKızlar sonunda bebek arabasını da aldık. Mamas papas armadillo xt modelini. Bu da aradan çıkmış oldu. İnşallah sorunsuz teslim alırım
Bi sorarım canım ama gerilik bi şekilde yani her hafta aynı ayriyeten gerileme yoktu şimdi su azlığı daha korkutucu oldu bizim için bebişin oynamasını bekliyorum azcık dursa ödüm kopuyor tabi su azalınca azda hissetmeye başladım hafifledi. Cuma günü başka bi doktora gidicem bakalım durum ne acaba suyu bütün doktorlar anlarmı... Çünkü ayrıntılı randevusu mecburen gidemem diye 20 gün sonraya aldım çok uzak orası ama cuma yakın bi hastaneye gidicem Allah tan hayırlısı... Hepimiz için senin nekadar kaldı kontrolezeyno benim gittiğim prof IUGR, preeklampsi açısından LMWH önerildi yazmış rapora
yani karından vurulan iğne...gelişim geriliği açısından
sen de bir doktoruna sorsana acaba bir faydası olur mu diye
benim de gerilik artarsa başlayacak doktor şuan 1 hafta çıktığı için başlamadı
Ay canım yeni gördüm yazını çoook mutlu oldum çok şükür Rabbime... İnanki ben iyi haber aldım gibi oldum darısı başıma İnşallah bizimde bebişlerimiz le yüzümüz gülecek Allah bizi görecek biliyorum kuzularımızı bi alsak inanki kucağındam indirmicem bunu heralde diğerlerini alışmasınlar diye kucağa yalnızım diye emmeden emmeye alırdım bunu yere koymucaz heralde.... Ahh teyzesi birde nasipliki kuzum aklımdan geçen elime geliyor inanki.....Kızlar merhabalar mutlu mutlu geldim..
bugün bebeğimi gördüm kızım büyümüş...eliyle yüzünü kapatıyordu..utangaç kızım Ben
bebeğimde sadece 1 hafta gerilik var...
insan buna sevinir mi diyeceksiniz benim için iyi 4 haftada sadece 1 hafta geri olması iyi gibi geldi
beyinde hiç kist görülmedi...tamamen kaybolmuşlar
parlaklık konusunda birşey demedi..
sadece kontrolde olacakmışım..eğer gelişim de gerilik hafta hafta artarsa iğne başlanacakmış...
Buna da şükür...
İyi canım sen burda yazana bakma... Rabbim bağışlasınKilo hesaplamayı da buldum nette. BDP ve ac ile sonuç 574 gr çıktı. Sanırım benim kız olması gerekenden az çıktı burdaki takvimde 640 yazıyor.
Bi sorarım canım ama gerilik bi şekilde yani her hafta aynı ayriyeten gerileme yoktu şimdi su azlığı daha korkutucu oldu bizim için bebişin oynamasını bekliyorum azcık dursa ödüm kopuyor tabi su azalınca azda hissetmeye başladım hafifledi. Cuma günü başka bi doktora gidicem bakalım durum ne acaba suyu bütün doktorlar anlarmı... Çünkü ayrıntılı randevusu mecburen gidemem diye 20 gün sonraya aldım çok uzak orası ama cuma yakın bi hastaneye gidicem Allah tan hayırlısı... Hepimiz için senin nekadar kaldı kontrole
Insalah guze haberr alirizzzBi sorarım canım ama gerilik bi şekilde yani her hafta aynı ayriyeten gerileme yoktu şimdi su azlığı daha korkutucu oldu bizim için bebişin oynamasını bekliyorum azcık dursa ödüm kopuyor tabi su azalınca azda hissetmeye başladım hafifledi. Cuma günü başka bi doktora gidicem bakalım durum ne acaba suyu bütün doktorlar anlarmı... Çünkü ayrıntılı randevusu mecburen gidemem diye 20 gün sonraya aldım çok uzak orası ama cuma yakın bi hastaneye gidicem Allah tan hayırlısı... Hepimiz için senin nekadar kaldı kontrole
Ben normal kullanmistimmBen de mustela alacam şampuan. Konak önleyici mi alsam yoksa normal mi alsam bilemedim
Iyi o zaman cunku bisey olsa daha erken cagirirdisağolasın canım 1 ay sonraya çağırdı....
4 haftalık kontroller oluyor...
Havlu isi soyle oluyorTamam canim bi tans annem almıştı bi tane daha alayim o zmaan
Canım çok sağol gerçekten en uygunu bu
Inşallah canim çok sağol
Bucbhen kokusu cok guzelCanım bende bubchen kullanıcam.burda biraz pahalı ama abim yurtdışında.gecen resim yollamıştı dörtlü set 13 euroydu.o şekilde tedarik edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?