- 12 Haziran 2010
- 130
- 465
- 628
Mrb kizlar ben simdi hastaneden ciktim da.gece cok kotu olmustum demistim ya karnim cok sertlesti.ve agri oldu.doktora geldim.nst ye bagladilar.cok az sanci ciktiyatak istirahati verdi.haftaya tekrar çağırdı
Yarın kontrolüm var başka hastane de bakalım suyumuz nolmuş İnş iyice azalmamıştır korkuyorum valla gitmeye iyi bişey duymaya ihtiyacım var bu hafta kendimi bebişin üstlerine verdim tam 5 gün sürdü yıka ütüle yerleştir 4 çekmeceli dolap ve 2 kapaklı gardolabına yerleştirdim çook yoruldum ama kafam dağıldı açıkçası yarı bekliyoruz bakalım
Haber alir almas yaz cnmYarın kontrolüm var başka hastane de bakalım suyumuz nolmuş İnş iyice azalmamıştır korkuyorum valla gitmeye iyi bişey duymaya ihtiyacım var bu hafta kendimi bebişin üstlerine verdim tam 5 gün sürdü yıka ütüle yerleştir 4 çekmeceli dolap ve 2 kapaklı gardolabına yerleştirdim çook yoruldum ama kafam dağıldı açıkçası yarı bekliyoruz bakalım
Senin haftani neden ayarlamadin cnm unutuyorum kim kacinci haftasinda. Kac haftaliksin
Mesela içerde çok hareketliyken benim elimi kaldıracak halim olmuyo . Sabahları erken uyanıp kıpır kupır olduğu zamanlar yataktan ölü gibi kalkıyorum vs. Belki sende de öyledir ? Biraz daha büyüdüler taşıdığımız ağırlık değişti omurga binen yük artınca daha fazla kas gücü gerektiriyor hareketlerimiz. Bundan o yorgunluklar.Zamanlama olarak gercekten felaketler :) bana da iki kere oldu tam isim oldugunda suan midemd pek sknti yok. Ama cok yorgunum inanilmaz bitik hissedyorum. Tahlillerm norml anlmadm
Evet esimle de severek evlendim ama bebek farkli diyorlar dogru bakalim. Eger ona da alismam uzun surerse zaten muhtemelen yapim bu dicem artik. Mesela ilk zamanlar erkek bebek istiyordum simdi iyiki kiz diyorum ikinci de kiz olsa sevinirim yani.. esim kiz bebek istiyordu zaten.
Tembel oğlum üç gündür evde yatıyorum balık gibi süzüldü ordan oraya . Bakırköyde gezelim dedim bugün arkadaşla gezdirmedio ayaklarıyla göbeğime içerden direndi. 10 kez durdum yolda. Elim karnımda gezdim ve toplamda yarım saat yürüyemedim. Böyle olan var mı başka benim gibi . Yürüyememiyorum yarım saatten uzun
Yok Canım benimki davul çalıyo güm güm güm arada kıpır kıpır maniler atıyor şimdilik kuzum.Kızlar bebisi göbeğini titremeye başlayanlar kimler, benimki bildigin sanki bugün içerden darbuka çalıyor, eşim ile şaşkın şaşkın onu izledik bugün :))
Kızlar günaydın herkese. Benim kafama bişey takıldı. Ben şimdi 23+1 haftalığım kaç aylık hamile oluyorum? Haftalıktan kimse bişey anlamıyor. Haftaya 24 hafta bitcek 6.ayı doldurmuş mu olcam?
Senin bu konu ile ilgili çok rivayetler var arkadaşım, ben burdan birisı paylaşmıştı ona göre gidiyorum ama 27.haftaya 6.5 aylık hamile diyenlerde var :)) dur sana benim takip ettiğim listeyi aşağı atayımKızlar günaydın herkese. Benim kafama bişey takıldı. Ben şimdi 23+1 haftalığım kaç aylık hamile oluyorum? Haftalıktan kimse bişey anlamıyor. Haftaya 24 hafta bitcek 6.ayı doldurmuş mu olcam?
Yok Canım benimki davul çalıyo güm güm güm arada kıpır kıpır maniler atıyor şimdilik kuzum.Daha bass vermiyo
32den sonra da nst başlıyor sanırım yanlış bilmiyorsam.Sancı vs var mı diye bakılıyor 2 haftada 1 olması lazım :) yavaş yavaş yaklaşıyoruz büyük güne
Yok Canım bizim Tembellik haftasında hareket etsem mi etmesem mi vursam mı vurmasam mı diyo SEninkine Maşaallah kıpırdamıyor diyodun oğluşuma ohh iyi olmuşTembel oğlum üç gündür evde yatıyorum balık gibi süzüldü ordan oraya . Bakırköyde gezelim dedim bugün arkadaşla gezdirmedio ayaklarıyla göbeğime içerden direndi. 10 kez durdum yolda. Elim karnımda gezdim ve toplamda yarım saat yürüyemedim. Böyle olan var mı başka benim gibi . Yürüyememiyorum yarım saatten uzun
Ben 23 haftayım tembellik haftası benimkinin önceki haftalarda öyleydi eşim vuruyo arkasından o vuruyodu kazağım atıyodu mucizevi bişey aynı yere değil ama farklı yerlere o zaman biraz daha bağlandım sevdim kızımı eşimde öyle gözleri doldu çamaşır dürüyodum sepeti kucağıma aldım sepete vurdu resmen ama bugünlerde tembeliz
Kız dün var ya, hepimiz büyük ihtimal bu aralar ayniyizdir göbeği açtım ayakları uzattım bekliyorum hareket etsin diye bir başladı elimı koymama gerek kalmadı bildiğin gözle görünür şekilde göbeğimi salladı minnos
Canım o Allah tarafından bize özel doğumdan sonra uykusuz kalcaz enerjiye ihtiyacımız olucağı için vücut enerji ve uyku depoluyomuş bende aynıyım miskinleştim rahattım baya enerjim tavandı. Rabbim ilk üç ayın sıkıntısını unutturdu bize şimdi dinlenin uyuyun diyoOyy inatci bunlar bende de oluyor son zamanlar buyudukce demek ki bundan once hic boyle degildi. Enerjiktim de suan sizip kaliyorum. Test yapildi kan degerlerde sknti yok. Son zmnlar boyle mi gecicek acaba
22-23.haftalarda var öyle bir durum ya, ben korkup sağlık ocağına bile gitmiştim birşey mi oldu diye, iki haftaya normale dönerBen 23 haftayım tembellik haftası benimkinin önceki haftalarda öyleydi eşim vuruyo arkasından o vuruyodu kazağım atıyodu mucizevi bişey aynı yere değil ama farklı yerlere o zaman biraz daha bağlandım sevdim kızımı eşimde öyle gözleri doldu çamaşır dürüyodum sepeti kucağıma aldım sepete vurdu resmen ama bugünlerde tembeliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?