2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Mrb kizlar ben simdi hastaneden ciktim da.gece cok kotu olmustum demistim ya karnim cok sertlesti.ve agri oldu.doktora geldim.nst ye bagladilar.cok az sanci cikti yatak istirahati verdi.haftaya tekrar çağırdı

Canım çok geçmiş olsun, dinlenme ile geçecek inşallah.

Hayırlı sı ile güzel haberler bekliyorum senden canım, çok yoruldum diyorsun, dinlenmen gerekmiyor muydu bu hafta senin.

Haber alir almas yaz cnm
Seni merak ediyrm
Guzel haberlerini alicaz insallah

Tecrubeli haziran annisleri yaz annisleri
Bebegimizs bu tarz kiyafet kac aylik almamiz lazim

Eklentiler

• IMG_0212.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar günaydın herkese. Benim kafama bişey takıldı. Ben şimdi 23+1 haftalığım kaç aylık hamile oluyorum? Haftalıktan kimse bişey anlamıyor. Haftaya 24 hafta bitcek 6.ayı doldurmuş mu olcam?

Zamanlama olarak gercekten felaketler :) bana da iki kere oldu tam isim oldugunda suan midemd pek sknti yok. Ama cok yorgunum inanilmaz bitik hissedyorum. Tahlillerm norml anlmadm
Mesela içerde çok hareketliyken benim elimi kaldıracak halim olmuyo . Sabahları erken uyanıp kıpır kupır olduğu zamanlar yataktan ölü gibi kalkıyorum vs. Belki sende de öyledir ? Biraz daha büyüdüler taşıdığımız ağırlık değişti omurga binen yük artınca daha fazla kas gücü gerektiriyor hareketlerimiz. Bundan o yorgunluklar.

Bence buna alışmak çok daha kısa sürer canım,senin canından kanından çünkü.Bi de şimdi onu sen taşıyosun ya hareketleri falan sen hissediyorsun.İnsan onlarla bile bağ kurmaya başlıyor daha doğmadan :) ne güzel bebeğin de kızmış maşallah

Bu kadar olur ya.Ben de dün avm ye gideyim dedim normalde saatlerce gezer giyer çıkarırım ama bana mısın demem.Ama dün iki mağazadan sonra daha da gitmedi bacaklarım.Biraz oturayım dedim onda da sırtım çok ağrıdı rahatsız oldum.Eve dönerken de inanılmaz bir uyku bastırdı zor attım kendimi.Ben bütün alışverişleri son aylara bırakmıştım ama keşke daha önce alsaymışım.Gerçekten insan ağırlaşıyormuş.

Kızlar bebisi göbeğini titremeye başlayanlar kimler, benimki bildigin sanki bugün içerden darbuka çalıyor, eşim ile şaşkın şaşkın onu izledik bugün :))
Yok Canım benimki davul çalıyo güm güm güm arada kıpır kıpır maniler atıyor şimdilik kuzum. Daha bass vermiyo

Kızlar günaydın herkese. Benim kafama bişey takıldı. Ben şimdi 23+1 haftalığım kaç aylık hamile oluyorum? Haftalıktan kimse bişey anlamıyor. Haftaya 24 hafta bitcek 6.ayı doldurmuş mu olcam?

Bende bir liste var orda 22-26 arası 6. Ay diyor.27-30 7. Ay, 31-35 8. Ay , 36-40 da 9.ay diyor canım.Senin şuanda 6.ayın ortasındasın 6,5 aylık

Senin bu konu ile ilgili çok rivayetler var arkadaşım, ben burdan birisı paylaşmıştı ona göre gidiyorum ama 27.haftaya 6.5 aylık hamile diyenlerde var :)) dur sana benim takip ettiğim listeyi aşağı atayım

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-17-21-40-50.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 41
Ama geçen bir arkadaş uzun uzun anlatmış ona göre de kendimle ilgili kısmın ekran çıktısını almıştım ona göre kendini hesapla

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-20-11-15-22.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 40
Yok Canım benimki davul çalıyo güm güm güm arada kıpır kıpır maniler atıyor şimdilik kuzum. Daha bass vermiyo

Kız dün var ya, hepimiz büyük ihtimal bu aralar ayniyizdir göbeği açtım ayakları uzattım bekliyorum hareket etsin diye bir başladı elimı koymama gerek kalmadı bildiğin gözle görünür şekilde göbeğimi salladı minnos

Yok Canım bizim Tembellik haftasında hareket etsem mi etmesem mi vursam mı vurmasam mı diyo SEninkine Maşaallah kıpırdamıyor diyodun oğluşuma ohh iyi olmuş

Ben 23 haftayım tembellik haftası benimkinin önceki haftalarda öyleydi eşim vuruyo arkasından o vuruyodu kazağım atıyodu mucizevi bişey aynı yere değil ama farklı yerlere o zaman biraz daha bağlandım sevdim kızımı eşimde öyle gözleri doldu çamaşır dürüyodum sepeti kucağıma aldım sepete vurdu resmen ama bugünlerde tembeliz

Oyy inatci bunlar bende de oluyor son zamanlar buyudukce demek ki bundan once hic boyle degildi. Enerjiktim de suan sizip kaliyorum. Test yapildi kan degerlerde sknti yok. Son zmnlar boyle mi gecicek acaba
Canım o Allah tarafından bize özel doğumdan sonra uykusuz kalcaz enerjiye ihtiyacımız olucağı için vücut enerji ve uyku depoluyomuş bende aynıyım miskinleştim rahattım baya enerjim tavandı. Rabbim ilk üç ayın sıkıntısını unutturdu bize şimdi dinlenin uyuyun diyo

ya kızlar bişi sorcam sizde de aşırı acıkma oluyor mu yemekten hemen 1 saat sonra midem kazınıyor süt meyve yoğurt kuruyemiş felan ara öğün tüketiyorum ama sanırım bende bir tuhaflık mı var ya gece 11 de bile meyve yiyorum tmam yiyim kızım iyi olsun sağlıklı olsun da bu sefer kilo alacak başını gidecek diye korkuyorum

22-23.haftalarda var öyle bir durum ya, ben korkup sağlık ocağına bile gitmiştim birşey mi oldu diye, iki haftaya normale döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…