Ya sanki antibiotik kullandığımdan beri hareketleri azaldı yada ben yoğun çalıştığım için hissetmiyorum. dün çok az hissettim bugünde sanki rahime doğru tekme atıyor. Çok takıldım heralde
benim olmuyodu ama kan hapından sonra maşşallah bi iştahım açıldı resmen kazınıyo midemya kızlar bişi sorcam sizde de aşırı acıkma oluyor mu yemekten hemen 1 saat sonra midem kazınıyor süt meyve yoğurt kuruyemiş felan ara öğün tüketiyorum ama sanırım bende bir tuhaflık mı var ya gece 11 de bile meyve yiyorum tmam yiyim kızım iyi olsun sağlıklı olsun da bu sefer kilo alacak başını gidecek diye korkuyorum
topllamda 7 kilo aldım son birhaftadır tartılmıyorumsadece gynaferro kullanıyorum doktor vitamini keseli nerdeyse biray oldu.peki tamam örneğin meyveyi yemiyim ama mesela 21.30-22 gibi süt içiyorum peki siz açıkmıyomusunuz busefer bişi yemesem yatınca gece uyuyomıyorum saat üç gibi kalktıımda veya sabah kahvaltıyı iple çekiyorum ki o da işe gittiğim için saat 07,30 yani anlamıyorum diyorum ya yesem birtü
geçmiş olsun canım sakın stres yapma üzülme allah sana yardım eder doğum çok kutsal bişi ,zaten son ayda belli oluyor sezeryan mı normal doğummu onun için şimdiden bunu düşünme doktor sana en güzelini söylerO zaman 6.5 aylık desem yanlış olmaz diye düşünüyorum.. sağolun kızlar. Ayy hafta olarak bakınca sanki daha çok var gibi ama ay olarak bakınca pek de bişey kalmamış. Bir de benim başka bir sıkıntım da var. Belki etrafınızda olmuştur duymuşsunuzdur iyi şeyler duymaya ihtiyacım var. Benim bir rahatsızlığım var aslında 8-9 senedir hiç olmadı ama ilaç kullanıyorum çok çok düşük dozda. Sebebini bulamadılar ama 20 yaşımdan sonra epilepsi nöbeti geçirmeye başladım. Teşhis kondu fakat sebebi bilinmiyor. Doktorum da bu kadar uzun süredir hiç geçirmediğim için ilacımı çok çok azalttı. Emzirme döneminde de kesecek inşallah. Doğum doktorumun bilgisi var ama bana şöyle bişey söyledi, Doğum çok stresli bir olay bu nöbetleri de stres tetikliyor Doğum esnasında nöbet geçirme olasılığına karşılık sezeryan önerebilirim dedi. Tabiki herşeyin hayırlısı oğlum sağlıkla gelsin gerisi önemli değil ama Allah biliyor normal olsun istiyorum. Benim gibi olup normal doğum yapan tanıdığınız var mı?
ya hiç sorma ben varya kendimi 8 aylık gibi hissediyorum tamam allahtan kilolu değildim hamilelikten önce ama basen kalça fena halde şuanBen de gece acıkıyorum lavaboya falan kalktığımda geri uyumakta zorlanıyorum açlıktan.Ama kendimi tutuyorum bi şekilde.Çünkü gece de yersem kiloların önüne geçemem.Şimdi bile çok almadığım halde hareketlerim ağırlaştı çok kilo almak istemiyorum o yüzden :)
bende artık gece meyveyi keseyim napayım yoğurt çok yiyemesemde ona ağırlık vereyim bide öle deneyelimSütü yağsız iç yada yarım yağlı acıkınca gece mesela yarım yağlı yoğurt ye yoğurt tok tutar belki yemekte zorlanırsın benim gibi ama ye hem fit tutuyo yoğurt birde bol su acıktığını hissettiğin an önce su iç ben kararlıyım sıkı tutucam bu işi çok kilo aldım böyle planlamıyodum.Kan hapı kullanıyosan acayip açlık yapar
bende hareketleri çok az hissediyorum hatta bu durum çok canımı sıkıyor. daha erken mi bilmiyorum yoksa arkası dönük iç karnıma doğru mu hareket ediyor. haftaya doktor kontrolüm var inşallah herşey yolundadır.
Aslında erken canım bizim durumlar bizim sorunlu olduğundan erken riski var oyuzden yoksa ufacık bi çanta 7. Ayda yeter sonra yavaş yavaş 8 de alınırSayfaya bakıyorumda çoğu kişi bebek için herşeyi almış yıkayıp ütülemişte☺ daha erken değilmi, ben daha yeni bu hafta sonu almaya başlayacam :)
Evet ama kafama öyle iyi geldi ki inan terapi gibi oldu evde dönüp durdum ama yordu tabi ağır değil ama sürekli bi el kol hareketi yaptımCanım çok geçmiş olsun, dinlenme ile geçecek inşallah.
Hayırlı sı ile güzel haberler bekliyorum senden canım, çok yoruldum diyorsun, dinlenmen gerekmiyor muydu bu hafta senin.
Be benim göbişim aynı
Birde bu aralar mide yanması çıktı çok fena bişey arada yokluyo saolsun yavaş yavaş rahatlık düzeni bozulmaya başlıcak sanırım
dün akşamdan beri canım sıkılıyor sadece ben mi böyleyim bilmiyorum ama bu sıralar çok yoruluyorum. sabah 7 den akşam 11 e kadar hiç dinlenemiyorum. iş yerinde oturuyorum ama hep aynı pozisyonda oturmak blle hem bel hem bacak ağrısı yapmaya başladı. eve gidince yemek çocuk ev işi derken çocuk uyuyunca ancak yarım saat dinlenebiliyorum. eşim sağ olsun elinden geldiğince yardım ediyor ama o da geç geliyor ve çocuk bana çok düşkün hep benimle oynamak , benimle uyumak istiyor.
hafta içi neysede haftasonu tam bi facia. ben dört gözle dinlenmek için o günü beklerken bir buçuk aydır bi dinlenemedim. ya misafir gelir, ya bi yere gidilir, kv zaten haftasonu bizim aile parçası yaptı kendini. cumartesi günü gelir pazar akşamı gider. bırakın ondan iş beklemeyi, artık sözleri ve davranışlarından canı sıkılmasın diye kendimi işle güçle oyalayıp yanına bile oturmamaya çalışıyorum. ama bu daha da yoruyor insanı. geçen haftadan bu pazar için eltimlere kahvaltıya gidelim muhabbeti yapıyordu . ben bilmiyorum ben rahat edemiyorum haftasonu dinlenmek istiyorum dedim ama nedense dün akşam aynı muhabebti eşim yaptı. eminim eşime o söyledi çünkü eşim durduk yere böyle birşey söylemez. ya bi pazarım var dinlenmek istiyorum diyincede hemen söylenmeye başlıyor tek hamile sen misin napalım muhabbeti. annem bile 2 saat mesafede gitmek istediğimde yorma kızım sen kendini evde dinlen yollarda yorma kendini diyor ama en yakınındakiler belim ağrıyor bacağım ağrıyor yorgunum dediğimde sanırım mızmız şımarık çocuk yerine koyuyorlar.
Canım ben de seni merak ediyordum bol bol dinlen artık.. gerisi bebislerine kalmis inşallah sabırlı olurlar sen de rahat olmaya çalış ki onlar da rahat olsunMrb kizlar ben simdi hastaneden ciktim da.gece cok kotu olmustum demistim ya karnim cok sertlesti.ve agri oldu.doktora geldim.nst ye bagladilar.cok az sanci ciktiyatak istirahati verdi.haftaya tekrar çağırdı
ben de bunu merak ediyorum şeker yükleme sonuçlarının referans aralıklarını bilen var mi ben netten baktım sonuçlara da size de yazayım anlayan varsa bi bakabilir miKızlar şeker yüklemesi yaptıranlar sonuçlarını aldınız mı ? Alanların Sonuc ne çıktı ??
Canım haberlerini bekliyoruz inşallah suyun artmıştırYarın kontrolüm var başka hastane de bakalım suyumuz nolmuş İnş iyice azalmamıştır korkuyorum valla gitmeye iyi bişey duymaya ihtiyacım var bu hafta kendimi bebişin üstlerine verdim tam 5 gün sürdü yıka ütüle yerleştir 4 çekmeceli dolap ve 2 kapaklı gardolabına yerleştirdim çook yoruldum ama kafam dağıldı açıkçası yarı bekliyoruz bakalım
bu zamanlar en çok anlayis ve yardım beklediğimiz zamanlar bence doktoruna şöyle eşin yanındayken dinlenmeni falan söylesin belki bunun etkisi olur canimdün akşamdan beri canım sıkılıyor sadece ben mi böyleyim bilmiyorum ama bu sıralar çok yoruluyorum. sabah 7 den akşam 11 e kadar hiç dinlenemiyorum. iş yerinde oturuyorum ama hep aynı pozisyonda oturmak blle hem bel hem bacak ağrısı yapmaya başladı. eve gidince yemek çocuk ev işi derken çocuk uyuyunca ancak yarım saat dinlenebiliyorum. eşim sağ olsun elinden geldiğince yardım ediyor ama o da geç geliyor ve çocuk bana çok düşkün hep benimle oynamak , benimle uyumak istiyor.
hafta içi neysede haftasonu tam bi facia. ben dört gözle dinlenmek için o günü beklerken bir buçuk aydır bi dinlenemedim. ya misafir gelir, ya bi yere gidilir, kv zaten haftasonu bizim aile parçası yaptı kendini. cumartesi günü gelir pazar akşamı gider. bırakın ondan iş beklemeyi, artık sözleri ve davranışlarından canı sıkılmasın diye kendimi işle güçle oyalayıp yanına bile oturmamaya çalışıyorum. ama bu daha da yoruyor insanı. geçen haftadan bu pazar için eltimlere kahvaltıya gidelim muhabbeti yapıyordu . ben bilmiyorum ben rahat edemiyorum haftasonu dinlenmek istiyorum dedim ama nedense dün akşam aynı muhabebti eşim yaptı. eminim eşime o söyledi çünkü eşim durduk yere böyle birşey söylemez. ya bi pazarım var dinlenmek istiyorum diyincede hemen söylenmeye başlıyor tek hamile sen misin napalım muhabbeti. annem bile 2 saat mesafede gitmek istediğimde yorma kızım sen kendini evde dinlen yollarda yorma kendini diyor ama en yakınındakiler belim ağrıyor bacağım ağrıyor yorgunum dediğimde sanırım mızmız şımarık çocuk yerine koyuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?