2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya sanki antibiotik kullandığımdan beri hareketleri azaldı yada ben yoğun çalıştığım için hissetmiyorum. dün çok az hissettim bugünde sanki rahime doğru tekme atıyor. Çok takıldım heralde

bende hareketleri çok az hissediyorum hatta bu durum çok canımı sıkıyor. daha erken mi bilmiyorum yoksa arkası dönük iç karnıma doğru mu hareket ediyor. haftaya doktor kontrolüm var inşallah herşey yolundadır.

benim olmuyodu ama kan hapından sonra maşşallah bi iştahım açıldı resmen kazınıyo midem

Ben de gece acıkıyorum lavaboya falan kalktığımda geri uyumakta zorlanıyorum açlıktan.Ama kendimi tutuyorum bi şekilde.Çünkü gece de yersem kiloların önüne geçemem.Şimdi bile çok almadığım halde hareketlerim ağırlaştı çok kilo almak istemiyorum o yüzden :)

geçmiş olsun canım sakın stres yapma üzülme allah sana yardım eder doğum çok kutsal bişi ,zaten son ayda belli oluyor sezeryan mı normal doğummu onun için şimdiden bunu düşünme doktor sana en güzelini söyler

ya hiç sorma ben varya kendimi 8 aylık gibi hissediyorum tamam allahtan kilolu değildim hamilelikten önce ama basen kalça fena halde şuan merdiven çıkanken dinlenmek zorundayım yavaş yürümeliyim felan

bende artık gece meyveyi keseyim napayım yoğurt çok yiyemesemde ona ağırlık vereyim bide öle deneyelim

İster istemez geriliyor insan, içimizi ferah tutmaktan başka yapacak birşeyimiz yok sanırım. Allah yardımıcımız olsun ya hareket etmedi haftası erken dedik bekle bekle etmedi tam etti diye sevinirken şimdide yavaşladı diye geriliyoruz.
işi gücü herşeyi bırakıp hareket etsin diye bekler oldum artık :)

dün akşamdan beri canım sıkılıyor sadece ben mi böyleyim bilmiyorum ama bu sıralar çok yoruluyorum. sabah 7 den akşam 11 e kadar hiç dinlenemiyorum. iş yerinde oturuyorum ama hep aynı pozisyonda oturmak blle hem bel hem bacak ağrısı yapmaya başladı. eve gidince yemek çocuk ev işi derken çocuk uyuyunca ancak yarım saat dinlenebiliyorum. eşim sağ olsun elinden geldiğince yardım ediyor ama o da geç geliyor ve çocuk bana çok düşkün hep benimle oynamak , benimle uyumak istiyor.

hafta içi neysede haftasonu tam bi facia. ben dört gözle dinlenmek için o günü beklerken bir buçuk aydır bi dinlenemedim. ya misafir gelir, ya bi yere gidilir, kv zaten haftasonu bizim aile parçası yaptı kendini. cumartesi günü gelir pazar akşamı gider. bırakın ondan iş beklemeyi, artık sözleri ve davranışlarından canı sıkılmasın diye kendimi işle güçle oyalayıp yanına bile oturmamaya çalışıyorum. ama bu daha da yoruyor insanı. geçen haftadan bu pazar için eltimlere kahvaltıya gidelim muhabbeti yapıyordu . ben bilmiyorum ben rahat edemiyorum haftasonu dinlenmek istiyorum dedim ama nedense dün akşam aynı muhabebti eşim yaptı. eminim eşime o söyledi çünkü eşim durduk yere böyle birşey söylemez. ya bi pazarım var dinlenmek istiyorum diyincede hemen söylenmeye başlıyor tek hamile sen misin napalım muhabbeti. annem bile 2 saat mesafede gitmek istediğimde yorma kızım sen kendini evde dinlen yollarda yorma kendini diyor ama en yakınındakiler belim ağrıyor bacağım ağrıyor yorgunum dediğimde sanırım mızmız şımarık çocuk yerine koyuyorlar.

Birde bu aralar mide yanması çıktı çok fena bişey arada yokluyo saolsun yavaş yavaş rahatlık düzeni bozulmaya başlıcak sanırım

kardelen2558 geçmiş olsun canım dikkat et
Sayfaya bakıyorumda çoğu kişi bebek için herşeyi almış yıkayıp ütülemişte☺ daha erken değilmi, ben daha yeni bu hafta sonu almaya başlayacam :)
Aslında erken canım bizim durumlar bizim sorunlu olduğundan erken riski var oyuzden yoksa ufacık bi çanta 7. Ayda yeter sonra yavaş yavaş 8 de alınır

Canım çok geçmiş olsun, dinlenme ile geçecek inşallah.

Hayırlı sı ile güzel haberler bekliyorum senden canım, çok yoruldum diyorsun, dinlenmen gerekmiyor muydu bu hafta senin.
Evet ama kafama öyle iyi geldi ki inan terapi gibi oldu evde dönüp durdum ama yordu tabi ağır değil ama sürekli bi el kol hareketi yaptım

Kızlar kıyafetlare takılan olmuş evet erken 7. Ayda ufak bir çanta yaparız diyen bendim.... Malesef benim işler yolunda gitmedi malum erken heran alınabilir bebiş li İnş öyle bişey olmaz siz strese girmeyin daha car ama ufak çantanın yine hazır olsun 7. Aya bu hafta girecekler var aramızda bende bu hafta 7 oluyorum hayırlısıyla çok şükür gördük bu ayı İnş hepimiz gününde vaktinde sağlıcakla kavuşucaz yavrularımıza. . Birde yalnızlık okadar zorki aslında annem aynı şehirde ama çok sık gelip gidemiyoruz malesef yakın bir anne değil sebepleri var tabi maddi açıdan.... Yalnız olunca 3. Çocukta olsa hep bir nasıl yapıcam korkusu var... Mesela doğum temizliği mayısta düşünüyorum ama kim yapıcak komşularım gelecekler Allah razı olsun insanın bazen elden daha çok hayır gördüğü oluyor... Ay sabah sabah dertlendim.... Hastane stresinden

Kızlar Seker yüklemesi yapıp sorun çıkmayan ama ağzı koruyan özellikle geceleri varmı ben gece kalkıp su içiyorum 3 kez falan ağzım kuruyor yaptırcam haftaya yükleme korkuyorum yüksek mi diye Bebek hareket hissetme bir gün hissediyorum ikinci gün çok az bazen hiç oluyor böyle herhalde sorun yapmamaYa çalışıyorum 28 sen sonra herhalde sürekli hissederiz bebişler iyi olsunda gerisi teferruat alışveriş bende yapmadım daha 7 ayın ortalarında başlarım bende çok kararsızım sürekli Araştıryorım ama almak Yok

Birde bu aralar mide yanması çıktı çok fena bişey arada yokluyo saolsun yavaş yavaş rahatlık düzeni bozulmaya başlıcak sanırım

Of o çok fena.Ejderha gibiyim ağzımı açsam ateş çıkacak.Ben çareyi soğuk sütte buldum yavaş yavaş içince iyi geliyor.Ama tabi geçici bir çözüm.Özellikle soğanlı salçalı yemeklerden sonra çok fena oluyorum.Ama ev yemeklerinin çoğunda da onlar var

Düşüncesiz kayınvalidelere dayanamıyorum. ne kayınvalideler var gelinine gidip yardım ediyor. madem yrdm etmiycen niye gidiyorsun her haftasonu. sende yemeği falan ona yaptır, bak o zaman geliyor mu..yada çocuklarını yıkasın. kocalar zaten annelerine dayanamıyorlar. eşi düşünmek ikinci planda kalıyor. bnm kvnin bir şey demesine gerek kalmadan bnm koca zaten yönlendiriyor beni. her hafta ziyaretlerine gidiyoruz. 2 hafta önce balığa almıştık onları ve eltimleri. sonraki hafta yemeğe çağırdılar gittik yanına börek yaptım götürdüm. bu haftda balığı onlara götürücez eşimin isteğiyle. salı günüde eltimlere gidicez. .. haftasonu bebek alışverişine çıkıcam. ve ben çalışan bi kadınım. kocalar düşünmüyor yorulacağını. zaten gaz problemim var. sıkışıyorum iyice millet içinde. her ne kadar hazır yemeğe konmuş olsamda çok sık ziyaret beni yoruyor. Eşimin gönlü olsun yeterki diyorum. Allah var bnm kayınvalidem arada bir yoğurt yapar gönderir. Seninki gibi olsa ben dayanamaz lafımı söylerdim valla. bi de evde çocuğum olsa bir şekilde buna bi çare arardım.

Mrb kizlar ben simdi hastaneden ciktim da.gece cok kotu olmustum demistim ya karnim cok sertlesti.ve agri oldu.doktora geldim.nst ye bagladilar.cok az sanci cikti yatak istirahati verdi.haftaya tekrar çağırdı
Canım ben de seni merak ediyordum bol bol dinlen artık.. gerisi bebislerine kalmis inşallah sabırlı olurlar sen de rahat olmaya çalış ki onlar da rahat olsun

Kızlar şeker yüklemesi yaptıranlar sonuçlarını aldınız mı ? Alanların Sonuc ne çıktı ??
ben de bunu merak ediyorum şeker yükleme sonuçlarının referans aralıklarını bilen var mi ben netten baktım sonuçlara da size de yazayım anlayan varsa bi bakabilir mi
Aclik78
Ictikten 1 saat sonra 97
Ictikten 2 saat sonra70

Canım haberlerini bekliyoruz inşallah suyun artmıştır

bu zamanlar en çok anlayis ve yardım beklediğimiz zamanlar bence doktoruna şöyle eşin yanındayken dinlenmeni falan söylesin belki bunun etkisi olur canim

kızlar 0-3 ay ve 3-6 ay bebekler gece yatarken pijamamı giyiyor? pijama takımı mı almalıyız el kadar bebeğe. uyku tulumu alsak daha mantıklı değil mi? gündüzki kıyafetiyle içine koyuveririz olmaz mı?
Bir de güvenli yatış yastığı alacak mısınız? bebedor ve baby jem markalılara baktım netten. ne diyorsunuz?
Son olarak evde hametan pişik kremi var pomad olandan. dudaklarımı nemlendirmek için kullanıyorum. bebeğe de iyi gelir mi? tekrardan almama gerek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…