- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Çok şükür artık rutin kontrollere geçiyorsun. Başka test kalmadı değil mi? Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahımKizlar sormustunuz baska soran var miydi hatirlayamasim. Seker normal xikti cok sukur
Insallah canimmmInsallah bebisler acele etmezler gelmek için. Allah yardim eder elbet dinlenince gecer insallah
3 kilo aynen cok ideal. Amin canim insallah bir avazda cikarlar. Suan kilosu ne bnm ki 660 civariydi.
Ikiz cnm evet.en.bastan.beri.onlem.amacli progestan hap kullaniyorum.onun.disinda rahim boyunda.problem.gormedi ama.kasilmalar.var iste.cnm karnimda.o korkutuyorerken.dogum.riskine.karsi.ciger gelistirici.igne.onerecek.haftaya kadar devam ederse kasilmalarim.bebekler.erken dogarsa yasamalari.icin.Allah korusun.insalalh oyle bir.sey.olmaz
Bilmiyorum.ki.insalah canim.onleyici olarak simdilik mg ve progestan kullaniyorum.bol.su.ic dinlen dedi.. Sende kisalma mi var.bu da.mi erken.dogum.u tetikliyo canim.tedavisi.var mi.rabbim.hepimizin.yardimcisi.olsun.vakti zamaninda saglikla.kucagimiza alalim insallah..bu arada benim bebislerin biri 852 digeri 773 gr.olmuslar
Amin inşallah Rabbim hepimize kolay ve tabi normal doğum nasip etsin inşallah bir avazda kurtarsın :)
Bende senin gibi düşünüyorum 3 kilo yeter diye hayırlısı bakalım :)
Benimki de hep bir hafta ilerden gidiyor, ben doğum için sormadım ama çalışabilir raporu için sormuştum, onda sata göre rapor vereceğiz dediArkadaşlar bebeği sat a gore önde gidenler var mı ? Ben 21 haftada girdiğimde 10 gün ileri dedi doktor yani boyu 28 cm kiloda 520 Gr di acaba bu durumda sata gore mi doğum olur yoksa ultrasona goremi
Amin inşallah canım :)Amin inşallah canım hepimize kolay doğumlar:) sezaryen de olsa normal de olsa sonrasında toparlanması kısa sürsün
Amin canim insallah.cok tesekkur ederimKuzum insallah sabırsız olmaz bebisler aslın da yalnız da değiller içeride niye rahat durmuyorlar ki
Korkma sen ben yenidogan hemsiresiydim çok şükür taburcu oldular panik olma sen ne kadar rahat bebisler okadar relax Rabbim hayırlısını versin inşallah
Arkadaşlar bebeği sat a gore önde gidenler var mı ? Ben 21 haftada girdiğimde 10 gün ileri dedi doktor yani boyu 28 cm kiloda 520 Gr di acaba bu durumda sata gore mi doğum olur yoksa ultrasona goremi
Arkadaşlar konumuzla pek alakası yok ama ben 30 dan sonra gurbete gittim çok zorlanıyorum çok özlüyorum ne zaman alışırım bilmiyorum
Elyaf yastıkşimdi ben foto koymaya çalışayım da moralin düzelsin arkadaşım...
gelen giden arkadaşlar bana sarılıyor
elyaf yastık gibiyim
çok yakın takipteyim seni
1,58 boy,67 kiloyum
Bol giyinmişsin çok belli olmuyor ama göbek bol kıyafete rağmen burdayım diyor. Dur bende ekleyeyim cnmEki Görüntüle 1958158
bu da benim 3 hafta önceki halim yani sizinle aynı oluyor...
üst taraf büyümesine rağmen onlar bile göbüşün yanında minnacık kalıyor
gördüğünüz üzere bende yok yok
kalça basen göbüş
İkizlerin derdi de büyük oluyomus. Allah yardımcın olsun geçmiş olsun cnmSagol cnm.ya onceki gun iliski olmustu afedersnz.sabah uyandigimda kasiklarim agirdi filan aksama kadar xok degildi aslinda normaldi.ama gece cok siddetli agri cektim 1 saat kadar.bu surecte karnim da agirdi bacaklarim da.cok terledim.bebekler de sertlsti toplandi bi köşeye.1 saat sonra boyle bi hafiflik hissttim.o zamn bebisler baya hareketlendi rahatladilar heralde.sonra uyumusum sukur.bu sekilde oldu
Elyaf yastık
Listeye bende adımı yazdirayim. Beni de alın araniza kizlarrr
Bol giyinmişsin çok belli olmuyor ama göbek bol kıyafete rağmen burdayım diyor. Dur bende ekleyeyim cnm
İkizlerin derdi de büyük oluyomus. Allah yardımcın olsun geçmiş olsun cnm
canım dar giyme lüksüm yok ki...
heryerim atlak patlak yusyuvarlak
kalça arkadan gidiyor...basenler desen öyle... göbüş hiçbiryere sığmıyor benden yarım metre önde
yukardan bakınca göbekten ayaklarımı göremiyorum
dar giydiğimde göbek kıyafeti yukarı çekiyor karnımın bir kısmı açıkta kalıyor
zaten dar kıyafetle hiç rahat edemiyorum
Hiç bilmiyorum ki canım en son ayrıntılıda 450-500 arası bişeydi.Kontrolümüz pazartesi ozaman öğrenecem nasılmış boyu kilosu.Ama bu zamana kadar normaldi haftasından önde değildi.İnşallah böyle devam ederiz :)
Çok şükür artık rutin kontrollere geçiyorsun. Başka test kalmadı değil mi? Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım
Ya hepimiz genişliyoruz, bi de olan oluyo artık diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum :)
Doğuralım da artık vercez kiloları napalım..şimdi ki hedefim eşimi geçmemek o 89 kilo falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?