2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar benim yüzüm sivilce doldu ya. Ozellikle T bolgesi. Biri kuruyo digeri cikiyo. Ergenlikte bile cikmadi valla. Vücudumun her yerinin ayri ayri safti kayiyo

3 kilo aynen cok ideal. Amin canim insallah bir avazda cikarlar. Suan kilosu ne bnm ki 660 civariydi.

Hiç bilmiyorum ki canım en son ayrıntılıda 450-500 arası bişeydi.Kontrolümüz pazartesi ozaman öğrenecem nasılmış boyu kilosu.Ama bu zamana kadar normaldi haftasından önde değildi.İnşallah böyle devam ederiz :)

Kuzum insallah sabırsız olmaz bebisler aslın da yalnız da değiller içeride niye rahat durmuyorlar ki

Korkma sen ben yenidogan hemsiresiydim çok şükür taburcu oldular panik olma sen ne kadar rahat bebisler okadar relax Rabbim hayırlısını versin inşallah

Amin inşallah Rabbim hepimize kolay ve tabi normal doğum nasip etsin inşallah bir avazda kurtarsın :)
Bende senin gibi düşünüyorum 3 kilo yeter diye hayırlısı bakalım :)

Amin inşallah canım hepimize kolay doğumlar:) sezaryen de olsa normal de olsa sonrasında toparlanması kısa sürsün

Arkadaşlar bebeği sat a gore önde gidenler var mı ? Ben 21 haftada girdiğimde 10 gün ileri dedi doktor yani boyu 28 cm kiloda 520 Gr di acaba bu durumda sata gore mi doğum olur yoksa ultrasona goremi
Benimki de hep bir hafta ilerden gidiyor, ben doğum için sormadım ama çalışabilir raporu için sormuştum, onda sata göre rapor vereceğiz dedi

Amin canim insallah.cok tesekkur ederim

Arkadaşlar bebeği sat a gore önde gidenler var mı ? Ben 21 haftada girdiğimde 10 gün ileri dedi doktor yani boyu 28 cm kiloda 520 Gr di acaba bu durumda sata gore mi doğum olur yoksa ultrasona goremi

Benim bi arkadaşımın da öyleydi ama 41.haftada doğum yaptı.Sanırım sat a göre doğum olur :)

Arkadaşlar konumuzla pek alakası yok ama ben 30 dan sonra gurbete gittim çok zorlanıyorum çok özlüyorum ne zaman alışırım bilmiyorum

Canım öyle deme.Türkiyede yaşam koşulları da hiç kolay değil.Tamam tanıdık akraba vs var ama kim kiminle görüşebiliyor ki çalışmaktan doğru düzgün.Ben ankaradayım ve bi ara bomba yüzünden dışarı çıkamıyorduk.Bizim bütün arkadaşlar yurt dışına başvurup gitti çalışmaya.Hem bebeğin eminim daha iyi koşullarda eğitim alacak,yabancı dil öğrenecek.Bir de bu yönlerden bak

şimdi ben foto koymaya çalışayım da moralin düzelsin arkadaşım...
gelen giden arkadaşlar bana sarılıyor
elyaf yastık gibiyim
Elyaf yastık

çok yakın takipteyim seni
1,58 boy,67 kiloyum

Listeye bende adımı yazdirayim. Beni de alın araniza kizlarrr

Bol giyinmişsin çok belli olmuyor ama göbek bol kıyafete rağmen burdayım diyor. Dur bende ekleyeyim cnm

İkizlerin derdi de büyük oluyomus. Allah yardımcın olsun geçmiş olsun cnm

Bebek arabamız kraft twist travel daha öncede yazmıstım kullanıslı hafif ana kucagı portbebeği yagmurlugu var1.500 indirimde aldık
Bizde beşiği alamadık yani model belli ama fiyatı uygun olanı arıyoruz nerde bulunur

Eklentiler

• IMG_1275.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 31

canım dar giyme lüksüm yok ki...
heryerim atlak patlak yusyuvarlak
kalça arkadan gidiyor...basenler desen öyle... göbüş hiçbiryere sığmıyor benden yarım metre önde
yukardan bakınca göbekten ayaklarımı göremiyorum
dar giydiğimde göbek kıyafeti yukarı çekiyor karnımın bir kısmı açıkta kalıyor
zaten dar kıyafetle hiç rahat edemiyorum

Ya hepimiz genişliyoruz, bi de olan oluyo artık diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum :)
Doğuralım da artık vercez kiloları napalım..şimdi ki hedefim eşimi geçmemek o 89 kilo falan

Amin canım.

Çok şükür artık rutin kontrollere geçiyorsun. Başka test kalmadı değil mi? Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım

Amin hepimize inşallah simdi 28. Haftada cagrdibbir hafta rotarli gidicem ona. Sonra 32. De gelirsin sonra da 15 günde bir gelirsin dedi.
Baska bir test yok herhlde.

Ya hepimiz genişliyoruz, bi de olan oluyo artık diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum :)
Doğuralım da artık vercez kiloları napalım..şimdi ki hedefim eşimi geçmemek o 89 kilo falan

en zorlu 3 ay başlıyor..herkes son 3 ay çok alınıyor diyor...kendimden korkuyorum...
hamileliği 12 kg ile tamamlayanlara imreniyorum...
neyse inşallah bebişlerimiz sağlıklı doğar..

Bu da bnmki..Yakından çekilen şimdiki, lacivert Pantalonlu ise 2 hafta öncesine ait.. benimki klasik erkek bebek karnı. Onune top koymuşlar diyorlar . İnşallah çatlamam.

Eklentiler

• IMG_20170223_214820.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_20170223_214647.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…