2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
24-28 haftalar arası yapılıyor şeker testi. Benim de annem şeker hastası bak ben de çıktı. Eğer hamur işi ve tatlı yemiyorsan yaptırma ama boğazına düşkünsen(benim gibi) kesinlikle testini yaptır.

Hamilelikte diyet yapmak çok zor inşallah normal çıkar değerlerin. Ben doğumdan sonra diyet yapıcam sporla beraber. Şimdi suskunum ama dönüşüm muhteşem olacak

Çok zor durumun Dualarımız seninle ama su ciğer geliştirirci iğne fln diyolrya onları neden sana önermiyorlar gerekirse izmitteki o arkadaşın doktoruna görün bence Rabbim büyük oğlusun seninle ona güven olurmu hep

benimde hastaneden ped vermişlerdi , bu kilot gibi olanlar bence sezeryanda rahat olmaz gibi geliyor denemedim sadece yorum :) kesi yeri çok çok aşağıda kalıyor çunku. ilk sezeryan günü zaten hemşireler pansuman ve temizliğini yapıyorlar, eve geçince normal ped kullanmıştım ben 20 gün devam etmişti kanamam.

ben de bunlardan alıcam. ilk başta hastane vermişti bana değişik güzel birşey sonra bir kaç gün bu bezden kullnaılabilir. zaten en fazla 10 gün sonra normal ped yetmeye başlıyor. 20. günden sonrada gelirse ara ara geliyor.

benim de ilk doğumumda 20 günden sonra sadece lekelenme oluyordu. ve ilk regl mi 4 ay sonra gördüm.

kızlar birde ben 1 no bez almadım direk 2 no aldım :) oğlumda 1 no 2 paket almıştım ve kullanamamıştım. tabi kilo olarak minnak olursa mecbur 1 no alırız hemen :)) 2 no her türlü kullanılır diye sıkıntım yok

Him bilmiyorum ki bende cnm.ama.ben buyuk ihtimal sezeryan olcam ikiz oldugu icin.onda da.ne kkadar kanamam olur bilemedim.10 lu paket aldim oyle hastane cantama.koymak icin..
Aynen canim doğru diyosun nasil olsa sonra da aldırılır birilerine

Ben de alayim o zaman canim sağol

ben de orta almalıyım o zaman canim teşekkür ederim

Mine hanımı duydum ama hiç görmedim. Nefize hanıma gidiyorum ben. Maşallah kızına sağlıkcakla kavuşun inşallah canım. İnşallah bizimki de guzel geçer benim bir kaybım var o yuzden endişeliyim
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.bende nefize hanimi duydum ama henuz gormedim. Dogumu nerde yapmayi planliyosun

Ayni gidiyoruz canim normal zaten internettende baktim bu haftalarda bu kadar kilo alimi normal diyor. 7aya basladik daha da mi almayalim :)
10 kiloyu geçmeden bitirsem iyi. Başlarda bi tayt almıştım hala onu giyebiliyorum demek ki popom çok büyümemiş. Bir de 15 dk yürüsem karnım sertleşiyor sizde de oluyor mu? Aç tok farketmiyor

Yavaşta olsa büyüyo demekki umut var bırak dru filan sen sen annesin herşeyi kafandan sil içgüdülerini dinle moral depola kendine ve mümkünse hazelnut un oldugu hastaneye de gitmeye çalış bilmiorum cok mu uzak kalıo sana

Heçççç :) ben de hep az yemenin zararlarını yaşamış biri olup çok yemenin zararlarına alışmak kabul etmek ve de önlem almaya çalışmakla meşgulüm iki gündür. Yaparım ama dikkat ederim. Galiba :)))

Kızlar merhabaşar hstaneden geldim şimdi:) şeker yüklemesi yaptırdım cok şükür düşğk cıktı 50lik yüklemede 96 cıktı kan idrar da temiz ama ben cok kilo almışım bu ay görünürde bişe yok gibi ama 5 kilo aldım toplam 8 kilo etti demek önceden almadıklarımı toplu aldım her gün yürüyüş yapmalıymışım yarım saat bide 9 dan sonra yeme sadece meyve ye dedi inş tutabilirim kendimi ogluşumu da gördüm allahım hepimiz inş saglıkla alırız kucaklarımıza büyümüşüz bayagı bide bana benzio hıh öle yani coaspirini bu hafta son kullanıorum iğnelere de ameliyata kadar devam edicez dedi dogum tarihinde bi aksilik olmazsa su gelmesi filan gibi mayıs 22 inş saglıkla olur da allahım sen hepimize yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…