24-28 haftalar arası yapılıyor şeker testi. Benim de annem şeker hastası bak ben de çıktı. Eğer hamur işi ve tatlı yemiyorsan yaptırma ama boğazına düşkünsen(benim gibi) kesinlikle testini yaptır.Ay boşver herşey olacağına varıyor.en iyisi telaş yapmamak.bana da tee 28 mart a randevu verdi,o zaman 27 haftalık olacağım herhalde artık şeker ölçümü yapılmaz. Halbuki annemde de babamda da şeker olduğu için yaptırmaya niyetlenmiştim,şimdi diyorum vardır bir hayır
Hamilelikte diyet yapmak çok zor inşallah normal çıkar değerlerin. Ben doğumdan sonra diyet yapıcam sporla beraber. Şimdi suskunum ama dönüşüm muhteşem olacakMaşaallah canım ya çok sevindim benim mart 22 de şeker yüklemem bakalım artık hayırlısı şu da bitse de kurtulsak cümleten çokta dert etmiyorum aslında çıkarsa yemem diyet yaparım bakalım artık daha da var
Allah'tan gece kalkıp yemiyorum yoksa 100ün üstüne çıkarımAboooouuuu dost acı söyler doğru demişte ne fayda gece kalktım saat 4 bi portakal biraz çerez tekrar yatak bu haldeyim.şimdi 2 fındık yeyip nasıl yatalım yaaa
Allah'tan gece kalkıp yemiyorum yoksa 100ün üstüne çıkarım
Çok zor durumun Dualarımız seninle ama su ciğer geliştirirci iğne fln diyolrya onları neden sana önermiyorlar gerekirse izmitteki o arkadaşın doktoruna görün bence Rabbim büyük oğlusun seninle ona güven olurmu hepBugun az kalsın bütün hazırladığım bebek eşyalarını çuvala koyup atıcaktım beşiği sökeceksin yerinden doktor dedi diye o anki refleks işte sabredip beklicez hepinize teşekkür ediyorum tek tekkk Allah razı olsun sizden morel buldum sizinle can çıkmadan umut bitermi hiç hele bıdığın oynarken.... Hepsi geçicek İnşallah şurada ne kaldı 32 ye 7 hafta oda geçer 25hafta geçti ne kanamalar.. Atlattık amniyosentezi atlattık.. Benim oğlum Allah ın izniyle bunuda atlatacak...
2 hafta önce 7idi ama 8 olmuştur tahminimce. 84-85 kilo oldum herhalde.Sen kac kilo aldin canimm
2 hafta önce 7idi ama 8 olmuştur tahminimce. 84-85 kilo oldum herhalde.
Kızlar tecrübeli bir anne bir foruma yazmış orada gördüm depend marka hasta bezi götürmüş hastane çantasında ve çok rahat etmiş.. Ben de lohusa tek kullanımlık çamaşırlar ve uzun ped almayı düşünüyordum ama depend emici kilot muş yani bezi giyince çamaşır giymeye gerek kalmıyormuş.
Siz ne düşünüyorsunuz benim kafama yattı gibi. Fiyatlarına da baktım 10 tanesi 15 lira tek kullanımlık lohusa çamaşırları 5 tanesi 10 lira zaten bi de ped almak gerekecek. Siz bu konuda ne yapacaksınız.
Kızlar tecrübeli bir anne bir foruma yazmış orada gördüm depend marka hasta bezi götürmüş hastane çantasında ve çok rahat etmiş.. Ben de lohusa tek kullanımlık çamaşırlar ve uzun ped almayı düşünüyordum ama depend emici kilot muş yani bezi giyince çamaşır giymeye gerek kalmıyormuş.
Siz ne düşünüyorsunuz benim kafama yattı gibi. Fiyatlarına da baktım 10 tanesi 15 lira tek kullanımlık lohusa çamaşırları 5 tanesi 10 lira zaten bi de ped almak gerekecek. Siz bu konuda ne yapacaksınız.
Bez çok iyi oluyor ama hastanede benim kullanmama izin vermemişti hemşireler. Sezaryen yerini kapattığı için hava almasına engel olup enfeksiyona neden olur demişlerdi. Kendileri bir ped verdiler ama çok ilginç birşeydi. Önü normal ped ölçülerinde ama arka tarafı neredeyse külofumu tamamen kaplıyordu. Böylece hem dikiş yeri kapanmıyor hem de arkadan sızma olmuyordu. Ben iki sezaryen oldum normal doğumu bilemiyorum ama iki sezaryenimde de öyle deli gibi kanamalarım olmadı. İlk 10 gün normal adet kanaması gibi sonra 10 gün de az az leke gibiydi. İkisinde de 20. Gün temizdim. Kızımda 40. Gün normal reglim başladı ve düzenli devam etti. Oğlumda 9 ay hiç regl olmadım. Bakalım bu nasıl olacak...
Aynen canim doğru diyosun nasil olsa sonra da aldırılır birilerineHim bilmiyorum ki bende cnm.ama.ben buyuk ihtimal sezeryan olcam ikiz oldugu icin.onda da.ne kkadar kanamam olur bilemedim.10 lu paket aldim oyle hastane cantama.koymak icin..
Ben de alayim o zaman canim sağolBen evlenmeden önce onlardan kullanıyordum adet dönemimin ilk günlerindeo zamanlar canped daha çok vardı,ondan alıyordum. Çok rahat oluyor,ped gibi rahatsız da etmiyor. Biri dikiş yerini kapatıyor demiş ama üst bölgesi çok esnek lastikli hafif geriye de kıvrılabilir dikişe gelmesin diye. Benim niyetim de onlardan almak,bir paket alırım diye düşündüm muhtemelen sonra kanamam kesilir,kesilmezse de bir paket daha alırım diye düşündüm
ben de orta almalıyım o zaman canim teşekkür ederimben orta boyu aldım 36 - 42 bedenler yazıyor üstünde.
büyük boy çok büyük geldi.. ben normalde S-M beden giydiğim için orta boy aldım. Ama tabi kiloya bağlı değişir. büyük beden hatırladığım kadarıyla 52 beden falan yazıyordu düşer o zaman ve ya sızdırır diye almadm
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.bende nefize hanimi duydum ama henuz gormedim. Dogumu nerde yapmayi planliyosunMine hanımı duydum ama hiç görmedim. Nefize hanıma gidiyorum ben. Maşallah kızına sağlıkcakla kavuşun inşallah canım. İnşallah bizimki de guzel geçer benim bir kaybım var o yuzden endişeliyim
Sorma sadece ped değil ki korse giymek zor olacak. Evde onca insan varken acik giyinmemeye çalışmak zor olacak. Ama olsun 1 hafta sonra herşey oturur yerine insallahbirde doğumlar yaza gelecek ki ped kullanmak işkence
10 kiloyu geçmeden bitirsem iyi. Başlarda bi tayt almıştım hala onu giyebiliyorum demek ki popom çok büyümemiş. Bir de 15 dk yürüsem karnım sertleşiyor sizde de oluyor mu? Aç tok farketmiyorAyni gidiyoruz canim normal zaten internettende baktim bu haftalarda bu kadar kilo alimi normal diyor. 7aya basladik daha da mi almayalim :)
Yavaşta olsa büyüyo demekki umut var bırak dru filan sen sen annesin herşeyi kafandan sil içgüdülerini dinle moral depola kendine ve mümkünse hazelnut un oldugu hastaneye de gitmeye çalış bilmiorum cok mu uzak kalıo sanaBugun az kalsın bütün hazırladığım bebek eşyalarını çuvala koyup atıcaktım beşiği sökeceksin yerinden doktor dedi diye o anki refleks işte sabredip beklicez hepinize teşekkür ediyorum tek tekkk Allah razı olsun sizden morel buldum sizinle can çıkmadan umut bitermi hiç hele bıdığın oynarken.... Hepsi geçicek İnşallah şurada ne kaldı 32 ye 7 hafta oda geçer 25hafta geçti ne kanamalar.. Atlattık amniyosentezi atlattık.. Benim oğlum Allah ın izniyle bunuda atlatacak...
Mide yanması ahhh senin dediğin gibi olsa keskeYa bu mide yanmasi nasil bisey. Aniden acikma hissi gibi bisey mi bende bi kac gundur aniden sanki acikmisim gibi bi his var. Ama aç degilim. Anlamadim
Heçççç :) ben de hep az yemenin zararlarını yaşamış biri olup çok yemenin zararlarına alışmak kabul etmek ve de önlem almaya çalışmakla meşgulüm iki gündür. Yaparım ama dikkat ederim. Galiba :)))Şuan aynı kilodayız :) Biri bana hamilelikte diyet yapıcaksın deseydi asla inanmazdım cunku hayatım boyunca hiç yemeğimi kısıtlamadım, rejimde yapmadım. Tatlılara,makarnalara elvedaaaabiz iradeli kadınlarız. Hele ben hamile oldugumu öğrendiğim gün sigara paketimi çöpe atıpta birdaha ağzına sürmeyen biri olarak tatlıyamı hayır diyemicm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?