2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bende bir kaç bir şey soracağım. Muhtemelen avent alacağım biberonlarımızı. Aklıma takılan bir şey var. Yardımcı olursanız sevinirim. Birincisi kaç ml alacağım, ikincisi cam istiyorum ama ağır mı olur ki? iki tane mi alacağım su ve mamaya ihtiyaç olursa mama için _?_ emzik kullansın istemiyorum ama emzik de almalı mıyım _?_

Selam kızlar bugun doktr kontrolumz vardı. Bebiş imin başı yukarda duruyomus ayaklar asagıdayms erken dogum riski olusturabilr bu şeklde dedi. Kaçıncı haftada başaşagı donmesi gerekiyor ki acaba

Canım bende sezeryan olmustum.hastane bana ped filan vermedi.kendim almıstım.sadece ilk gun hastanede kaldıgımda kullandım.diger gün normal ped kullanmaya basladım.50 gün boyunca azar aZar kanamam dewam etmişti.bildigim kadarıyla da en fazla iki gün kullanılıyo hasta bezleri

Canım SAT ne zamandı seninki.banada doktorum en gec 22 en erken 18 mayıs gibi alırım dedi

Selam kızlar bugun doktr kontrolumz vardı.25+5 haftayız. Bebiş imin başı yukarda duruyomus ayaklar asagıdayms erken dogum riski olusturabilr bu şeklde dedi. Kaçıncı haftada başaşagı donmesi gerekiyor ki acaba

bence cam al ve 125 lik yeter. cam daha sağlıklı ve sonuçta biz tuttuğumuz için sorun olmuyor ağırlığı. emzik bence bi tane bulunması lazım bazen insan öyle çaresiz kalıyor ki emzik iyi oluyor.

benim de niyetim iki tane cam almak. Ml bakmadım hiç,dediğin gibi biri minik su için,diğeri mama ya da süt için olacak. çok tavsiye edildiği için avent ya da dr.browns almak istiyorum.Ama suavinex de çok hoşuma gidiyor

An itibariyle 12 kilo almısım80 le tamamliycam galiba60 kiloyla basladım 72 olmusum.hep açım hep açımilk dogumda 48 ile baslayıp 70 le doguma gitmiştim

Merhaba benim 2li testim iyi çıkmıştı ama 4 lü testte yüksek risk çıktı 1/57 . Detaylı ultrasonda gayet sağlıklı bebeğim ultrasonda bir sorun görmedi doktor, yinede nifty test yapılmasına karar verdik beklemedeyiz şimdi ama çok zor bir süreç.. inşallah temiz bir sonuç çıkar bunu ancak yaşayan bilir nadıl dayanıcaz sonuç gelene kadar. Çok kötüyüm. Böle yaşayan ve testi temiz çıkan var mı? Allah kimseyi evladıyla sınamasın

An itibariyle 12 kilo almısım80 le tamamliycam galiba60 kiloyla basladım 72 olmusum.hep açım hep açımilk dogumda 48 ile baslayıp 70 le doguma gitmiştim
bende sendenim 62 ile başladım şuan 73 kiloyum, bir haftadır ekmeği hayatımdan çıkartmaya çalışıyorum

Asıl başaşağı durunca doğum pozisyonu diyorlar ilk defa duydum bunu. Hatta benim bebeğim de seninkinin şeklindeydi. Doktora özellikle sordum erken doğum riskiyle alakası yok demişti

Şeker yüklemesi yaptırdım bugün 75lik. Niyeyse beni mahvetti ya hala başım ağrıyor.
Açlık 82
İlk bir saat:144
İkinci saat :104 çıktı. Sonucu gösteremedim daha

Son düzenleme:
@zeynosrkn84 bugün facebookta prematüre anneleri diye bi sayfada bi hikaye okudum. Aklima sen geldin. Sana umut olsun. 29+5te premature dogum yapan bir anne bebegin gelisimi 25 li haftalardaydi suan 2 yasindaymis. Gelisimi geriden geliyormus o yawrucaginda. Sen hic umudunu yitirme o anne oyle yazmis hic umudumu kaybetmedim diye. Yazayim dedim

Diyet yap dedi 1 hafta. Liste vermedi. 2 kilo verdim. Toplamda 5 kilo almış oluyorum 26.haftada. senin nasıl çıktı ki ?
Yeni yaptırdım ama benimde annem şeker hastası kesin yüksek çıkıcak yarın arar dr um. Ben zaten yiyecek bişey bulamıyorum herşeyi yemiyorum diyet derse napcam diye düşünüyorum kara kara

Selam kızlar bugun doktr kontrolumz vardı. Bebiş imin başı yukarda duruyomus ayaklar asagıdayms erken dogum riski olusturabilr bu şeklde dedi. Kaçıncı haftada başaşagı donmesi gerekiyor ki acaba
Ala alaaa çok ilginç benim hem iki hafta önce ayrıntılıda bu haftada normal kontrolumde bebeğin ayakları aşağıda başı yukardaydı ama hiç erken doğum riskinden bahseden olmadı iki doktorda gayet iyi dedi..

Canım daha çok küçükler en erken 32.haftada pozisyonu az çok belli oluyor.Bir de hiç duymadım ayaklar aşağıda diye erken doğum riski olduğunu,en fazla normal doğum olmaz onun dışında bir sorun olacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…