Kızlar şuana kadar çatlayan var mı acaba bende olmadı daha şükür
Canım bende sezeryan olmustum.hastane bana ped filan vermedi.kendim almıstım.sadece ilk gun hastanede kaldıgımda kullandım.diger gün normal ped kullanmaya basladım.50 gün boyunca azar aZar kanamam dewam etmişti.bildigim kadarıyla da en fazla iki gün kullanılıyo hasta bezleriAcaba bu pedleri kac gün kullanıcaz ki hiç bir bilgim yok benim ilk 1 iki gün mu kanama oluyor yoksa uzun mu sürüyor sen kac tane aldın canim
Özelde mi devlette mi yapacağım doğumu belli değil canim bizim burdaki hastaneler veriyor mu hiç bilmiyorum
Sağol canım o zmaan depend alayim ama sen hangi boyunu aldın neye göre alıcaz ki
Canım SAT ne zamandı seninki.banada doktorum en gec 22 en erken 18 mayıs gibi alırım dediKızlar merhabaşar hstaneden geldim şimdi:) şeker yüklemesi yaptırdım cok şükür düşğk cıktı 50lik yüklemede 96 cıktı kan idrar da temiz ama ben cok kilo almışım bu ay görünürde bişe yok gibi ama 5 kilo aldım toplam 8 kilo etti demek önceden almadıklarımı toplu aldımher gün yürüyüş yapmalıymışım yarım saat bide 9 dan sonra yeme sadece meyve ye dedi inş tutabilirim kendimi ogluşumu da gördüm allahım hepimiz inş saglıkla alırız kucaklarımıza büyümüşüz bayagı bide bana benzio hıh öle yani coaspirini bu hafta son kullanıorum iğnelere de ameliyata kadar devam edicez dedi dogum tarihinde bi aksilik olmazsa su gelmesi filan gibi mayıs 22 inş saglıkla olur da allahım sen hepimize yardım et
Kızlar bende bir kaç bir şey soracağım. Muhtemelen avent alacağım biberonlarımızı. Aklıma takılan bir şey var. Yardımcı olursanız sevinirim. Birincisi kaç ml alacağım, ikincisi cam istiyorum ama ağır mı olur ki? iki tane mi alacağım su ve mamaya ihtiyaç olursa mama için _?_ emzik kullansın istemiyorum ama emzik de almalı mıyım _?_
benim de niyetim iki tane cam almak. Ml bakmadım hiç,dediğin gibi biri minik su için,diğeri mama ya da süt için olacak. çok tavsiye edildiği için avent ya da dr.browns almak istiyorum.Ama suavinex de çok hoşuma gidiyorKızlar bende bir kaç bir şey soracağım. Muhtemelen avent alacağım biberonlarımızı. Aklıma takılan bir şey var. Yardımcı olursanız sevinirim. Birincisi kaç ml alacağım, ikincisi cam istiyorum ama ağır mı olur ki? iki tane mi alacağım su ve mamaya ihtiyaç olursa mama için _?_ emzik kullansın istemiyorum ama emzik de almalı mıyım _?_
bende sendenimAn itibariyle 12 kilo almısım80 le tamamliycam galiba 60 kiloyla basladım 72 olmusum.hep açım hep açım ilk dogumda 48 ile baslayıp 70 le doguma gitmiştim
Asıl başaşağı durunca doğum pozisyonu diyorlar ilk defa duydum bunu. Hatta benim bebeğim de seninkinin şeklindeydi. Doktora özellikle sordum erken doğum riskiyle alakası yok demiştiSelam kızlar bugun doktr kontrolumz vardı.25+5 haftayız. Bebiş imin başı yukarda duruyomus ayaklar asagıdayms erken dogum riski olusturabilr bu şeklde dedi. Kaçıncı haftada başaşagı donmesi gerekiyor ki acaba
Diyet mi verdi dr un24-28 haftalar arası yapılıyor şeker testi. Benim de annem şeker hastası bak ben de çıktı. Eğer hamur işi ve tatlı yemiyorsan yaptırma ama boğazına düşkünsen(benim gibi) kesinlikle testini yaptır.
@zeynosrkn84 bugün facebookta prematüre anneleri diye bi sayfada bi hikaye okudum. Aklima sen geldin. Sana umut olsun. 29+5te premature dogum yapan bir anne bebegin gelisimi 25 li haftalardaydi suan 2 yasindaymis. Gelisimi geriden geliyormus o yawrucaginda. Sen hic umudunu yitirme o anne oyle yazmis hic umudumu kaybetmedim diye. Yazayim dedimZeynosrkn84 öyle üzüldüm ki. Gözlerim doldu. Senin ismini dualarımda bizzat geçireceğim. İki kaybım var benim de ama en büyüğü 10 haftalıktı. Daha hissetmediğim halde çok üzülmüştüm. Empati kurmak bile beni yıprattı. Rabbim bebeğine de sana da acil şifalar versin Ya Şafi isminin hürmetine inşallah. Kimseyi ne karnındaki ne de dünyaya gelen evladıyla, sağlığıyla sınamasın inşallah. Tek bir dr a da bağlı kalma arkadaşım. Ne malum tedavisinin olmadığının. Derdi veren Allah dermanını da verir. Bebeğini de üzme. Kendini çok yıpratma. Başka bir hastaneye, doktora bak. Dualarımız seninle ve minnak bebeğinle.
Diyet yap dedi 1 hafta. Liste vermedi. 2 kilo verdim. Toplamda 5 kilo almış oluyorum 26.haftada. senin nasıl çıktı ki ?Diyet mi verdi dr un
Yeni yaptırdım ama benimde annem şeker hastası kesin yüksek çıkıcak yarın arar dr um. Ben zaten yiyecek bişey bulamıyorum herşeyi yemiyorum diyet derse napcam diye düşünüyorum kara karaDiyet yap dedi 1 hafta. Liste vermedi. 2 kilo verdim. Toplamda 5 kilo almış oluyorum 26.haftada. senin nasıl çıktı ki ?
Ala alaaa çok ilginç benim hem iki hafta önce ayrıntılıda bu haftada normal kontrolumde bebeğin ayakları aşağıda başı yukardaydı ama hiç erken doğum riskinden bahseden olmadı iki doktorda gayet iyi dedi..Selam kızlar bugun doktr kontrolumz vardı. Bebiş imin başı yukarda duruyomus ayaklar asagıdayms erken dogum riski olusturabilr bu şeklde dedi. Kaçıncı haftada başaşagı donmesi gerekiyor ki acaba
Selam kızlar bugun doktr kontrolumz vardı. Bebiş imin başı yukarda duruyomus ayaklar asagıdayms erken dogum riski olusturabilr bu şeklde dedi. Kaçıncı haftada başaşagı donmesi gerekiyor ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?