- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
Merhaba benim 2li testim iyi çıkmıştı ama 4 lü testte yüksek risk çıktı 1/57 . Detaylı ultrasonda gayet sağlıklı bebeğim ultrasonda bir sorun görmedi doktor, yinede nifty test yapılmasına karar verdik beklemedeyiz şimdi ama çok zor bir süreç.. inşallah temiz bir sonuç çıkar bunu ancak yaşayan bilir nadıl dayanıcaz sonuç gelene kadar. Çok kötüyüm. Böle yaşayan ve testi temiz çıkan var mı? Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Canım ben tatlı kolik olduğum için çıktı şekerim. Yani sen zaten herşeyi yiyemiyorsan zaten şekerin çıkmaz kanımca. Hamilelik şekeri başka bi şey çünkü. Senin çıkmıcak bak gör içime doğduYeni yaptırdım ama benimde annem şeker hastası kesin yüksek çıkıcak yarın arar dr um. Ben zaten yiyecek bişey bulamıyorum herşeyi yemiyorum diyet derse napcam diye düşünüyorum kara kara
Bende tatlı seviyorum maalesef umarım çıkmazzzzCanım ben tatlı kolik olduğum için çıktı şekerim. Yani sen zaten herşeyi yiyemiyorsan zaten şekerin çıkmaz kanımca. Hamilelik şekeri başka bi şey çünkü. Senin çıkmıcak bak gör içime doğdu
Maşallah çok güzel çıkmış sonucun cnm.Şeker yüklemesi yaptırdım bugün 75lik. Niyeyse beni mahvetti ya hala başım ağrıyor.
Açlık 82
İlk bir saat:144
İkinci saat :104 çıktı. Sonucu gösteremedim daha
açıkçası çok şaşırdım çünkü o kadar tatlıya düşkünüm ki. Kendime kota koymuştum şerbetli tatlı haftada bir tane. tabi yediğim meyvelerin, kahvaltıdaki reçellleri hiç saymıyorum bile.Maşallah çok güzel çıkmış sonucun cnm.
Canım keske ekmegi cıkarabilsem.kahvaltıda iki tane pideyi rahat yiyiyorum.yedikten sonra vicdan azabı cekiyorum ama iş işten gecmiş oluyo.senin kilo normal bence.yanlıs hatırlamıyosam ikizdi seninkiler.bende sendenim62 ile başladım şuan 73 kiloyum, bir haftadır ekmeği hayatımdan çıkartmaya çalışıyorum
evet canım sezeryandı benimkiSenin sezeryan miydi canim
Askında toplamda cok deil de bu ay cok aldım bende diorum nie belim kukum filan cok agrıo bi kerede alınca zor geldi sanırımçok almamışsın aslında ya 23. haftada 8 kilo aldım ben :)
canım benim büyük boy cam şişe var aventin biri de küçük boy cam chiccobunlini getirdi ama onun memesini avent yapıcam bi de ben iki tane cam olunca hafta sonu dr brownun 120ml lik cam olmayanından da bitane aldım gazlı bebek olursa die hiç emzik almadım aventin 2 kelebek emziği hediye geldi yenidogan için belki lazım olur sonucta yeni nesil bebekleri türlü huylarla doguoKızlar bende bir kaç bir şey soracağım. Muhtemelen avent alacağım biberonlarımızı. Aklıma takılan bir şey var. Yardımcı olursanız sevinirim. Birincisi kaç ml alacağım, ikincisi cam istiyorum ama ağır mı olur ki? iki tane mi alacağım su ve mamaya ihtiyaç olursa mama için _?_ emzik kullansın istemiyorum ama emzik de almalı mıyım _?_
benim sat agustos 28 hesaplaruma göre mayıs 22 de 38 hafta filan oluoCanım SAT ne zamandı seninki.banada doktorum en gec 22 en erken 18 mayıs gibi alırım dedi
Off cok üzüldüm allah sabırlar verir inş dr bende hep bu yüzden tedirgin gidiorum bide hastane de böyle şeylerle karşılaşınca offfKızlar ben de 50'lik şeker yüklemesi yaptırdım bugün. Aç gittiğim için ve randevu saatim sarktığı için sarstı epey. Sonuç 143 çıkmış. Doktor beni yarın arayacak sanırım. Umarım 100'luk yapalım demez.
Bu arada ben beklerken doktorun odasından bazı sesle geldi. Ben de kulak kesildim ama anlam veremedim. Sonra hasta yakını çıktı odadan telefonda bebeğin kalbi durmuş dedi. O kadar üzüldüm kiMeğerse gelen annenin sesleri imiş. Eşim beni uzaklaştırdı oradan. Korkma sen dedi. Halbuki ben anne için ağlamıştım.
Tekmeleme asagıya dgru olacagı içn erken dogum fln dedi anlamadm bende. Nette bakndm normal zamannda bu seklde dogum yapan bile olabiliyomus. Uzanma agır iş yapma fln dedi belki onlara dkkat etmezsem skntı yaratacak bi durumdurAsıl başaşağı durunca doğum pozisyonu diyorlar ilk defa duydum bunu. Hatta benim bebeğim de seninkinin şeklindeydi. Doktora özellikle sordum erken doğum riskiyle alakası yok demişti
Aman iyi ya içim rahatladı canm uzanma agır iş ypma fln dedi belki onları yaparsam mı riskli olcak dye dedi acaba hayrlısıyla kavusalm bebişlerimize hepimiz inşallah:)Ala alaaa çok ilginç benim hem iki hafta önce ayrıntılıda bu haftada normal kontrolumde bebeğin ayakları aşağıda başı yukardaydı ama hiç erken doğum riskinden bahseden olmadı iki doktorda gayet iyi dedi..
Evet nette arastrdm braz orda da genelde 30.haftalarda donmus oyle demişler. Zatn tup bebek oldugu içn sezeryan olcak canm o acıdan fark etmez:) tekmeler aşagıya dogru olacagı içn gibi bişeyler dedi bnde anlamadm cok:)Canım daha çok küçükler en erken 32.haftada pozisyonu az çok belli oluyor.Bir de hiç duymadım ayaklar aşağıda diye erken doğum riski olduğunu,en fazla normal doğum olmaz onun dışında bir sorun olacağını sanmıyorum
Gece agrim vardi doktora gittim ikindin hersey nirmal dedi ama adet agrisi gibi olmazdi normalde. Buskopan verdi kullanan var mi bu ilaci. Bebek agirlastikca baski yapiyor olabilir dedi
Benimde SAT 25 agustos.inş vaktinden önce gelmek istemez minnaklarevet canım sezeryandı benimki
Askında toplamda cok deil de bu ay cok aldım bende diorum nie belim kukum filan cok agrıo bi kerede alınca zor geldi sanırım
canım benim büyük boy cam şişe var aventin biri de küçük boy cam chiccobunlini getirdi ama onun memesini avent yapıcam bi de ben iki tane cam olunca hafta sonu dr brownun 120ml lik cam olmayanından da bitane aldım gazlı bebek olursa die hiç emzik almadım aventin 2 kelebek emziği hediye geldi yenidogan için belki lazım olur sonucta yeni nesil bebekleri türlü huylarla doguobide kuzenin isveçten heves edip bisürü emzik siparişi vermiş yurt dısında o
benim sat agustos 28 hesaplaruma göre mayıs 22 de 38 hafta filan oluo
Ahhhhh Ahhhhh çok zorlanıyorum tatlı yememek adına. İnanılmaz bir sabır gösteriyorum çünkü ben de kahvaltıda reçel bal pekmez nutella yerdim tabi birer tatlı kaşığı. Sonracıma akşam yemekten sonra dizi izlerken meyve çerez tabağı yapardık hergün. Tatlı da hafta da 1-2 yerdimmmmmm. Benim için tatlı yemek çok farklı bişey. Neyse bebeklerimiz için sabrediyoruz. Herşey değer minikler içinaçıkçası çok şaşırdım çünkü o kadar tatlıya düşkünüm ki. Kendime kota koymuştum şerbetli tatlı haftada bir tane. tabi yediğim meyvelerin, kahvaltıdaki reçellleri hiç saymıyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?