2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ben de 50'lik şeker yüklemesi yaptırdım bugün. Aç gittiğim için ve randevu saatim sarktığı için sarstı epey. Sonuç 143 çıkmış. Doktor beni yarın arayacak sanırım. Umarım 100'luk yapalım demez.
Bu arada ben beklerken doktorun odasından bazı sesle geldi. Ben de kulak kesildim ama anlam veremedim. Sonra hasta yakını çıktı odadan telefonda bebeğin kalbi durmuş dedi. O kadar üzüldüm ki Meğerse gelen annenin sesleri imiş. Eşim beni uzaklaştırdı oradan. Korkma sen dedi. Halbuki ben anne için ağlamıştım.

Canım hiç moralini bozma.Bu testler kesin sonuç veren testler değil maalesef.Ayrıntılıda da iyiymiş bak ne güzel.Hiçbişeyi yoktur inşallah.Nifty de kesin sonuç verir diye düşünüyorum.Çok haklısın kafaya takmakta doktorun ağzına bakıyorum her gittiğimde kötü bişey söylemesin diye.Ama biz üzülünce onlar da hissediyorlar o yüzden sakin kalmaya çalışalım.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yeni yaptırdım ama benimde annem şeker hastası kesin yüksek çıkıcak yarın arar dr um. Ben zaten yiyecek bişey bulamıyorum herşeyi yemiyorum diyet derse napcam diye düşünüyorum kara kara
Canım ben tatlı kolik olduğum için çıktı şekerim. Yani sen zaten herşeyi yiyemiyorsan zaten şekerin çıkmaz kanımca. Hamilelik şekeri başka bi şey çünkü. Senin çıkmıcak bak gör içime doğdu

bende sendenim 62 ile başladım şuan 73 kiloyum, bir haftadır ekmeği hayatımdan çıkartmaya çalışıyorum
Canım keske ekmegi cıkarabilsem.kahvaltıda iki tane pideyi rahat yiyiyorum.yedikten sonra vicdan azabı cekiyorum ama iş işten gecmiş oluyo.senin kilo normal bence.yanlıs hatırlamıyosam ikizdi seninkiler.

Kızlar midemde batma var ne yapabilirim göğsümün tam altında yani midemdir dimi :)

Senin sezeryan miydi canim
evet canım sezeryandı benimki

çok almamışsın aslında ya 23. haftada 8 kilo aldım ben :)
Askında toplamda cok deil de bu ay cok aldım bende diorum nie belim kukum filan cok agrıo bi kerede alınca zor geldi sanırım
canım benim büyük boy cam şişe var aventin biri de küçük boy cam chiccobunlini getirdi ama onun memesini avent yapıcam bi de ben iki tane cam olunca hafta sonu dr brownun 120ml lik cam olmayanından da bitane aldım gazlı bebek olursa die hiç emzik almadım aventin 2 kelebek emziği hediye geldi yenidogan için belki lazım olur sonucta yeni nesil bebekleri türlü huylarla doguo bide kuzenin isveçten heves edip bisürü emzik siparişi vermiş yurt dısında o

Canım SAT ne zamandı seninki.banada doktorum en gec 22 en erken 18 mayıs gibi alırım dedi
benim sat agustos 28 hesaplaruma göre mayıs 22 de 38 hafta filan oluo

Off cok üzüldüm allah sabırlar verir inş dr bende hep bu yüzden tedirgin gidiorum bide hastane de böyle şeylerle karşılaşınca offf

Lcw de şu geceliği çok beğendim. Bir tane şık bir gecelik istiyorum. Bir de bunu alırsam yeter bence gecelik olayı.

kızlar tam 27. haftam

kızlar aventin cam biberonlarını aldım emzikleri gerçekten yumuşacık ve bebeğin kavraması için ideal
ancak ufak boyu bile çok büyük geldi benim gözüme...
emzik almayı düşünüyorum ben de ama ne alsam karar veremedim
galiba avent alacağım

Gece agrim vardi doktora gittim ikindin hersey nirmal dedi ama adet agrisi gibi olmazdi normalde. Buskopan verdi kullanan var mi bu ilaci. Bebek agirlastikca baski yapiyor olabilir dedi

Gece agrim vardi doktora gittim ikindin hersey nirmal dedi ama adet agrisi gibi olmazdi normalde. Buskopan verdi kullanan var mi bu ilaci. Bebek agirlastikca baski yapiyor olabilir dedi

Asıl başaşağı durunca doğum pozisyonu diyorlar ilk defa duydum bunu. Hatta benim bebeğim de seninkinin şeklindeydi. Doktora özellikle sordum erken doğum riskiyle alakası yok demişti
Tekmeleme asagıya dgru olacagı içn erken dogum fln dedi anlamadm bende. Nette bakndm normal zamannda bu seklde dogum yapan bile olabiliyomus. Uzanma agır iş yapma fln dedi belki onlara dkkat etmezsem skntı yaratacak bi durumdur

Arkadaşlar şekeri yüksek çıkan kaç kişiyiz aklımda bir şeyler varda mesela hepimiz yediğimiz yemekleri paylaşsak sonra manevi olarak dua zinciri oluştursak yürüyüşlerimizi paylaşsak

Aman iyi ya içim rahatladı canm uzanma agır iş ypma fln dedi belki onları yaparsam mı riskli olcak dye dedi acaba hayrlısıyla kavusalm bebişlerimize hepimiz inşallah:)

Evet nette arastrdm braz orda da genelde 30.haftalarda donmus oyle demişler. Zatn tup bebek oldugu içn sezeryan olcak canm o acıdan fark etmez:) tekmeler aşagıya dogru olacagı içn gibi bişeyler dedi bnde anlamadm cok:)

buscopan ben kullanmıştım hamilelik öncesi çok ağır bir idrar yolları enfeksiyonu geçirmiştim mesane de yara boyutundaydı
karın ağrısı için ama gebelikte kullanılıyor mu ki?

Benimde SAT 25 agustos.inş vaktinden önce gelmek istemez minnaklar

Ahhhhh Ahhhhh çok zorlanıyorum tatlı yememek adına. İnanılmaz bir sabır gösteriyorum çünkü ben de kahvaltıda reçel bal pekmez nutella yerdim tabi birer tatlı kaşığı. Sonracıma akşam yemekten sonra dizi izlerken meyve çerez tabağı yapardık hergün. Tatlı da hafta da 1-2 yerdimmmmmm. Benim için tatlı yemek çok farklı bişey. Neyse bebeklerimiz için sabrediyoruz. Herşey değer minikler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…