- 23 Ocak 2016
- 35.087
- 51.052
- 598
Icim aciyo böyle şeyler e hamilelikte mi bilmiyorum bu konularda çok hassasım allah yardım etsin o anne babayaKızlar ben de 50'lik şeker yüklemesi yaptırdım bugün. Aç gittiğim için ve randevu saatim sarktığı için sarstı epey. Sonuç 143 çıkmış. Doktor beni yarın arayacak sanırım. Umarım 100'luk yapalım demez.
Bu arada ben beklerken doktorun odasından bazı sesle geldi. Ben de kulak kesildim ama anlam veremedim. Sonra hasta yakını çıktı odadan telefonda bebeğin kalbi durmuş dedi. O kadar üzüldüm kiMeğerse gelen annenin sesleri imiş. Eşim beni uzaklaştırdı oradan. Korkma sen dedi. Halbuki ben anne için ağlamıştım.
Canım güzelmis ama önden açılabilen bir bölümü yok emzirmen zor olur ona da dikkat et istersenLcw de şu geceliği çok beğendim. Bir tane şık bir gecelik istiyorum. Bir de bunu alırsam yeter bence gecelik olayı. Eki Görüntüle 1960226
Açılabiliyor canım. Yandan çıtçıtlı.Icim aciyo böyle şeyler e hamilelikte mi bilmiyorum bu konularda çok hassasım allah yardım etsin o anne babaya
Canım güzelmis ama önden açılabilen bir bölümü yok emzirmen zor olur ona da dikkat et istersen
. Allah razı olsun canım inşallah sağlıklı sonuç gelir Evet testler istatiksel veri ama bu ihtimal bile insanı çok korkutuyor. İnsanın elinde olmuyor ama haklısın elimden geleni yapıyorum sakin kalmak için. Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin inşallah kucağımızda göstersin.Canım hiç moralini bozma.Bu testler kesin sonuç veren testler değil maalesef.Ayrıntılıda da iyiymiş bak ne güzel.Hiçbişeyi yoktur inşallah.Nifty de kesin sonuç verir diye düşünüyorum.Çok haklısın kafaya takmakta doktorun ağzına bakıyorum her gittiğimde kötü bişey söylemesin diye.Ama biz üzülünce onlar da hissediyorlar o yüzden sakin kalmaya çalışalım.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar tecrübeli bir anne bir foruma yazmış orada gördüm depend marka hasta bezi götürmüş hastane çantasında ve çok rahat etmiş.. Ben de lohusa tek kullanımlık çamaşırlar ve uzun ped almayı düşünüyordum ama depend emici kilot muş yani bezi giyince çamaşır giymeye gerek kalmıyormuş.
Siz ne düşünüyorsunuz benim kafama yattı gibi. Fiyatlarına da baktım 10 tanesi 15 lira tek kullanımlık lohusa çamaşırları 5 tanesi 10 lira zaten bi de ped almak gerekecek. Siz bu konuda ne yapacaksınız.
Sorma sadece ped değil ki korse giymek zor olacak. Evde onca insan varken acik giyinmemeye çalışmak zor olacak. Ama olsun 1 hafta sonra herşey oturur yerine insallah
Onlarda bizde Saglıklı olalım da bende aynısını diorumBenimde SAT 25 agustos.inş vaktinden önce gelmek istemez minnaklar
çok begendim bunu bende bakayım buna eçen şcwden önü düğmeli çizgili buldum onu da aldım yaz olunca ve lohusalıkta cok terlenio ondan sebep ıcuz buldukca alıorum bi de şık bi takımım var üsten çeketli filan hepsinin üzerine sabahlıgonı çekebilirim die düşünüormAçılabiliyor canım. Yandan çıtçıtlı.Eki Görüntüle 1960291
Korseyi ben kullanamadım ilk zamanlar iç dikişlerimin acıdıgını hissediodum korktum o yüzden ama yüzde 100 pamuklu uzun bi tülbentim vardı pnu sıkıca doluodum hala saklıorum ondan sebepmi bilmiorum öle büyük bi karın kalmamıştı bende kilo dısında eskiden nenelerimiz de öle yaparmış nasip olura bundada aynını yapıcam inşMantıklıymiş yahu. . Eğer tek kullanımlık çamaşır almamış olsaydım alırdım direk. Ama aklımda olsun, kanama çok olursa iyi fikir
Korse fikri sıcakta çekilmez geliyor , gerçekten anlamlı bir fark yaratıyor mu acaba ? Almalı mı, giymeli mi?
Görmedim canim o zaman gerçekten cok güzelmişAçılabiliyor canım. Yandan çıtçıtlı.Eki Görüntüle 1960291
Kullanmadığı için pişman olan çok arkadaşım oldu o yüzden ben bulundurulcam yanında doktor kullanabilirsin dediğinde kullanıcam günde 2 saat de olsa dayanmaya çalışırım artikMantıklıymiş yahu. . Eğer tek kullanımlık çamaşır almamış olsaydım alırdım direk. Ama aklımda olsun, kanama çok olursa iyi fikir
Korse fikri sıcakta çekilmez geliyor , gerçekten anlamlı bir fark yaratıyor mu acaba ? Almalı mı, giymeli mi?
Selam kızlar bugun doktr kontrolumz vardı. Bebiş imin başı yukarda duruyomus ayaklar asagıdayms erken dogum riski olusturabilr bu şeklde dedi. Kaçıncı haftada başaşagı donmesi gerekiyor ki acaba
Ayy bu testlerde insana sıkıntı bnm doktorum bile sadece ikili test yapmış kendisine valla bu kadar irdelemek iyi deil zaten ne olsa senin çocuğun üzülmek yokMerhaba benim 2li testim iyi çıkmıştı ama 4 lü testte yüksek risk çıktı 1/57 . Detaylı ultrasonda gayet sağlıklı bebeğim ultrasonda bir sorun görmedi doktor, yinede nifty test yapılmasına karar verdik beklemedeyiz şimdi ama çok zor bir süreç.. inşallah temiz bir sonuç çıkar bunu ancak yaşayan bilir nadıl dayanıcaz sonuç gelene kadar. Çok kötüyüm. Böle yaşayan ve testi temiz çıkan var mı? Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Canım ilk başta dolamalı bi korse önerio doktor sonrasında giymeli korse filan kendine göre giyebiliosun pentiden almıştım ben ama ben o sıcakta giyemem zira burası cok nemli oluo yazın kot bile giyemeyen bi insanımsezeryan olacak arkdaslr te tip korse kullanacaksınız.sort gibi giyilenlerden mi acaba.bende kullanmak çok istiyorum ama dikişler zarar görür diye korkuyorum.tecrübeliler paylasabilirmi
kızlar tam 27. haftam
kızlar aventin cam biberonlarını aldım emzikleri gerçekten yumuşacık ve bebeğin kavraması için ideal
ancak ufak boyu bile çok büyük geldi benim gözüme...
emzik almayı düşünüyorum ben de ama ne alsam karar veremedim
galiba avent alacağım
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.bende nefize hanimi duydum ama henuz gormedim. Dogumu nerde yapmayi planliyosun
Canım sn göğüs kalkanı mı almıştın. Tamponu mu? Hanginden almamız lazımdı
Kızlar bi de iki biberon alcaz yazmışsınız. İlk altı ay mama haricinde su veriliyo muydu? Ben sadece mama için bitane dr browns cam biberon sipariş verdim. İkinciyi 6. Aydan sonra alırım diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?