2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
korse kullanmayı ben düşünüyorum doktor dikişler iyileşti dediği anda kullanacağım
evet yazın korse kullanmak zor
ama ne yapayım bu vücudun eski haline dönmesi de zor
keşke bu kadar yemeseydim minimum kilo alsaydım ama yapacak birşey yok
mecbur korse kullanacağım doğumdan sonra vücudumu güzel görmeliyim...

Kızlar karnımda kasıklarımda ve bacak aramda böyle batma gibi bi sancı hissediyorum neden olabilir ki yürürken çok fazla

yorulduysan olur...üşüdüğünde de olur...ama sadece hamilelik bile batmalara neden oluyor..
şiddetli bir sancıysa canım gene de doktoruna danışman da fayda var

Canım bende belden takılan korse almıstım fakat takınca göbegin alt tarafı korseden tasınca malum göbek fazlaydı o yüzden dikişlere bişey olacak diye korkmustum.cewremde kullanan olmadıgı içinde tecrübesizdim acıkcası

Annede plesanta previa varmış kanaması olmuş sonra da suyu gelmiş canım.Neyse ki çok çok küçük değil en fazla 1 ay kalır küvözde sonra evine gider anneciğiyle inşallah
Gerçekten mi yaaa bende de plesanta previa var... ... napicam allam bana dua edin ... hem de rahmi tam kapatan cinsten totalis.... çok korkuyorum ... inşallah 30 dan önce gelmez bebek .. çok ciddi bir sorun ve gece uykularım kaçıyor.. tam teşekküllü bir hastanede hatta yanımda kan ile birlikte ameliyat olmam gerekiyormuş... annelik çok kutsal diye boşuna dememişler

canım avent göğüs kalkanı ve unibaby göğüs pedi aldım ben...
Cnm unıbaby pedler ortadan katlanmış bir şekilde mi
Ben chıcco kullanmıstım
Ortadan katlanmış sekılde tek tek paketlıydı
Ancak acıyorsun yuvarlagın ortasında katlanma ızı ve bellı oluyordu
Tek sevmedıgım noktası buydu
Bakıp der mısın bana

Kızlar tetanozun ikinci dozunu vurduran var mı? Benim 1 ay geçti yarın vurduracam,en az 1 ay geçmesi gerekiyormuş üzerinden dimi? Bizim sağlık ocağı sağolsun inanılmaz ilgisiz,hemşireler benden bilgisiz:)
Ben ikinci dozuna vurdurdun ... 6 ay sonra bir daha olacaksın dedi ebe olursan 5 yıl koruyormuş olmazsan 3 yıl .. bizimkiler ilgili arayıp gel diyorlar gitmesem

Ayy bu testlerde insana sıkıntı bnm doktorum bile sadece ikili test yapmış kendisine valla bu kadar irdelemek iyi deil zaten ne olsa senin çocuğun üzülmek yok
Benim 157 de 1 çıktı... başka test yaptırmadim.. önce çok korktum ama genetik uzmanı detaylı ultrasona bakıp bişey yok dedi ...ölçümlere göre normal dedi de rahatladım .. inşallah bişey cikmaz

Cnm gorumcem 26 haftalık ıkız dogurdu
Bırı 500 bırı 800 gramdı drlar cok kotu seyler soyluyorlardı acımasızca
Şuan 3,5 yaşındalar
Şunun için yazdım, bebegın senınle beraber, buyumeye çalışıyor kalbı atıyor, kıpır kıpır
Allahtan umit kesılmez
Sen ıyı olkı oda ıyı olsun
Uzulme olur mu
Allah sana ve bebegıne saglık nasıp etsın ınsallah
Cuma gunu ızne ayrılacagım
Musaıt olan arkadaslarla senın için bebegın ıcın okuyalım
Var mısınıızz arkadaslar

Cnm gorumcem 26 haftalık ıkız dogurdu
Bırı 500 bırı 800 gramdı drlar cok kotu seyler soyluyorlardı acımasızca
Şuan 3,5 yaşındalar
Şunun için yazdım, bebegın senınle beraber, buyumeye çalışıyor kalbı atıyor, kıpır kıpır
Allahtan umit kesılmez
Sen ıyı olkı oda ıyı olsun
Uzulme olur mu
Allah sana ve bebegıne saglık nasıp etsın ınsallah
Cuma gunu ızne ayrılacagım
Musaıt olan arkadaslarla senın için bebegın ıcın okuyalım
Var mısınıızz arkadaslar

Anne adayları lütfen dua edin bana olur mu... bebeimi sağ salim kucağımda göreyim... bu totalis belası doktoru bile şaşırttı ama yapacak bişey yok... rapor vermiyorlar... öğrenciler bazen çarpıp geçiyor bi sefer belime futbol topu geldi ... napicam bilmiyorum .. plesanta büyüdükçe risk artıyor ve benim belki de tek şansım bu bebek çünkü 37 yaşına giricem ... bana bi dua okur musunuz

yorulduysan olur...üşüdüğünde de olur...ama sadece hamilelik bile batmalara neden oluyor..
şiddetli bir sancıysa canım gene de doktoruna danışman da fayda var
Şiddetli değil ama hiç olmamıştı ondan tedirgin oldum teşekkür ederim canım

Hastanede hasta bezı bagladılar bebek gıbı
Eve gelınce hastaneden önrrıldıgı sekılde uc gun kadar bebek bezı koydum ıccamasırıma
Sonra normal ped kullandım
Depend sıtesıne uye olunca numune gonderıyor
Bızım eskı grup oyle yapmıştı
Ama bana sarmadı o iş

Avent cam mınık olanını al
Su ıcınde kaşık kullanırsın
Bıde plastık buyugunu al derım
Ben oyle yaptım ama bebegım bıberon almadı
Duruyorlar

Mrb bende de bi damar az besliyormuş ama bana hiç bişey vermediler

Son 3-5 gündür bende karnımın en altında hissediyorum hareketleri. . Acaba benim de mi öyle duruyo? Sen nerde hissediyorsun ?
Ben aksine hiç asagıda hissetmiyorum ya hep gobeğimin sagnda solunda hissediyorum kucukler ya daha içerde dort donuyodr onlar bnce o an oyle bas yukarı durmustur gibi geliyor bilemem tabi bu benim tahminim:))

Ben de 26+2 de gitmiş oluyorum evde şeker ölçüm cihazı bulabilirsen kendin bak yoksa sağlık ocağında baktır değerlere göre şeker yüklemesi yapacağım gerek kalmazsa yapmam dedi

Sağol canım bende bir kaç yerde okudum Allah yaşatacaksa kim ne derse desin o yaşar ve inanıyorum Rabbim onu korur

kızlar sat 10 eylül olupta sezeryan olacak olan var mı?
1 Eylül benim sat 8 Haziran doğum görünüyor ama tabi daha erken alır çünkü Sezeryan olacam senin 10 Eylül ama 6 Haziran doğum görünüyo daha ileri bir tarih olması gerekmiyor mu

Benim 157 de 1 çıktı... başka test yaptırmadim.. önce çok korktum ama genetik uzmanı detaylı ultrasona bakıp bişey yok dedi ...ölçümlere göre normal dedi de rahatladım .. inşallah bişey cikmaz
Amin inşallah bir sorun çıkmaz. Allah büyüktür. Benim 57 de 1 maslesef Benimde ultrasonda bir sıkıntı görmedi emin olmak için nifty test yaptırdık sonuç hayırlı haber gelir inşallah. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım

Benim de bugün aklıma aynısı geldi canim.. cuma günü okuma yapalım ben varım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…