2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar 2 gündür kızıma klasik müzik dinletilerine başladım. Kişilik gelişimine önemli katkıları varmış.Ergenlik dönemi sorunlarına kadar etkisi varmış.Sakin yatıştırıcı müzikler dinlemesi gerekiyormuş şu an bebişler bizim kalp atışımız nefes alış akciğer sesleri vb. metabolik sesleri duyuyormuş klasik müzikte bu seslere benzer nitelikteymiş.:KK70:oğumdan sonra da bu müziği duymak rahatlatıyor sakin ve uzun uyku sağlıyormuş Pazar günü recep ivedik e gittik pişman oldum kızıma kötülük etmişim:rolleyes::rolleyes:
:)) ben de dinletiyorum normalde de evde ses olsun diye acarım işe yarıyorsa ne ala... insallah doğduktan sonrada sessiz sakin olur yavrularımız

hangi şikayet için vermişti bunu canım ?
Midem yemek borum da dahil yanıyordu. Bazı yemeklerden sonra Midem müthiş asitleniyor sonra mideye sığmıyor kapakçığı açıp gırtlağa kadar yükseliyordu. İki gün yanıyordu gırtlak da boru da. Bunun için gaviskon verdi. Son iki haftadır falan da bulanıyordu midem. Bunun için de nexstep verdi.

B

Gecmis olsun canim benim artik bulantilar gecti bu sefer de mide yanmasi basladi ama istahim biraz acildi son 2 haftadir
Ahh o yanmalar
Eşimle kavga edıyoruz
Dolaptan su ıcıyrm ama dısarıdakı su ıle karısırıyorum öyle aşırı soguk degıl
Sönduruyor sankı mıdemlı ateşi
Anlamıyor ne cektıgımı:(
Katılıyorum. Normal kiloda olan her insan sağlıklı olmadığı gibi bebeğin normal kiloda olması da ihtiyacı olan herşeyi alabildiğini göstermez bence. Acımasız diyet listelerini hamilelikte pek doğru bulmuyorum. Ne biliyim ceviz bebeğin zeka gelişimi için iyi diyorlar mesela. Bunun gibi birsürü şey var.. Süt, yoğurt, pekmez, muz çeşitli meyveler, çeşitli sebzeler... Çok büyük şeker sorunum olmadığı sürece büyük konuşmayayım ama öyle bir diyet yapmam...
Bende sana katılıyrm:)
Fast food. Yaglı, saglıksız yıyecekler tuketmedıkce sorun yok
Bır arkadasa dr hurma vermıs kıme verdı hatırlayamadım
Bıldıgım kadarıyla hurma sancı yapıyor
Dogurmak ıcın son zamanlar bol hurma yemıstık bız

Hanımlar, siz alın 5-10-20 kilo, yiyin beslenmenizi istediğiniz gibi yapın:) Ben ne diyorum, herkesin aile yaşamı, bebek beslenmesi kendisine. Ben bebeğimin sağlıklı olmasına, doktorumun beni doğrulamasına bakarım. İşin güzeli, kimseye yalan borcum yok :) Kilo almadım, bebeğim 1 hafta ileride. Umarım doğumda da bir sorun yaşamadan, hepimiz güzel güzel bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Bu konu hakkında son yazışım.

Herkes istediğini yesin, içsin. Bebeğine şifa, kendisine can kan olsun.

Ben böyle iyiyim, bebeğim de iyi :)

Siz kac aylik hamilesiniz bide cinsiyeti ne acaba bebisinizin
Benım ıkıncı gebelıgım
27 aylık oglum var(yıne oglum olacak)
Şuan 25+2 deyım
16 haftadan sonra yemek yemeye basladım
Ancak kusmakarım haftada bır olacak sekılde devam edıyor
Mıdem yanıyor:(
Senın gıbıyım aynı
Senın bebişin cınsıyetı nedır?

Ahh o yanmalar
Eşimle kavga edıyoruz
Dolaptan su ıcıyrm ama dısarıdakı su ıle karısırıyorum öyle aşırı soguk degıl
Sönduruyor sankı mıdemlı ateşi
Anlamıyor ne cektıgımı:KK43:

Bende sana katılıyrm:)
Fast food. Yaglı, saglıksız yıyecekler tuketmedıkce sorun yok
Bır arkadasa dr hurma vermıs kıme verdı hatırlayamadım
Bıldıgım kadarıyla hurma sancı yapıyor
Dogurmak ıcın son zamanlar bol hurma yemıstık bız
aynen hurmayı doğum öncesi kolay doğurmak için veriyorlar diye biliyorum. kasları gevşetiyor diye duydum. ama işte doktorlar da farklı konuşuyorlar... :ıslık:

Hanımlar, siz alın 5-10-20 kilo, yiyin beslenmenizi istediğiniz gibi yapın:) Ben ne diyorum, herkesin aile yaşamı, bebek beslenmesi kendisine. Ben bebeğimin sağlıklı olmasına, doktorumun beni doğrulamasına bakarım. İşin güzeli, kimseye yalan borcum yok :) Kilo almadım, bebeğim 1 hafta ileride. Umarım doğumda da bir sorun yaşamadan, hepimiz güzel güzel bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Bu konu hakkında son yazışım.

Herkes istediğini yesin, içsin. Bebeğine şifa, kendisine can kan olsun.

Ben böyle iyiyim, bebeğim de iyi :)
Tabıkı herkes kendını ve bebegını dusunur oncelıkle, sadece tavsıye nıtelıgınde yazdıklarımız
Baska arkadaslarda etkılenıyor olabılır
Yanlıs bırsey ifade etmemek adına konuyu tartısıyrz
Yoksa kımse ıcın sıkıntı yok:)
Tek sıkıntı bunlar olsun zaten olacaksada
Kac gundur arkadaslarımız neler cekıyor
Bebegım ılerıde cumlesı bıle bırılerını aglatıyor olabılır
Allah herkesın yavrusunu saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

aynen hurmayı doğum öncesi kolay doğurmak için veriyorlar diye biliyorum. kasları gevşetiyor diye duydum. ama işte doktorlar da farklı konuşuyorlar... :ıslık:
Hurma, nar, maydonoz tuketılmemelı dıe aklımda
Son zamanlar kolay dogurayım dıye yedım ama 40+3 de dogurdum:)) bende bir işe yaramadı:p
Gercı bebegın huyu da guzel olurmus dıyorlar
Oglum maşallah ıyı huylu bır bebek
Bu arada sekerı olan ya da rıskı olan arkadaslar
Meyve yanında sut içersenız hatta sute tarcın koyarsanız şekerı dengeler
Benım mıdem meyve yıyınce çok yanıyor
Meyve yıyemıyrm:s

Benım ıkıncı gebelıgım
27 aylık oglum var(yıne oglum olacak)
Şuan 25+2 deyım
16 haftadan sonra yemek yemeye basladım
Ancak kusmakarım haftada bır olacak sekılde devam edıyor
Mıdem yanıyor:KK43:
Senın gıbıyım aynı
Senın bebişin cınsıyetı nedır?
Benim ilk oglum 9 yasinda ikinci oglum 6 yasinda su an 23 haftalik hamileyim doktor erkek diyo ama benim icime hep kiz doguyor bilmiyorum doktor kesin erkek dedi ama

Slm kızlaar bi arkadaş hiç kilo almamış sanırım ne güzel dr da onay veriomuş nerde bu dr merak ettim Ben 28. Haftadayım 8 kilo aldım hanımlar kilo konısunu kaanıza takmayın ama cok da salmayın öle aman şunu yiyim aman bunu yemeyim demiorum abartmadıkca herşeyden yiyebilirim die düşünüorum normal yaşantımda da yemek seçmem çünkü nasip bakalım yawrum saglıkla dogsun da gelişimi önden görünüo şimdilik kilosu filan da güzel bu arada bende nuna leaf aldım çok begenerek ilerleyen günlerde de koltuk gibi kullanabilionuş çocuklar inş bebeğim de sever

Benim ilk oglum 9 yasinda ikinci oglum 6 yasinda su an 23 haftalik hamileyim doktor erkek diyo ama benim icime hep kiz doguyor bilmiyorum doktor kesin erkek dedi ama
Ahaa uc erkek vakası:)
Esım ucuncu kız olur dıyor bana
Garantısı var sankı:)
Ucuncu bebek planlı mı
Ay kız olsaydıda baska olurdu ya
Allahın takdırı ıste
Bol erkeklı bır ev
Senın ısın coook zor kuzum

Hurma, nar, maydonoz tuketılmemelı dıe aklımda
Son zamanlar kolay dogurayım dıye yedım ama 40+3 de dogurdum:)) bende bir işe yaramadı:p
Gercı bebegın huyu da guzel olurmus dıyorlar
Oglum maşallah ıyı huylu bır bebek
Bu arada sekerı olan ya da rıskı olan arkadaslar
Meyve yanında sut içersenız hatta sute tarcın koyarsanız şekerı dengeler
Benım mıdem meyve yıyınce çok yanıyor
Meyve yıyemıyrm:s
Canım bende bunları dogum kolay olsun rahim kaslarına ii geliomuş die yedim yedim sonuç 1 cm bile açılma olmadı:halay:

Midem yemek borum da dahil yanıyordu. Bazı yemeklerden sonra Midem müthiş asitleniyor sonra mideye sığmıyor kapakçığı açıp gırtlağa kadar yükseliyordu. İki gün yanıyordu gırtlak da boru da. Bunun için gaviskon verdi. Son iki haftadır falan da bulanıyordu midem. Bunun için de nexstep verdi.
çok teşekkür ederim, bende doktora danışayım da alayım yanma bulantı var bendede

Canım bende bunları dogum kolay olsun rahim kaslarına ii geliomuş die yedim yedim sonuç 1 cm bile açılma olmadı:halay:
Hahahha iyymiş :)))
Ozaman sımdıden ara ogune hurma veren dıyetısyen ve doktorların bıldıgı var demek:)
Ben acılcam dıye plates topunun uzerınde yuvarlana yuvarlana bı hal oldum
:p :)

Ahaa uc erkek vakası:)
Esım ucuncu kız olur dıyor bana
Garantısı var sankı:)
Ucuncu bebek planlı mı
Ay kız olsaydıda baska olurdu ya
Allahın takdırı ıste
Bol erkeklı bır ev
Senın ısın coook zor kuzum
Evet isteyerek oldu ama esim erkek oldugunu duyunca cook uzuldu ben hep hayirli saglikli olsun yeter dedim ama bu bana hic erkek gibi gelmiyo cunku daha onceki hamileliklerimde cok rahat bi hamilelik gecirdim bunda cok zorlandim bulantilar kusmalar yanmalar Allah sonumu hayir etsin insallah..

Slm kızlaar bi arkadaş hiç kilo almamış sanırım ne güzel dr da onay veriomuş nerde bu dr merak ettim Ben 28. Haftadayım 8 kilo aldım hanımlar kilo konısunu kaanıza takmayın ama cok da salmayın öle aman şunu yiyim aman bunu yemeyim demiorum abartmadıkca herşeyden yiyebilirim die düşünüorum normal yaşantımda da yemek seçmem çünkü nasip bakalım yawrum saglıkla dogsun da gelişimi önden görünüo şimdilik kilosu filan da güzel bu arada bende nuna leaf aldım çok begenerek ilerleyen günlerde de koltuk gibi kullanabilionuş çocuklar inş bebeğim de sever
Nuna leaf baya alan var
Bende bakayım ona
Taşınabılıyor mu rahat
Mutfaga, utu yaparken odaya falan:)
Bnm derdım oglumdan bebegı kacırmak:) yanımda tutmak

Back
X