- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
Benimki hele açlık 77 tokluk 199 o kadar dikkat etmeme rağmen öyleydi üç saat önce kahvaltı yapmıştım sorun olmaz dediler ama bende ondan mı ki dedimEvet canım 152 çıktı 130 olması gerekirken![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki hele açlık 77 tokluk 199 o kadar dikkat etmeme rağmen öyleydi üç saat önce kahvaltı yapmıştım sorun olmaz dediler ama bende ondan mı ki dedimEvet canım 152 çıktı 130 olması gerekirken![]()
Canım bende bunun gibi beyaz içinde yatağı seti olan yatak beğendim, n11 den almaya cesaret edemedim, bence güzel ama yok mu internetten beşik alam?Kizlar bu besik nasil sizce .2 tane almayi dusunuyorum.siz nasil besik kullancaksinz
Bende uyuyamadım ama uyuyor gibi oldum rahat olsam uyuycaktım ama ne bileyim ağır geldi inşallah bi sorun yokturBana elmalı gazoz gibi bişey içirdiler. Çok güzel değildi tadı aç karnına o kadar tatlı içince midesi kalkıyo insanın. Direk uyudum ben yoksa ne beklenir ne dayanılır
Sen de internetten mi aldın, ben n11 de beğendim ama cesaret edemedim?canım bu beşik küçük değil. ayrıca ağırda biraz. ben aldım kelebekli. benim aldığım 60 a 120 ölçüsü. ama beğendim.
Sen de internetten mi aldın, ben n11 de beğendim ama cesaret edemedim?canım bu beşik küçük değil. ayrıca ağırda biraz. ben aldım kelebekl aldığım 60 a 120 ölçüsü. ama beğendim.
Evet canım aslında eşimin yanımda olması benim için önemli ve eşim işten kaçan biri değil beni de önemsiyor öbür bebeğimde yanımda olamamıştı ve ben çok üzülmüştüm zaten sezeryan yapan diğer arkadaşlarla konuştum sezeryandan sonra benim gibi zorluk çekmemişler yapıştırma yöntemi kullanmışlar 2 gün sonra ayağa kalkmışlar eğer bu şekilde olursa evimde daha rahat edecem diye düşünüyorum inş pazartesi doktoruma gidecem onunla konuşucamŞunu söyleyeyim en çok ihtiyacın olan şey rahatlık olacak. Bunu sağlarsan senin de kendi evin en rahat edeceğin yerdir herkes gibi . Ama Yani huzursuz bi eşle de rahat edemezsin. Eşinin önerisini gözden geçir ekleme çıkarma falan yap derim ben naçizane :) sonuçta onun da bebeğiyle ilk günleri olacak
Paylaşabilir miisn fotosunu canim hangi setCanım bende bunun gibi beyaz içinde yatağı seti olan yatak beğendim, n11 den almaya cesaret edemedim, bence güzel ama yok mu internetten beşik alam?
Tamam.cnmEki Görüntüle 1964673
Cnm bak aciklamasi boyle
Cnm dort ay yyarim gun calisacagim icin izni takmiyrm fazlaevet doktor dedi duruma göre insüline başlayabiliriz . 5 gündür ölçüm yapıyorum sadece bir kere 97 çıktı geri kalan hepsi 100 üstü . bende yarın gidiyorum tekrar doktora . durum yarın netleşecek.
yorulmak ne kelime. sürekli nefes nefese yaşıyorum. benim de izne o kadar ihtiyacı var ama yıllık izin kullanmak istemiyorumki doğum sonu toplu kullnayım diye. 32. haftadan önce bi aksilik olmazsa bi hafta bi rapor istiycem doktordan.
allah kısmet ederse gelicek o günler hatta gececek bile. ben ilk kızımın bebeklik kıyafetlerine bakıyorum özellikle çorapları nasıl ayağına sığdı diyorum. şimdi küçük dana oldu
ay dua niyetine geçsin inşallah. ben kendimi en zoruna hazırlıyorum uslu olursa bahtıma.
bende var o beşiklerden. dönmeye başlayana kadar çok rahat bi beşik. kızımda kullnadım bu kızımda da kullnaıcam inşallahç hem hafif hemde kolay taşınıyor kolay saalnıyor. ben kenarına bir kurdele bağlamıştım arada mızırdamaya başlayınca hafiften çekiyordum tekrar dalıyordu kuzum.
Kac ay a kAdar kullandin peki cnm.bir de ayrica bu besikler beraber karyola da gerekli mi.evet doktor dedi duruma göre insüline başlayabiliriz . 5 gündür ölçüm yapıyorum sadece bir kere 97 çıktı geri kalan hepsi 100 üstü . bende yarın gidiyorum tekrar doktora . durum yarın netleşecek.
yorulmak ne kelime. sürekli nefes nefese yaşıyorum. benim de izne o kadar ihtiyacı var ama yıllık izin kullanmak istemiyorumki doğum sonu toplu kullnayım diye. 32. haftadan önce bi aksilik olmazsa bi hafta bi rapor istiycem doktordan.
allah kısmet ederse gelicek o günler hatta gececek bile. ben ilk kızımın bebeklik kıyafetlerine bakıyorum özellikle çorapları nasıl ayağına sığdı diyorum. şimdi küçük dana oldu
ay dua niyetine geçsin inşallah. ben kendimi en zoruna hazırlıyorum uslu olursa bahtıma.
bende var o beşiklerden. dönmeye başlayana kadar çok rahat bi beşik. kızımda kullnadım bu kızımda da kullnaıcam inşallahç hem hafif hemde kolay taşınıyor kolay saalnıyor. ben kenarına bir kurdele bağlamıştım arada mızırdamaya başlayınca hafiften çekiyordum tekrar dalıyordu kuzum.
Seninde yüksek mi çıkmıştı, ya benim değere de herkes şaşırıyor benimkini dört gibi almıştı doktor, 50lik içmiştim yani o saatte de tok sayılırım, ama benim ki de 77 çıktı doktora salı kontolunde sormam lazım normal mi diye, arkadaş benim adıma sormustu sıkıntı yok demiş ama benim de kafam takılmadı değil ;(
On bire kadar uyuyabilsemo yorgunluk bende acaip fazla 3 saatte ev topluorum ki aksamdan sabaha ne kadar dagılabilir yemek yapmak bile işkence
bu beşikler cok güzelmiş canım kızlar ben bugün 11 e kadar uyumuşum kalktıgımda karnım çatlıodu zorla yetiştim wcye yawrum aclıktan yavasca kıpırdıodu şimdi yedim de az kendimşze geldik![]()
Canim bi de vivense diye bir site var.bu besikler mart ayinda kampanyali. 179 tl ye geliyo baya indirimli.ankara da vivense magazasi var da kalkmamam lazim iste yatagimdam gidemiyorum.esim i yollarim belki bi baksin foto filan ceksinSen de internetten mi aldın, ben n11 de beğendim ama cesaret edemedim?
Benimki hele açlık 77 tokluk 199 o kadar dikkat etmeme rağmen öyleydi üç saat önce kahvaltı yapmıştım sorun olmaz dediler ama bende ondan mı ki dedim
evet canım. n11den aldım 200 tlye.Sen de internetten mi aldın, ben n11 de beğendim ama cesaret edemedim?
Dikkat et canım inşallah güzel çıkar sonuçlarınCanım tok yaptırıyorlar 50liliği genelde.Ben açtım ama etkiler mi hiç bilmiyorum.100lük için 8 saat açlık gerekiyor demişti doktorum en son.Sabah 9da gidecem ben de bi bakalım yarın randevum![]()
O kadar yemeye ve ailede şeker olmasına rağmen çok şükür çıkmadı. Sende de çıkmaz Allah'ın izniyleBende uyuyamadım ama uyuyor gibi oldum rahat olsam uyuycaktım ama ne bileyim ağır geldi inşallah bi sorun yoktur
Annemde var şeker benim de bende dikkat ettiydim o kadar ama ne bileyim işte inşallah çıkmaz canım bebek iri suyu fazla kafam karıştıO kadar yemeye ve ailede şeker olmasına rağmen çok şükür çıkmadı. Sende de çıkmaz Allah'ın izniyle
İçini ferah tut ama mutlaka yaptır ihmal etme sakınAnnemde var şeker benim de bende dikkat ettiydim o kadar ama ne bileyim işte inşallah çıkmaz canım bebek iri suyu fazla kafam karıştı![]()