2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Selam kizlar Ankara da yasayanlar icin birsey soracagim esenbogada xray cihazindan geciriyolar mi gecmek istemesek sorun cikartiyolar mi
Esenboğa nın faredeceğini sanmıyorum ben Atatürk Havaalanında ve isviçrede geçmiştim. Hamileyim dedim beni ayrıca aldılar aradılar. Sıkıntı olmaz yani

Ya gülesim mi üzüleyim mi bilemedim. Bu ne tatlı bişeydir böyle derken :)))))) bu cümle sevimli sempatik anların cümlesidir normalde :)))) ama ben onu bebişin tatlılığına veriyorum. O ne tatlı bişeydir öyleeeee:) Sonuç gzl çıksın yeterki. Bu da geçer

Evet o sempatik gibi olmuş ama inan bana kendisi hiç sempatik değil :))) ilk saatimi doldurdum daha 2 saat var biter mi acaba bugün? :)

ay benim sormak hiç aklıma gelmemişti,24 mart ta bende antalya ya gideceğim inşallah sorun çıkarmazlar. Bir de uçağa binmekle ilgili şimdilik sıkıntı yok bizim için değil mi?32 den sonra mı sıkıntı oluyor?

Kızlar kilolar nasıl gidiyo :) diyet yapanlar diyet nasıl gidiyo ? Ben dün akşam baya bozdum diyeti, pilav+ekmek aynı öğünde oldu valla, doyana kadar hersey toz pembe, doyduktan sonrada vicdan azabıı :)

Canım ben en son kontrolde altı almıştım, bu sefer de yedi olursa mutlu olurum :)) bu arada ben 27+6 dayim

ben 3-4 ay önce sabiha gökçeni kullandım. ben geçmedim xrayden. ne olur ne olmaz yanıma yakın tarihli üzerinde gebelik haftamı yazan tahlil sonucuma da yanımda götürmüştüm.
çok teşekkeür ederim bende oyle yapayım ozaman

Evet o sempatik gibi olmuş ama inan bana kendisi hiç sempatik değil :))) ilk saatimi doldurdum daha 2 saat var biter mi acaba bugün? :)
Geçiyor da sakın kusma bu arada:) hadi sonucu bekliyoruz inş hayırlı haber verirsin

ay benim sormak hiç aklıma gelmemişti,24 mart ta bende antalya ya gideceğim inşallah sorun çıkarmazlar. Bir de uçağa binmekle ilgili şimdilik sıkıntı yok bizim için değil mi?32 den sonra mı sıkıntı oluyor?
Raporun varsa binebiliyorsun galiba dr dan alman lazım. Ama sormak lazım. Havayolu şirketine göre de degişiyor uygulamalar

Kızlar kilolar nasıl gidiyo :) diyet yapanlar diyet nasıl gidiyo ? Ben dün akşam baya bozdum diyeti, pilav+ekmek aynı öğünde oldu valla, doyana kadar hersey toz pembe, doyduktan sonrada vicdan azabıı :)
Enteresandır hala 63-63.5
Allah allah

Selam kızlar şeker sonucumu şimdi aldım 1. 79, 2. 178, 3. Saatte alınan değer ise 150 çıkmış öğleden sonra dr a göstericez sanki biraz yüksek mi çıkmış :( bu arada 75lik içtim

Ben bugun cok kötü bi rüya gördüm. O kadar gercek gibiydi ki. Gece rahat pozisyon bulamadigim icin yari uyku modundaydim. Ruyamda uyaniyordum ayağa kalktigimda kan gördüm. Ama hamileyim ruyamdada. Eşimi kaldirdim oda sakin sakin kalkti. Sonra gercekten uyandim. Hemen lavaboya gittim kontrol icin.Sabahtan beri sersem gibiyim. Bebegin hareketlerini kontrol ediyorum pek oynamiyor gibi geliyordu cok sukur kipirdiyor. Ama cok sacma bi ruyaydi allak bullak oldum. Eşime surat yaptim boyle sebepsiz yere surat yapinca oda yapar. Sabah sabah suratlaştık.
kan rüyayı bozar derler seninki bilinçaltı kabusu olmuş canum korkma

dr dan rapor alman lazım sanırım ben öyle yapıştım

28. haftadan sonra doktor raporu ile binilebiliyor. Uçağa binmesinde sakınca yoktur yazan. Ondan önce gebenin beyanı esas. Yani sen 25. haftayım dersen, sormuyorlar rapor.
Ama doğuma 1-2 hafta kalmışsa, hava yolu almama yetkisine sahip.

28. haftadan sonra doktor raporu ile binilebiliyor. Uçağa binmesinde sakınca yoktur yazan. Ondan önce gebenin beyanı esas. Yani sen 25. haftayım dersen, sormuyorlar rapor.
Ama doğuma 1-2 hafta kalmışsa, hava yolu almama yetkisine sahip.
Giderken 27 haftalık olacağım o zaman problem olmaz,zaten gitmeden doktoruma whapptan yazacağım. Aksi bir durum olursa uyarır herhalde

Giderken 27 haftalık olacağım o zaman problem olmaz,zaten gitmeden doktoruma whapptan yazacağım. Aksi bir durum olursa uyarır herhalde

Senin plasentanın yerleşimi ile ilgili bir sorunun vardı sanki? Öyle durumlarda uçak yolculuğu önerilmez deniyor ama? Doktor en iyisini bilir tabii.

kızlar merhaba sizinde tekmeleriniz canınızı acıtıyor mu artıkk bu hafta oğlum hep sağ tarafımda böbreğim mi var tam bilmiyorum ama saatlerdir işgal altında acaba bebeğimin bi derdi mi var yoksa kaslarını mı geliştiriyor anlamadım sizlerde durum nasıl

İçerken birkaç kere kusma isteği olmadı değil ama şimdi iyiyim sadece uykum geldi acayip :) sağol canım benim inşallah veririm güzel haberler sonuçlar çıkar çıkmaz
Aferin kız dayan kusma :) benim bir anda geldi lavaboya zor yetiştim ve test iptal :/

Back
X