- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün bende de aynı şey oldu, ilk defa kasıklarım ağrıdı ve karnım taş gibi sert oldu. Neden böyle oldu acaba?Kızlar işten eve geldiğimde yalancı sancı dedikleri şeyi yaşadım sanırım. Kasıklarımda ağrı oldu bir süre çekilme gibi karnım da semsert oldu.
25 ti galiba . Minicik bedeniyle sarılıyor hayata. Kaç gündür annesinin karnında direndi. Yani ölmesini beklediler günlerce o direndi. Şimdi doğdu hala direniyor . İnş gzl bi sebebi vardır bu direnmenin.Allahım yardımcısı olsunoyyy kurban olurumm, kaç kaftalık yaa, çok küçükmüşş![]()
![]()
inşallah yaşar yaa
![]()
O kaslar. .. tek bacağım daha çok ağrıyor. Ayak tabanlarım da kötü. Geçen bir hafta sürmüştü bi kasılma nın etkili ağrısı . Annelik kolay değilmiş :)Ya banada ilk geçenlerde olmuştu, ama bu sefer farklıydı, iki ayağıma da girdi ve sabah bile ayağım ağrıyorDu düşün nasıl kasildi isem
Diğer sayfada bi bebek doğdu 450 gr(((( hala yaşıyor . Offfffff ya hiç kıyamıyorum bebeklere çocuklara. İnş acı çekmiyordur inş.inş inş inş inş
![]()
Ben de oyleyim. Rahat etmesek vucut oyle yatirmaz diye avutuyorum kendimi. Ben bi da hamile yastigi aldim. Gece onu bile firlatiyorum nasil yapiyosam. Bi uyaniyirum sirt ustu yatmisim backlarimi da acmisim iki yana gerile gerile yatıyorumArkadaşlar şu sırt üstü yatma konusunda yastık falan işe yaramıyor gece uyanıyorum hep sırt üstü yatıştayım korkuyorum da bir şey olacak diye
Bebeğinin gelişimi durmuştu, suyu da azalmıştı. 400-500 gr civarı doğdu.erken doğum sebebi neymişki?
Benimde kasıklarım bazen öyle bir sertleşiyor öyle bir ağrıyorki ama kısa süreli, taş gibi oluyor. Böyle bişey yaşayan oluyormu?
Hadi öyle mi canım. Geçen haftaydı muayenem. Rahim boyunda ya da bebeğin suyunda herhangi negatif bir şey görmemişti.virginiastat
Ulker309 son kontrolümde doktora sordum önce bebeği kontrol etmek istedi bebekte sorun yoktu o yuzden yalancı kasılma dedi. Normalmis vucut doğuma hazırlanıyormuş. Ama bazı arkadaşlara da erken doğum belirtisi deniyor yani yalancı kasılma olup olmadığını anlamak için yine de muyane olmak gerekiyor
Canım bana da doktor geçen hafta 1 ay daha rahatsın demişti. Off off napcaz biz.Doktorum bana son 1ay daha rahatsin sonra agirlasacaksin artik dedi. Dedim zaten simdiden bacaklarıma kramplar giriyo agriyo yerden bisey almak iskence geliyo.. daha neler gorecen der gibi gulumsedi. Dur daha 1ayin var dedi![]()
Bebeğinin gelişimi durmuştu, suyu da azalmıştı. 400-500 gr civarı doğdu.
Sana da mı olduO kaslar. .. tek bacağım daha çok ağrıyor. Ayak tabanlarım da kötü. Geçen bir hafta sürmüştü bi kasılma nın etkili ağrısı . Annelik kolay değilmiş :)
25 ti galiba . Minicik bedeniyle sarılıyor hayata. Kaç gündür annesinin karnında direndi. Yani ölmesini beklediler günlerce o direndi. Şimdi doğdu hala direniyor . İnş gzl bi sebebi vardır bu direnmenin.Allahım yardımcısı olsun(((([/QUOTE
kalbim acıdı resmen, rabbim sabır versin![]()
canım sen uçakla seyehat yapmıltın sanırım esenboğada xray den geçmek istemesek sorun çıkartıyorlar mıCanım bana da doktor geçen hafta 1 ay daha rahatsın demişti. Off off napcaz biz.
erken doğum sebebi neymişki?
Benimde kasıklarım bazen öyle bir sertleşiyor öyle bir ağrıyorki ama kısa süreli, taş gibi oluyor. Böyle bişey yaşayan oluyormu?
BAkmayın doktorlara :) İlk üç ay bence en zoruydu, halsizlik, yorgunluk, işe giderken ağlıyordum halsizlikten. Hamilelik belli değil, kimse yer vermiyodu tabi. Hoş hala veren yok ya :))Canım bana da doktor geçen hafta 1 ay daha rahatsın demişti. Off off napcaz biz.