Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bana doktorum dedi sırt üstü yatmıyoruz diye arkadaşıma da doktoru aynı şeyi söylemiş vardır bir bildikleri diye uymaya çalışıyorumKızlar ben her yöne yatıyorum ya. Kasmıyorum o kadar. Zaten karnım da daha yeni yeni büyüyo. Daha büyüsün öyle evham yaparım dedim
Bendeki kitapta mı ne okumuştum vücut uyurken kendini en rahat pozisyona sokar zaten diyodu. Ama doktora bu sefer sorcam bakalım ne dicek
sırt ustu yatınca nefes almanızda skıntı olmuyor mu kalbe gıden damarlara baskı yaptıgı için sakıncalı buluyor doktrlar ben yatamıyorum zaten nefes almakta zorlanıyorumCanım bana doktorum dedi sırt üstü yatmıyoruz diye arkadaşıma da doktoru aynı şeyi söylemiş vardır bir bildikleri diye uymaya çalışıyorum
Canım bana doktorum dedi sırt üstü yatmıyoruz diye arkadaşıma da doktoru aynı şeyi söylemiş vardır bir bildikleri diye uymaya çalışıyorum
Canım yaptırdın mı şeker yuklemesini bana doktor geçen muayenede bişi demedi aç karnına gel falan gibi burda hep aç karnına gitmekten bahsediyorlar sureci anlatır mısın ...aç aç tatlı şey içilir mi yaBen de kaçıyordum yaptrmak istemiyordun ama yarın sabah yaptrmaya gidiyorumdoktor yaptırma taraftarı canan karataya kızıyor, geçenlerde bir aile yaptrmadı 3 hafta sonra bebek öldü filan dedi korktum bende yaptırmayı hiç istememe rağmen riske atmak istemedim artık
![]()
Yok canım telaş etme öyle bi durum değil. Buradaki çoğu anne yaşıyor o dediklerini. Fazlası var eksiği yok hatta:) bunda bebişin suyu bile çok az kalmıştı. Ve bebek anne karnında 4 hafta geri gitmişti kilo olarak. Yani erken doğum değil. Büyük ihtimalle suni sancı ile yaptırdılar.erken doğum sebebi neymişki?
Benimde kasıklarım bazen öyle bir sertleşiyor öyle bir ağrıyorki ama kısa süreli, taş gibi oluyor. Böyle bişey yaşayan oluyormu?
Amin cnm. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah...Bebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin
Bu arada bu şeker yuklemesi olayında canan karatay yaptırmayın demiyor her hamileye yapılmasın diyor araştırılıp risk taşıyan gruba yapılsın diyor ...bizim doktorlar sıradan her hamileye yapıyorlar....kadın aşeriyor hala ağzına yemek kıyamıyor tel gibi top yutmuşcasına ona kalkıp şeker yuklemesi yapıyorlar sanki ye desen yiyebilecek ne yese çıkarıyor zaten :)
Ya gülesim mi üzüleyim mi bilemedim. Bu ne tatlı bişeydir böyle derken :)))))) bu cümle sevimli sempatik anların cümlesidir normalde :)))) ama ben onu bebişin tatlılığına veriyorum. O ne tatlı bişeydir öyleeeee:) Sonuç gzl çıksın yeterki. Bu da geçerEki Görüntüle 1965515
Kızlar ömrümü yedi bu ne tatlı bişeydir böyle 50lik valla hiçbişeymiş.İnşallah hiçbiriniz buna mecbur kalmazsınız.Ben ki tatlı delisiyim ona rağmen zorladı![]()
Doktorunu sevdim :)Benim doktorum riske bağlı yapalım dedi. Kan değerlerimden baktı, gerek yok dedi. Aslında ben kendimi baya hazırlamıstım:) Ama burda yazılanları okudukça iyiki yapılmamış diyorum, ne zor şeymiş yahu bu şeker yükleme işi.
Canım şöyle diyim : olmayanı vardır da ben rastlamadım daha :))))) geçen arkadaşım watsaap durumunu güncellemiş " aşrilik tendonu" diye. Gülmekten öldüm. Gülmesene ya ne çekiyom ben ondan diyo. O da hamile bu aradaSana da mı oldu(
Ayy o benim galibaBu arada kabızlık için kivi diyen bir arkadaş vardı. Allah ondan razı olsun kaç günlük problemimi çözdü![]()
Allah güç versin bebeğineve sana. Hadi inşallahBebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin
canım sen uçakla seyehat yapmıltın sanırım esenboğada xray den geçmek istemesek sorun çıkartıyorlar mı
Valla ben o son 3 ayin cabucak gecmesini ve bebislerimizi saglicakla kucagimiza alma kismini umut ediyorumCanım bana da doktor geçen hafta 1 ay daha rahatsın demişti. Off off napcaz biz.