2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım 4 tane hastane çıkışı takım aldık her bedenden 4 5 tane tulum aldık kullanışlı değil ama ben seviyorum:) 6 şar tane zıbın takımı aldık 1 yasa kadar her bedenden. Esofman takımı aldık ufu açık olanlardan 9 10 parça biz damatlıgına kadar böyle yatırım yapcaz heralde :) odasına başlayacagız hafta içi beşik dolap ve bebek arabası hala oturmadı kafamda bu konuda hazırlıgı olan varsa bilgi alabilirim :)
4 tane hastane çıkışı fazla değil mi?? aldığınız hastane çıkışlarının fotosunu koyar mısınız rica etsem? ben nasıl bişi alıcağımı tam bilemiyorum da.. malum internetten almak zorunda olduğum için :( örneğin şu takım nasıl sizce güzel mi? bu konuda tecrübesi olan hamişler bi bakın lütfen http://www.babymall.com.tr/idil-baby-5li-hastane-cikisi-organik_IDL-6544-ORG

Kızlar yanlış bilmiyorsam Roxy hakmar da da satılıyor.nedense çok da pahalı değil diye hatırlıyorum,annemin cildi hassas olduğu için evde kendi eşyalarını da onunla yıkıyor ordan aklımda kaldı

4 tane hastane çıkışı fazla değil mi?? aldığınız hastane çıkışlarının fotosunu koyar mısınız rica etsem? ben nasıl bişi alıcağımı tam bilemiyorum da.. malum internetten almak zorunda olduğum için :KK43: örneğin şu takım nasıl sizce güzel mi? bu konuda tecrübesi olan hamişler bi bakın lütfen http://www.babymall.com.tr/idil-baby-5li-hastane-cikisi-organik_IDL-6544-ORG
Bence fazla değil canım zaten 1 tanesi hastahanede kirlencek ilk 1 ay giydirilcek illaki 0 3 ay tulum ve hastahane çıkışı giydiririm diye düşünüyorum ben şehir dışındayım ama netten bulayım fotografları 10 lu set halinde alsan daha işine yarar battaniyesi falan oluyor onların. Ve 85 lira pahalı bence 5 li takım için

4 tane hastane çıkışı fazla değil mi?? aldığınız hastane çıkışlarının fotosunu koyar mısınız rica etsem? ben nasıl bişi alıcağımı tam bilemiyorum da.. malum internetten almak zorunda olduğum için :KK43: örneğin şu takım nasıl sizce güzel mi? bu konuda tecrübesi olan hamişler bi bakın lütfen http://www.babymall.com.tr/idil-baby-5li-hastane-cikisi-organik_IDL-6544-ORG
5li olup 85 tl pahalı geldi biraz daha bak bence

Gecelik ve sabahlık pentide ne kdR bende hiç anlamıyorum ne kullanıslı olur hepsi düğmeli mi olcak yarım düğmelimi sabahlığa gerek var mı

Bence fazla değil canım zaten 1 tanesi hastahanede kirlencek ilk 1 ay giydirilcek illaki 0 3 ay tulum ve hastahane çıkışı giydiririm diye düşünüyorum ben şehir dışındayım ama netten bulayım fotografları 10 lu set halinde alsan daha işine yarar battaniyesi falan oluyor onların. Ve 85 lira pahalı bence 5 li takım için
Haa ben sadece hastane için götürceksin sandım onları.. Peki önerdiğiniz markalar var mı bu idil baby çok pahalı herkes onu önerdi.. Bi de 0 ay mı almalı 0-3 mü bunları?

Haa ben sadece hastane için götürceksin sandım onları.. Peki önerdiğiniz markalar var mı bu idil baby çok pahalı herkes onu önerdi.. Bi de 0 ay mı almalı 0-3 mü bunları?
Hastane çıkışları zaten 0 oluyor canım 0_3 te aldık dediğim gibi illaki gerekiyor ama çok çabuk büyüdğkleri için 3 6 aylıkta almalısın

5li olup 85 tl pahalı geldi biraz daha bak bence

Gecelik ve sabahlık pentide ne kdR bende hiç anlamıyorum ne kullanıslı olur hepsi düğmeli mi olcak yarım düğmelimi sabahlığa gerek var mı
Yarı düğme li daha kullanışlı oluyor sabahlıga da gerek var bence illaki yataktan kalkılıyor en basiti dogumdan sonra yürütülüyoruz gecelikle yürümektense milletin içinde üstüne sabahlık alman daha mantıklı geliyor.

Resimleri de buldum ama ekleyemiyorum canım ya kırptım ama yine olmadı

Dogru yürütülurken dğzgün olur fiyatını söylermisin cok pahalı olsun istemiyorum

Ben 2 takım aldım birini 110 a almıştım diğerini 40 liraya almıştım ama yasadıgım yerden aldım netten almadım bunları

Cesarer edemiyorum bir türlü napayım erken doğum riskinmi var seninde anlarsın beni ozaman kayınvalidem alalım diye ısrar ediyo ben 30u bekleyelim diyorum..inşallah zamanında sağlıkla alırız kucağımıza
Haftalar ilerledikçe insan ağırlaşıyor. Ve çabuk yoruluyor. Ayakta duramuyor . Genelde bu şikayetler var hepimizde. Ama tabi az da olsa çok iyi durumda olanımız da var:) yorulunca zevkle seçemiyor insan.Tavsiyem 30u bekleme. Çok zevkli bişey tadını çıkar:)

Kızlar bu bebek tarağı fırçası lazım bişey mi? Siz hangisini aldınız? Bir de tırmak makasını falan..
N11 de kuponum varken alayım lazım bişeyse

Sevgili anneler Nasılsınız diye sormuycam çünkü çok çok çok şükür hala herkes onu alıyım bunu alamadım derdinde:))))) demek ki sorun yok. Bi şey sorcam. Bebek arabası.... bugün biraz baktım da. Oto Koltuğu olarak da kullanılanları var ya hani . Çok kullanışlı gelmedi bana. O koltuğu bebek 4 ay anca kullanır çünkü içi ufacık. Sonra eğer o koltuk dışında bebek arabasında bebişin oturacağı bi yer daha yoksa araba direk çöp... oto koltuğu çıktıktan sonra oturabileceği Olanlar da var lakin oto koltuğundan mütevellit o kısma çok özenilmemiş. Kıytırık baya. Benim gibi düşünen var mı ben mi yanılıyorum bu işten anlamıyorum bilemedim. Alamadan döndüm malesef:( Kafam karıştı çünkü. Ha her iki yönden de iyi olanlar var fiyat 3000-4000-5000... bize olmaz heralde :))))

Son düzenleme:
Haftalar ilerledikçe insan ağırlaşıyor. Ve çabuk yoruluyor. Ayakta duramuyor . Genelde bu şikayetler var hepimizde. Ama tabi az da olsa çok iyi durumda olanımız da var:) yorulunca zevkle seçemiyor insan.Tavsiyem 30u bekleme. Çok zevkli bişey tadını çıkar:)
Evden çıkamıyorum canım malesef yatıyorım doktor kontrolüne gittiğimde biryerden alıp çıkıcam herşeyi bazılarınıda netten alıcam artık

Back
X