2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür bebişim iyiymiş hemen pipisini gösyeriyor yaramaz ultrasyonda 25 tamamlamış diyor. Herşey çok güzeldi ama hastanede merdivenden inerken düştüm Allahtan popomun üstüne düştüm doktor 2 tane progestan iç dedi.Yani Allah korudu bizi .bu arada yazdıklarınızı okuyorum alış veriş için çok heycanlandım inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş..

Herkese merhaba arkadaşlar Bir arkadaşımin çocuğu olmuyor hamilelerden ayeter Kürsi okumalarini rica ediyor kimin duasının kabul olacağı belli olmazmis okuyan herkesden Allah razı olsun Allah tüm hamilelere kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Ben de 3-5 kıyafet, bir de dolabıyla yatağını aldım. Bir emzik-biberon seti de var unutmayayım :) Bu hafta niyetim kendime pijama-gecelik almak.
Ben de havalar ısınsa da çarşıya çıksam diye bekliyorum ilçede kalıyoruz bir de burda haziran nasıl olur bilmiyorum buraya bu yıl taşındık

Valla göbeğin cıkmasıyla kilonun bi alakası yok bence. Ben 63 kiloyum ama kocaman göbeğim var, oldum olası zayıfımdır ama hep birazda olsa göbeğim vardır. Dış karnım genişmiş, seninde muhtemelen iç karnın geniş oyuzden cıkmamıs.
Evet canım bende sana katılıyorum bende 1 200 gr aldım ama göbeğim kocaman

aaaaa gebelikte sakarlık çok olurmuş benimde ofiste altımdan koltuk kaydı yere oturdum. Bişey olmaz Allahın izniyle dikkat et yinede geçmiş olsun Allah beterinden korusun hepimizi Hayırlısıyla bi doğursak sağ salim başımıza iş açmadan
Amin canım

KIRMIZILIKUCUKKIZ KIRMIZILIKUCUKKIZ canım benim canını sıkma. Önemli olan bebeğinin ve sizlerin sağlığı. Para pul yerine geliyor da sağlık gelmiyor emin ol. Kimin durumu çok iyiki. Hepimiz bu evreleri zamanı geliyor yaşıyoruz malesef. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bende mesela hala nisanı bekliyorum. Eşimin 500 tl lik bir borcu bitecek de toplu alışveriş yapacağım inşallah. Bebek için borçlancaz bundan sonra. Bende bir şey alamadım bi hastane çıkışı. iki üç eldiven çorap müslin bez :) boşver sıkma canını. Rabbim önce can sağlığı sonra ödeme kolaylığı versin herkese.

Herkese merhaba arkadaşlar Bir arkadaşımin çocuğu olmuyor hamilelerden ayeter Kürsi okumalarini rica ediyor kimin duasının kabul olacağı belli olmazmis okuyan herkesden Allah razı olsun Allah tüm hamilelere kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Allah hayırlı bir evlat nasibetsin inş

Bu ikisini aldık kampanyadaydı. 1000 TL ye geldi. Ana kucağını arabaya monte etmek için aparatı da dahil. Büyük araba 80 kg'ye kadar taşıyo. Satıcı oturdu bişey olmadı düşün. Küçük olanın da içi çıkıyor büyüdükçe onu çıkarcaz
Hayırlı olsun iyi görünüyor gerçekten uygunmuş fiyatta kaliteye göre

Allah korumuş canım ya çok geçmiş olsun.Ağırlık merkezimiz öne kaydığı için karın üstü düşmemişsin neyse ki.Ben de bazen evde bişeylerin yanından geçerken karnımı unutuyorum son anda çekiyorum alışamadım daha bu koca göbeğe :))
Benim 2.gebeliğim buna rağmen bende unutuyorum. O kadar korkmuşum ki başım ağrıyor

Arkadaşlar yenidoğan alışverişimiz tamam:)) çok eğlenceliydi de bi günde tüm alışverişi bitirdim alacak bişey kalmadı boşluğa düştüm resmen;) Bebek arabası ve gecelik pijama takımı kaldı kendim için onu da hafta içi tamamlayacağım insallah ... göğüs pedi ve kremini listenize eklemeyi unutmayın kremi Doğumdan önce kullanmaya başlayanlar var tabi dikkatli kullanmak gerekiyor

Kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür bebişim iyiymiş hemen pipisini gösyeriyor yaramaz ultrasyonda 25 tamamlamış diyor. Herşey çok güzeldi ama hastanede merdivenden inerken düştüm Allahtan popomun üstüne düştüm doktor 2 tane progestan iç dedi.Yani Allah korudu bizi .bu arada yazdıklarınızı okuyorum alış veriş için çok heycanlandım inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Çok çok geçmiş olsun canım aman dikkat et ayakkabı seçimi önemli ben düz yola yürürken bile bazen ayağım burkuluyor kaymayan ve topuklu olmamasına dikkat et ayakkabıların

Bihter34 Bihter34 canım sen neler yapıyorsun? Hiç sesin çıkmıyor bir sorayım dedim:) Şeker yüklemesi yaptırmıştın en son nasıl çıktı sonucun?

Kızlar ben sabahtan beri sürekli ağlıyorum bebehime zarar veriyor muyum diye çok üzgünüm ama kendimi tutamıyorum. Ben agladikca bebeğim de kıpır kıpır o yüzden için biraz rahat ama onu rahatsız mutsuz ediyorum. Bana dua edin olur mi biraz zor zamanlardan geçiyoruz ve çaresiz hissediyorum benim için dua edip hayirlisini ister misiniz.
niye ağlıyorsun canım hiçbişey için üzülmeye değmez bebeğini düşün onun varlığını düşün karnını sev rahatlarsın.

Kimseye bişey diyemiyorum buraya yazıp rahatlamak istedim. Saatlerdir ağlıyorum bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum ama kendimi engelleyemiyorum. Bilenler vardır. Eşim issizdi aylarca. Sonra iş buldu hatta ben ilk defa o ilk maaşını alınca alışveriş yaptım 250 liralık bu alışverişti ve benim bebeğim için yaptığım tek alışveriş. Devlet eşimin maaşına haciz koymuş banka da öyle. Ve bize kus kadar para kaldı fatura odeyemedigimiz için elektrik gitti doğalgaz elektrik olmadığı için çalışmıyor. Ve eşim işten ayrılmayı düşünüyor para bize yetmiyor diye. Ailesinin yanına taşınmak istiyor. Içim çıktı aglamaktan. Insan çocuğu için ne hayaller kuruyor ama hayat bize neler gösteriyor. Belki saçma ama bebegim için şöyle çıkıp mağaza gezip birşeyler almak o kadar çok isterdim ki herkes durumumuzu bildigi icin onu biz alcaz bunu biz alcaz diyip paylaştılar birşeyleri. Insan heves ediyor kendi alsın istiyor herkes çantasını hazırlıyor ben de hazırlamak istiyorum ama herkes daha erken diyip almıyor bazı şeyleri ya da bana gondermiyorlar henuz aldıklarını dogunca getirecekler onlar da haklı
Ama benim elimde geceligim bile yok onu biri alacak hastane çıkışlarını biri alacak. Bebgimi o kadar çok uzuyorum ki sabahtan beri. Çıkış yolu bulamıyorum. Hamilelik hormonları da bunda etkilidir. Durmadan ağlıyorum saatlerdir bebeğim iyi midir durduramiyorum kendimi.
canım bir kapı kapanırsa biri açılır. benim eşim çalışmıyor kaç aydır neyse en azından yanımda diyorum hep. Allah sağlık sıhhat versin inan herşey yoluna girer.

Kızlar sonuçları doktora göstermedim ama galiba yüksek
1.saat 77
2.saat 200
3.saat 137
İkinci değer çok yüksek sanırım :(

Back
X