2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Zeytinyağı da iyi geliyor demek. Ben de onu denerim nasip olursa.

KIzlar ben bu beşikten almayı düşünüyorum bilgisi olan varmı yada bundan alan ?yatak odamda yanıma koyucam

Eklentiler

• IMG_0880.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 98
KIzlar ben bu beşikten almayı düşünüyorum bilgisi olan varmı yada bundan alan ?yatak odamda yanıma koyucam

Ben bundan aldım canım. Kurdum gayet güzel. Büyüme zamanı önü açılıyor yataktan kendisi inmek isterse diye. İki kat olarak da kullanabiliyorsun

Ben bundan aldım canım. Kurdum gayet güzel. Büyüme zamanı önü açılıyor yataktan kendisi inmek isterse diye. İki kat olarak da kullanabiliyorsun
Çok kararsız kaldım anne yanı beşiklerden düşündüm ilk başta ama kullanım süresi çok kısa onların o yüzden vazgeçtim..bu beşik hakkında tek olumsuz özellik olarak gıcırdadığını yazmışlar varmı öyle birşey

Zeynosrkn84 karalule

Kızlar nasıl bebişlerimiz, aklımız sizlerde. Durumları nasıl , siz nasılsınız , ne diyor doktorlar?
Günlük durumlar değişiyor bebişimin doğumdan sonra kapanması gereken damarı henüz kapanmamış bir süre daha bekleyip bir ilaç yapacaklar onunda yan etkileri olduğu için hemen yapmak istemiyorlar. Rabbim yardım etsin kapansın inşaalllaaahhh

Canım allah yardımcınız olsun inşallah bebeğin çok güçlü maşallah inşallah kapanır damar kendiliğinden dualarımız sizinle

Zeynosrkn84 karalule Rabbim bebeklerinize şifa versin...
Sürekli duamdasınız...İnşallah minikler sımsıkı tutunacak hayata.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Arada yazıyorsunuz da iyi oluyor burada hepimiz sizi merak ediyoruz..

H hazelnut123 canım sen nasılsın..son durumun nasıl...?

Açıkcası pek dikkat etmemiştim ama bu kadar olacağını da tahmin etmiyordum.diyete başladım umarım düzelir..düzelip düzelmediğini anlamak için tekrar mı şeker yüklemesi yapacaklar acaba

Kızlar gördüm belki birinin işine yarar

Eklentiler

• IMG_4931.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 108
Bugün seker yuklemesi yapildi 50lik. Tokluk sekerim de yuksek cikti malesef. Diyet mi verir doktor simdi? Bi de tahlili verdikten 2saat sonra fenalastim bikac saate anca toparladim

Can'ım sürekli yatıyorum , cuma günü gideceğiz tekrar amnioinfüzyon için, 30-31. Hafta dolunca alacaklar bebeği , kilosu da kendisi de 1 hafta küçük su az olduğundan tam gelişemiyor, inşallah sağlıklı bir şekilde idare ederiz 30 lu Haftaları görürüz.

karalule Zeynosrkn84 acil şifalar minnaklara , fırsat buldukça yazın. Sağlıkla hastaneden çıkmayı nasip etsin rabbim.

Bayanlar nasıl geciyor hamilelik benim bu aralar uykulr yalan oluyor baya zorlaniyorum.Sola yatayım diyorum olmuyor baska tarafa da donunce vicdanim rahat etmiyor kaldik oylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…