- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
Maşallah canım.. senin kilonun tartılmaması da iyi olmuşKızlar şimdi hastaneden canlı bildiriyorum, 28+3deyiz, 1250 gram, 35 cm olmuş benim prenses, tansiyonumu da 9a 6, kilomu tartı bozuktu tartamadi lar. ..
bende duymuştum az da olsa topladım,buzluğa koydum. Bakalım inşallah çok ihtiyacımız olmaz.
Bu arada bi akrabamız doğum yaptı,ilk 3 gün mahvolmuş göğüslerinden sonrasında hakiki zeytinyağı sürerek kurtulmuş.Onu da deneriz inşallah.
KIzlar ben bu beşikten almayı düşünüyorum bilgisi olan varmı yada bundan alan ?yatak odamda yanıma koyucam
KIzlar ben bu beşikten almayı düşünüyorum bilgisi olan varmı yada bundan alan ?yatak odamda yanıma koyucam
Kızlar şimdi hastaneden canlı bildiriyorum, 28+3deyiz, 1250 gram, 35 cm olmuş benim prenses, tansiyonumu da 9a 6, kilomu tartı bozuktu tartamadi lar. ..
Çok kararsız kaldım anne yanı beşiklerden düşündüm ilk başta ama kullanım süresi çok kısa onların o yüzden vazgeçtim..bu beşik hakkında tek olumsuz özellik olarak gıcırdadığını yazmışlar varmı öyle birşeyBen bundan aldım canım. Kurdum gayet güzel. Büyüme zamanı önü açılıyor yataktan kendisi inmek isterse diye. İki kat olarak da kullanabiliyorsun
Seninkinin markası ney canım mothercaredede varmış sanırım bu tarz beşikBendeki de bunun aynısı birtek markası değişik, arksdaşım verdi.
Günlük durumlar değişiyor bebişimin doğumdan sonra kapanması gereken damarı henüz kapanmamış bir süre daha bekleyip bir ilaç yapacaklar onunda yan etkileri olduğu için hemen yapmak istemiyorlar. Rabbim yardım etsin kapansın inşaalllaaahhhZeynosrkn84 karalule
Kızlar nasıl bebişlerimiz, aklımız sizlerde. Durumları nasıl , siz nasılsınız , ne diyor doktorlar?
Kızlar şimdi hastaneden canlı bildiriyorum, 28+3deyiz, 1250 gram, 35 cm olmuş benim prenses, tansiyonumu da 9a 6, kilomu tartı bozuktu tartamadi lar. ..
Canım allah yardımcınız olsun inşallah bebeğin çok güçlü maşallah inşallah kapanır damar kendiliğinden dualarımız sizinleGünlük durumlar değişiyor bebişimin doğumdan sonra kapanması gereken damarı henüz kapanmamış bir süre daha bekleyip bir ilaç yapacaklar onunda yan etkileri olduğu için hemen yapmak istemiyorlar. Rabbim yardım etsin kapansın inşaalllaaahhh
Teşekkürler canisi, inşallah hepimiz iyi haberler alırız, bu arada çalışan bayanlar için tam 32+0 da çalışabilir raporu veriyorlarmis, sata göre hesapliyoralar, ona göre mesela bana 8 nisanda gel dedilerMaaşallah..
Seninkinin markası ney canım mothercaredede varmış sanırım bu tarz beşik
Modelin ismini biliyormusun canımEvet canım mothercare. 60x120 ölçüleride.
Şimdiye kadar beslenmene dikkat etmişmiydin, O haldemi cıktı şeker? Burda biçok arkadasa doktorları aynı seyi söyledi. Bence diyetini yaptıgın sürece bi sıkıntın olmaz. 1 hafta boyunca sıkıca yap diyetini yap düzelicek.
Zeynosrkn84 karalule Rabbim bebeklerinize şifa versin...
Sürekli duamdasınız...İnşallah minikler sımsıkı tutunacak hayata.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Arada yazıyorsunuz da iyi oluyor burada hepimiz sizi merak ediyoruz..
H hazelnut123 canım sen nasılsın..son durumun nasıl...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?