Kızlar ne olur bana acil cevap verin içinizde taze bakla yiyen var mı akşam kv yapmış haşlamış yoğurta koymuş yedim daha önce kendi annemde 2 kaşık yemiştim z.yağlı bişey olur mu web de gebeler yememeli yazıyo çok korktum.Yemeden bakarım hep herşeye buna yedim aklıma geldi.
Canım dur bi telaş yapma yaaa. Benim doktorum bana bol bol bakliyat ye dedi, zararı olsaydı bakla yeme diyede uyarırdı. Hem demir ve folikasit içeriyormuş sıkça tüketilmesi gerekiyor yazıyor. Hem bi sitede biri daha sormuş doktorda cvp yazmıs sıkıntı olmaz diye. Bence cok aşırı sık tüketilmediği sürece bişey olmazzz... Yaaa üzme canını, biz cok vefalı anne adaylarıyız, emin ol biçok anne adayı hiç bizim kadar dikkat etmiyo, sigara içenlerde var, sigaramı baklamı daha zararlı yani bi düşün.
lütfen bizede haber ver.Bugun oğlumun yanına giricem 2.kez götürcem...heyecanlıyım...
Kızlar ne olur bana acil cevap verin içinizde taze bakla yiyen var mı akşam kv yapmış haşlamış yoğurta koymuş yedim daha önce kendi annemde 2 kaşık yemiştim z.yağlı bişey olur mu web de gebeler yememeli yazıyo çok korktum.Yemeden bakarım hep herşeye buna yedim aklıma geldi.
Kızlar emzirme sütyeni almak için erken mi sizce? 1 bedenden daha fazla büyümeyiz herhalde artık demi?mothercare in şu modeli tshirt altından belli olur mu sizce çizgilerinden dolayı?https://www.mothercare.com.tr/mothercare-emzirme-sutyeni-2li-paket_378075?d=16231
Selam kızlarr, ben gene rahat durmadım akşam ponçik kızıma hazırlık yaptım :) Malzemeleri eminönünden almıştım, silikon tabancasıyla birleştirmek gayet kolay oldu, hiç zahmetli değil, tavsiye ederim, çünkü şiparişte tanesini 5 ila 7,5 tl arasında yapıyorlar, ben böle aşağı yukarı 3,75 tl ye falan mal ettim :) içinde deniz kabukları ve pembe kolonya var, sizlere fikir olsun :)
Kabızlık yok da fazla zorladım böyle oldu. İnşallah ilerlemez de düzelir. Hamilelikten önce de 1 kere olmuştuCanım arkadaşların birinde duydum dua ediyordu tavsiye edene:))))) günün herhangi bir saatinde bir kivi ye ve üstüne büyük bir bardak su iç. Ama Ben gece bir yemek kaşığı zeytinyağı yağı ile çözdüm sorunu.
Canım sakin ol ben 1 tencere yedim nerdeyse geçen hafta. Fazlası zarardır. Bişeycik olmaz Allah'ın izniyle. Yarasın bebişineKızlar ne olur bana acil cevap verin içinizde taze bakla yiyen var mı akşam kv yapmış haşlamış yoğurta koymuş yedim daha önce kendi annemde 2 kaşık yemiştim z.yağlı bişey olur mu web de gebeler yememeli yazıyo çok korktum.Yemeden bakarım hep herşeye buna yedim aklıma geldi.
çok teşekkür ederim :) sorma valla bende bazen özellikle bulantım ve gazım çok olunca 8-9 gibi uyuyorum yemek bile yapmıyorum yalan yok :) ama 2 gündür zencefil içiyorum bulantımı çok rahatlattı bende rahatlamışken otururken yapıvereyim dedim :) hastaneye ve eve gelen misafirlerim için hazıraladım 40 adet :)Eline sağlık cok güzel olmus, valla maaşallah ben işten eve gidince zorla yemek yapıp biranönce yatayım diye bakıyorum
Ne güzel vakit ayırıyosun. Eve gelen misafirlere vermek içinmi hazırladın?
yok canım ya ben araada yapıp yiyorum baklayı yazdan buzluğa attıklarımdan.hatta yarına yapacam çok fazla tüketilmediği sürece bişi olacağını sanmıyorum sıkma canınıKızlar ne olur bana acil cevap verin içinizde taze bakla yiyen var mı akşam kv yapmış haşlamış yoğurta koymuş yedim daha önce kendi annemde 2 kaşık yemiştim z.yağlı bişey olur mu web de gebeler yememeli yazıyo çok korktum.Yemeden bakarım hep herşeye buna yedim aklıma geldi.
Hmmm indirimi kaçırmak işime gelmiyor ama haklısın beklemek daha iyi galiba..Bu evde giymek için olur sanırım çünkü çizgileri belli olur bluzlerin altından.Bu arada asıl doğumdan sonra büyüyormuş göğüsler o zaman süt üretimi başlıyormuş biraz daha bekle ya da 2 beden büyük al istersen şimdiden 1 beden büyüdüyse
Selam cnm iyiyim sükür neolsun ugras dur.. sonuc icin aramadilar 24 martta randevu var ozaman söyler doktor,,önemli olursa arariz demislerdi aramadiklarina göre normal heralde..sen 100'lük olani yaptirdin demi senin nasil ne dedi doktorun?Bihter34 canım sen neler yapıyorsun? Hiç sesin çıkmıyor bir sorayım dedim:) Şeker yüklemesi yaptırmıştın en son nasıl çıktı sonucun?
bende sebamed alıcam fakat normal fiyatları bilmiyorum, indirim takribi %kaç gibi, yani baya iyimi ? doğrumu anladım :)Hanımlar öncelikle sağlıklı bebişler diliyorum herkese:))))) yanlış görmediysem ve şaka yapmıyorlarsa hepsi.... adlı sitede sebamed bebek ürünleri çok çok uygun. Şok oldum. Bi bakın isterseniz. Bana da yanılmadığımı söyleyin lütfen :) inanamadım hala o fiyatlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?