2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ne olur bana acil cevap verin içinizde taze bakla yiyen var mı akşam kv yapmış haşlamış yoğurta koymuş yedim daha önce kendi annemde 2 kaşık yemiştim z.yağlı bişey olur mu web de gebeler yememeli yazıyo çok korktum.Yemeden bakarım hep herşeye buna yedim aklıma geldi.
Bir şey olmaz her gün her gün yediğin bir şey değil canım telaşlanma

Selam cnm iyiyim sükür neolsun ugras dur.. sonuc icin aramadilar 24 martta randevu var ozaman söyler doktor,,önemli olursa arariz demislerdi aramadiklarina göre normal heralde..sen 100'lük olani yaptirdin demi senin nasil ne dedi doktorun?

Yaptırdım canım ben 100lük.Onda bişey çıkmadı ama yine de dikkat edersin biraz dedi.Zaten bebeğin kilosu da çok değil haftasıyla uyumlu.Son zamanlarımı artık biraz daha dikkat ederek geçirecem :) doğru diyosun senin çıksa ararlardı mutlaka.İyi bari çok sevindim çıkmamasına çünkü 100lük tam bir işkenceydi :))

Hanımlar öncelikle sağlıklı bebişler diliyorum herkese:))))) yanlış görmediysem ve şaka yapmıyorlarsa hepsi.... adlı sitede sebamed bebek ürünleri çok çok uygun. Şok oldum. Bi bakın isterseniz. Bana da yanılmadığımı söyleyin lütfen :) inanamadım hala o fiyatlara

Canım indirim var galiba gerçekten çok uygun.Sağol haber verdiğin için ihtiyacı olanlar alsın mutlaka hem çok beğenilen bir marka bebek için :KK200:

Kızlar topuklarımda yürürken batma hissediyorum sanki çiviye basar gibi hissediyorum

Hanımlar öncelikle sağlıklı bebişler diliyorum herkese:))))) yanlış görmediysem ve şaka yapmıyorlarsa hepsi.... adlı sitede sebamed bebek ürünleri çok çok uygun. Şok oldum. Bi bakın isterseniz. Bana da yanılmadığımı söyleyin lütfen :) inanamadım hala o fiyatlara
Canım dikkat etmek lazım iadesi var ama tüketim tarihi az kalmış ürünler olabiliyor çok aşırı indirimli buldıum açıkçası şüphelendim daha 3 ay var kullanmaya ben kozmetik grubunu bakıp almaktan yanayım

Canım ben Başkentten Koruya geçtim. Muayene ücretleri pahalı ama ben doğum paketi satın aldım. Başkentle aynı fiyata geliyordu en azından daha özel hizmet var.
Him dogum paket ne kadar koru da.peki cnm.cukurambar koru mu.ayrica paket olmadan dogum ne kadar acaba

Güzel anneler bugün randevumuz var 16.40da dua edin insallah her şey normaldir... Doktora sormamı istediğiniz bir şey varsa yazınn :)
Canım benim Allah yardımcın olsun.İnşaallah güzel haberlerini alırız.Bakla zararlımı onu sorsana canım. Bide vajinamda ağrı hissediyorum ara sıra akıntım hafif ama olması gerektiği gibi renk koku vs.başka yok sorarbilirsen sevinirim.

Him dogum paket ne kadar koru da.peki cnm.cukurambar koru mu.ayrica paket olmadan dogum ne kadar acaba
Canım benim çukurambar koru. Sincan bana uzak kalıyor ama sincan yarı yarıya çok uygun. Ben 5 bin verdim. içinde 7 muayene, doğum ve bir gece yatış var. Sadece doğumu ne kadar bilmiyorum. Telefonla öğrenebilirsin detayları canım.

bende sebamed alıcam fakat normal fiyatları bilmiyorum, indirim takribi %kaç gibi, yani baya iyimi ? doğrumu anladım :)
Canım şunu belirtiyorum ki sabah baktığımda fiyatlar daha uygundu şimdi bazı firmalar kaldırmış ürünleri yani bitmiş:) çok uygundu ama . Pişman oldum keşke hemen spariş verseydim.Neyse şimdi 35 -40 liralık ürünler 20-25 arası

Canım dikkat etmek lazım iadesi var ama tüketim tarihi az kalmış ürünler olabiliyor çok aşırı indirimli buldıum açıkçası şüphelendim daha 3 ay var kullanmaya ben kozmetik grubunu bakıp almaktan yanayım
Hmmm bunu düşünmemiştim. Sadece şampuanı alıyım bakim tarih ileri mi :)) sonra krem de bakarım.

Kızlar ateşölçer i ben dijital olanlardan alıcam. Kardeşim hemşire, pahalı olana hiç gerek yok falan dedi. 10-15 liraya alırım artık internetten.

Teyzeleri oğlumun adını tuğra koyduk.. Dua ederken adını dersiniz İnşallah kuzuma... Bugun acil ilaç istendi butun bursaya aradık saat 23 50 de bulduk mahvolduk büyün organları yarım ama tamamlar benim oğlum Allahın izniyle.. Sabır ve duayla yola devam....

Çok güzelmiş ismi, dua ediyorum bende Tuğra için. Allahın izniyle atlatacak

bu sıralar akıntıda çoğalma yaşayan var mı ? kitapta normaldir diye yazıyor ama ister istemez tedirgin oluyorum.

Back
X