• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sabret gelicektir bol bol yürüyüş yap hurma ye hem süt yaptırıyor daha vakti var ama biz erken doguma sezeryanları duymaya alıştıgımızdan sanki gec kaldık sanıyoruz:)arladasımın bebek 39 da kanalda bile değildi 5 gün sonrası sancı geldi ve dogurdu:)

Şu 37 hafta geçti bi şekilde iyi kötü ama son 2 hafta bir türlü geçmiyor:))) doğru diyosun canım ya işte sezaryen olsa büyük ihtimal haftaya kucağımdaydı minnoşum ama normal istiyorum ve belirli bir tarih olmayınca insan sabırsızlanıyor:))

Ya kızlar ben son haftama girdim ama karnım hala aşağı inmedi öyle sancım falan da yok karnımın aşağı inmesi için ne yapmalıyım

Allah ne için dua istiyorsan o işini kolaylastırsın hafifletsin tez zamanda.

kuzum dilerim büyük bi açılmayla gidersin hastaneye. Acı çekmiyorsun diyemem ama sonrası en güxeli. Hem sağlık hem kolaylık. Asla bilerek isteyerek sezeryan olmasa kesşke kimse. Beimde ablam grecek doğuma yanıma. Önce damardan ağrı kesici veririz diyo eğer çok zorlarsa epidural yaparız dedi. Bende onu hastaneye götürmeme kararı aldım :) çünkü direk epidural versinler hemen açılsın put die çıksın bitsin inşallah.
inşAllah aminn

Ya ben bu mantikta olamiyrm da
Sey dicem bende zaten aventin fircasi var
Ancak firca olsa ne yazar, hastanede nerede temizlenebilir ki?
Tatlım hastanede 1 gece kalıyorsun sadece. Ben dr a sordum haftasonuna denk gelirse falan kadın bana yok dedi çıkartırım srni merak etme dedi. Ayrıca okuduysan diğer arkadaşları biberondan ziyade süt gelinceye kadar şırıngayla veriyorlar. Benim görümcemede öyle yaptılar.. sonra sütün gelir eve çıkarsın kafan rahat olur.

Cnm o noktada da aklima mamanin nerede karisim yapilacagi geliyor
Kuzenkerim dediki bana çay kaşığı falan al yanına. Bir de minik kapaklı kap. Sabahtan şişe suyunu kaynat termosa koy mama için bebekte kullanmak için ya da bebek için satılan sular var onları ısıt termosa koy ve yanında götür. Senin çayın için suyu oradan sebillerden temin edersin ama bebek için sen yanına al dediler. Mama su ve toz karışımı çalkalayınca hemen oluyor.

Kızlar bu arada Doğum sonrası korse kullanıcakmsnz nasıl bir korse alıcaksnz yada aldınız karar veremedim şortlu olanlar sıkar gibi geliyor sadece karın olanlardanmı alsak napsak arkadaş kullanmış olan göbekte gitmiş bence kullanmalıyız toparlar en azından
Kullanmak lazım bencede ama ben mersin sıcağında nadıl takacam onu yahuu

Benim suyum geldi. Hastaneye yatış yapıyoruz şimdi dua edin lütfen.

Rabbim kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok geçmiş olsun bebeğinin gelişiyle ilgili detayları bizimle paylaş merak ediyorum :)

Haziran annesi olma ümidiyle başlayıp mayıs ortasında kızımı kucagıma aldım artık biraz erkenci bizimki ondan minnoş oldu umarım herkesin bebği zamanında ve yeterli kiloda olur 3 kilo altı cidden zormuş ve süt gelme olayı sabır ve moral istiyo kızlar ilk sıkıntılarımız bunlar oldu bizim allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin

Ben de alayım diyorum ama doğumdan sonra bel çevrem kaç cm olur bilemediğim için bedene karar veremiyorum. :KK51:
Evet bende karar veremiyorum ona L beden olur herhalde Bebek cıkıcak sonuçta aslında satan yerle gidip görüşmek lazım onlar bilirler

Kuzenkerim dediki bana çay kaşığı falan al yanına. Bir de minik kapaklı kap. Sabahtan şişe suyunu kaynat termosa koy mama için bebekte kullanmak için ya da bebek için satılan sular var onları ısıt termosa koy ve yanında götür. Senin çayın için suyu oradan sebillerden temin edersin ama bebek için sen yanına al dediler. Mama su ve toz karışımı çalkalayınca hemen oluyor.
Aa ben de aldım bir tane ondan. Hipp marka 1lt mama suyu. Millet deli misib dedi ama bence çok mantıklı.

Evet bende karar veremiyorum ona L beden olur herhalde Bebek cıkıcak sonuçta aslında satan yerle gidip görüşmek lazım onlar bilirler

Ben internetten owli diye bir markanın korsesini beğendim. Aslında kaç cm bel için hangi beden olması gerektiği yazıyor ama. Bebek çıktıktan sonra belimiz kaç cm kalacak, onu kim bilebilir ki :110: herkesin yapısı farklı. Kimi bi haftaya doğurmamış gibi oluyor. Kimi hala çocuk çıkmamış gibi :110: onun için doğumdan sonra alayım diye düşünüyorum.

Back
X