• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Haziran annesi olma ümidiyle başlayıp mayıs ortasında kızımı kucagıma aldım artık biraz erkenci bizimki ondan minnoş oldu umarım herkesin bebği zamanında ve yeterli kiloda olur 3 kilo altı cidden zormuş ve süt gelme olayı sabır ve moral istiyo kızlar ilk sıkıntılarımız bunlar oldu bizim allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin

Hayırlısı boyleymış canım, ikinizde iyisiniz umarım, şuan emme yada süt problemin yok umarım?

Canım doğum yapmış gibi geliyoruz ama yapamıyoruz:)) mayıs annelerini takip ederken nisan başında başlamışlardı,oh dedim biz de mayıs başlarında dökülürüz:)) haziran bebişleri biraz nazlı çıktı:))
Dediğim dedikler bu bebişler. Haziransa Haziran'da olacak. Benim arkadaşım kızını tam tarihinde normal doğumla doğurdu. :))

Sagolun kizlar iste bunlar cok faydali bilgiler oldu bnm iciiinnn

Herkes faydalansin
Canım ben üç tane almayı düşünüyorum.zaten akşam eşim ve kızım ewe gelicekler yatmak için annem yanımda kalıcak.eger lazım olursa eşimden isterim.bide karton bardak aldım yanıma 25 tane kadar.olmadı onlarda da hazırlanır.ayrıca sezeryan olacagın için söylüyorum;nescafe yanına al.ben şu tek içimlik olanlardan alıcam bi kaç tane.sezeryan sonrası baş agrısı olmaması için doktor öneriyo.birde son bişey başının altına iki yastık koy başın yüksekte olsun.bunları genelde doktor söylüyo ama eger söylemezse diye aklında bulunsun.

Mamayi hastanede biberonla verdirmiyorlar zaten canim biberon kolay oluyor ya bebek icin enjektorle veriyorlar mamayi o yuzden biberona gerek kalmiyor mantiklida zaten ben hastanede 1 gece kaldim enjektorle verdik

Canim dusunme bu kadar. Bence hic gerek yok oyle kavanozlara biberona falan bile bosuna yük yapma. Midesi zaten ne ki onun 5-7 ml anca yani 1 tatli kasigi. Ogluma siringayla vermislerdi ki oyle yapiliyo genelde. Ceplerinde mama dolu siringayla geziyo hemsireler:) 2 gun damla damla sutle beslendi hicbirsey olmaz icini ferah tut. Onlarin ozel kaplari vardir illaki kullan at cinsinden. Hem bebegin ciktigi vajina bile steril degil dogarken bile mikrop alip doguyolar bagisikliklari icin.

Kuzenkerim dediki bana çay kaşığı falan al yanına. Bir de minik kapaklı kap. Sabahtan şişe suyunu kaynat termosa koy mama için bebekte kullanmak için ya da bebek için satılan sular var onları ısıt termosa koy ve yanında götür. Senin çayın için suyu oradan sebillerden temin edersin ama bebek için sen yanına al dediler. Mama su ve toz karışımı çalkalayınca hemen oluyor.

Korse değil, mamanın suyu için endişelenmiştin ya, hazır mama suyu satılıyor Hipp marka, ben ondan bahsediyorsunuz sandım :KK70:
Korse lazım değil de, biraz toparlayınca spora başlarım ben de :)
Ay bende yarim yamalal okuyunca ne guzelde birlestirmisim puhaha :))
Korse markasi yazdin sandim iyi mi :)

Ay bende yarim yamalal okuyunca ne guzelde birlestirmisim puhaha :))
Korse markasi yazdin sandim iyi mi :)
Yok yok, korse çok zor olur, ben anca antin kuntin mama suyu filan bakıyorum :)
Göbek için de "30days Shred" diye bir spor videosu var, 3 bölüm, her bölüm 10ar gün sürüyor 30'ar dakikadan, toparlanınca onu yaparım, geçen yaptığımda belden 9 cm incelmiştim.

Haziran annesi olma ümidiyle başlayıp mayıs ortasında kızımı kucagıma aldım artık biraz erkenci bizimki ondan minnoş oldu umarım herkesin bebği zamanında ve yeterli kiloda olur 3 kilo altı cidden zormuş ve süt gelme olayı sabır ve moral istiyo kızlar ilk sıkıntılarımız bunlar oldu bizim allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin

Hayırlı uğurlu olsun bebeğin.3 kilo altı olmasa da ilk zamanlar mutlaka zor oluyordur,zamanında doğurup sütü gelmeyen de o kadar çok kişi var ki.Siz atlatmışsınızdır inşallah darısı başımıza kucağımıza almak istiyoruz artık:)

Kızlar gece sağa sola dönerken dayak yemiş gibi her yerim ağrıyor. Ağrıdan inliyorum resmen. Eşim kendi horlamasından beni duyup uyanıyor ki seslensem uyanmaz. Çok yorgun kalkıyorum sabahları napıcam bilemiyorum :KK43:

Canım benim tabikide ederim.bende cok sıkıntılar yasadım ve bana hep derlerdiki ewliligin ilk beş yılı sıkıntılı diye.gercektende beş yıl cekmedigim dert kalmadı.her tartışmada boşanma noktasındaydık.esim yedi tane kızdan sonra olmuş.düşün yani ne kadar şımartıldıgını ve bide beni düşün yedi görümce:bicak:ama ya bu deweyi güdecektim yada bu diyardan gidecektim.sabır ve dua ile cok şükür artık iyiyz.erkekler degişmez derler ama degişiyolar gercekten.
Sen daha cok cok yenisin.inş ilerde güzel şeyleri paylaşacaksın herkesle.
Bak bide şunu dene;mesela cay mı veriyosun hemen üstüne ayetel kürsü oku ve allahım yönünü bana cewir de.yada su içtiginiz sürahiye yedişer ayetel kürsi yedi felak yedi nas oku.sende iç esinde içsin.tabi eşine söyleme:))
Eşim bazen şakasına diyoki sen bana büyü yaptın ben cok degiştim diyo:))dualar büyüyse ewet yaptım diyorum:)
Dediğini hemen ıygulucam canım.. çok teşekkür ederim.. umarım dediğin gibi olur ve kötü günler geride kalır

Canım peçete koyabilirsini ben her tuvalete girisimde peceteyi degistiriyorum yoksa günde 10 tane çamaşır değiştirmem lazım..
Kız çantani hazırla artık.. oglusun sürpriz yapmaya kalksa napican:KK48:.. aksatma da bir an önce hazırla canım bak ben iki hafta oldu hazırlayalı ama gelip gidip birşeyler koyuyorum birşeyler cikartiyirjm..
Keyfimi bebeğim için yerinde tutmaya çalışıyorum canım düşüneceğim şeyleri erteliyorum:KK14:.. sadece bebeğimle ilgili şeyleri düşünmeye çalışıyorum.. mesela bu gece bel agrisindan hiç uyumadim neden oluyor acaba kasılma miydi ki karnım da sertleşiyor belim agridiginda ama düzenli değil sanırım..
Bu arada benim de ayak iki numara büyüdü yeni bir çift ayakkabı ve annemin terlikleriyle yaşıyorum dogumdan sonra düzelir inşallah yoksa pogaca gibi gezicez :işsiz:
keyfini yerınde tutarak en ıyısını yapıyorsun. takıyoruzda noluyo sanki:D bu arada benim anadan ses soluk yok hala:D
ayy tüm ayakkabılar çöp olur valla. çok üzülürüm. gecen yıl bır arkadasla bot bakıyoruz ben 38 bakıyorum o 40:D
bir gülmüştüm kınamıştım onu... sımdı başımda resmen. eşim bile dıyorki aşkım ayakkabıları değişerek giyelim:(
çantam inşallah en gec salı hazır:anne:
sonrada senın yolladığın kapı süsünü yapacam ınsallah.

A aydogdu06 çok geçmiş olsun size ya. Am arabayı görmeden kapora veren de olmamalı diyeceğim ama bazen şehirler arası oluyor satışlar dikkat etmek lazım. Sadece sahtekarların değil bizlerin de uyanık olması lazım bence.
canım hergun haberlerde izliyorduk valla başımıza geldi. millet kaçırmayım kımseye satma dıye yatırıyormus valla.
eşimin kardesıne numarayı arattırdık kadın cıkmıs. dıyorkı resmen ben bıle ınanancaktım arabanın onun olduğuna dıyor. ne kadar ınandırıcı konusuyorlarmış.
neyseki savcılığa intikal ettirdik. inşallah bır daha yapamazlar.

Korse değil, mamanın suyu için endişelenmiştin ya, hazır mama suyu satılıyor Hipp marka, ben ondan bahsediyorsunuz sandım :KK70:
Korse lazım değil de, biraz toparlayınca spora başlarım ben de :)

Yok yok, korse çok zor olur, ben anca antin kuntin mama suyu filan bakıyorum :)
Göbek için de "30days Shred" diye bir spor videosu var, 3 bölüm, her bölüm 10ar gün sürüyor 30'ar dakikadan, toparlanınca onu yaparım, geçen yaptığımda belden 9 cm incelmiştim.
30 days jıllıan ın mıydı beat?
o kadın yarım saatte pestilimi çıkarıyordu.
ben kılo vermeyı ip atlamaya borçluyum resmen...
diğer ev dublekstı rahatca atladım. bu evdede henuz alt kat boş: ) bebişten sonra o işe girişecem.
başka hangi sporları yapıyordun?

alya90 alya90 öykü bebebk aceleci davrandı demek.
ama burda nasıl panik oldum bir bilsen. gunlerımız aynı ya...:bicak:
lütfen bizi haberdar et.

keyfini yerınde tutarak en ıyısını yapıyorsun. takıyoruzda noluyo sanki:KK70: bu arada benim anadan ses soluk yok hala:KK70:
ayy tüm ayakkabılar çöp olur valla. çok üzülürüm. gecen yıl bır arkadasla bot bakıyoruz ben 38 bakıyorum o 40:KK70:
bir gülmüştüm kınamıştım onu... sımdı başımda resmen. eşim bile dıyorki aşkım ayakkabıları değişerek giyelim:KK43:
çantam inşallah en gec salı hazır:anne:
sonrada senın yolladığın kapı süsünü yapacam ınsallah.

canım hergun haberlerde izliyorduk valla başımıza geldi. millet kaçırmayım kımseye satma dıye yatırıyormus valla.
eşimin kardesıne numarayı arattırdık kadın cıkmıs. dıyorkı resmen ben bıle ınanancaktım arabanın onun olduğuna dıyor. ne kadar ınandırıcı konusuyorlarmış.
neyseki savcılığa intikal ettirdik. inşallah bır daha yapamazlar.

30 days jıllıan ın mıydı beat?
o kadın yarım saatte pestilimi çıkarıyordu.
ben kılo vermeyı ip atlamaya borçluyum resmen...
diğer ev dublekstı rahatca atladım. bu evdede henuz alt kat boş: ) bebişten sonra o işe girişecem.
başka hangi sporları yapıyordun?

alya90 alya90 öykü bebebk aceleci davrandı demek.
ama burda nasıl panik oldum bir bilsen. gunlerımız aynı ya...:bicak:
lütfen bizi haberdar et.
Evet Jillian çok faydalı. Onun devamını yaptım bir de. Ripped in 60. Shred 30 dakika sürdüğü için, evde yardımcı varken bile yapar geçerim diyorum. Tabii hayaller/ hayatlar :)

Günaydın...
Açıkcası hiç o kadar titiz olmak gibi bir niyetim yok. Arada kaynatırım biberonu ya da sterilazötör var atarım içine arada. Ama biberon fırçaları var onlardan al. Bu mamalar yağlı gibi oluyor.ağızları dar olduğu için içini sürtmek lazım. Çocupun biraz mikrop alması lazım. Sokakta oyle cocuklar var çamurların içinde. Ben rahatım ya bu konuda
Evde de zaten her mama içtiğinde kaynatmıyorsun ben 2-3 güne bir kaynatırdım her kullanımdan sonra köpükler mis gibi durumlar öyle kullanırdım şimdi de aynısını yapacağım ama inşallah süt olur oğlumda 3 ay zar zor mama destekli verebildim

Mamayi hastanede biberonla verdirmiyorlar zaten canim biberon kolay oluyor ya bebek icin enjektorle veriyorlar mamayi o yuzden biberona gerek kalmiyor mantiklida zaten ben hastanede 1 gece kaldim enjektorle verdik
Benim eşim çok pimpiriklidir. Oğlumda bardak içine koyup kaşıkla içimin demişlerdi. Enjektörle mama verirken ölen bebek varmış galiba hep onu söyler durur.
Verdirmez bana da. Aslında kaşıklar daha kolay ağız yanına yanağına az az sıkıyorsun basit bir uygulama ama hemen ben ayağa kalkamayacapım için kv yada eşim yapamazlar süt gelmezse büyük ihtimal yine biberonla vereceğiz

Kızlar gece sağa sola dönerken dayak yemiş gibi her yerim ağrıyor. Ağrıdan inliyorum resmen. Eşim kendi horlamasından beni duyup uyanıyor ki seslensem uyanmaz. Çok yorgun kalkıyorum sabahları napıcam bilemiyorum :KK43:

Benim sağdan sola dönerken kasıklarıma kramp giriyor o yüzden sağdan sola dönmüyorum,önce kalkıyorum sonra sola yatıyorum :( ah ahh ne yaptırıyor bu bebişler bize

Back
X