• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İyi akşamlar arkadaslar bende sabah dokuzda hastanede olucam.inş hersey yolunda gider.tek kişilik oda işi az önce aklıma geldi ve panik oldu ya yoksa hepsi doluysa diye.öncedenmi yer ayırtmak lazımdı diye aklıma takıldı.hastaneyi aradım.hem fiyatıda ögrenmiş oldum.oda herzaman oluyomuş.tek kişilk 795(bize %15 indirm de varmış) cift kişilik 745.arada cok bi fark yok zaten.vip oda varmış.oda 820 liraydı sanırım.cok cazip fiyatlar.

Ben yengeçle hiç anlaşamam ne kızı ne erkeği,ikizlerle anlaşırım ama arkadaşım olunca,kendi çocuğumda napacam hiç bilemiyorum,gelgitli oluyorlar baya:)))
Hadi bakalım yarın sabah uyandığımızda artık biri gece hastaneye gitmiş ve sabah bebeğini kucağını almış olsun:)))
Ikizler yok yok yok . Yengeç biraz belki. Çift karakterle yapamıyorum ben. Zor karakter, kötü karakter vs falan olsa bile bi insan bi yön ciziyorsun da kendine, çift karakterle imkansız, sinir oluyorum onların degiskenliklerine:) benim gibi gelenekçi bi tip sabit fikirli bi tip iniş cikislilarla yapamiyo

Canım bende bundan takmıştım dikişlerin biraz üstünden.fakat karnım pırtlıyodu alttan.fazlalık oldugu için.sonra korktum takmadım
Dikişlerin biraz üstünden takmak dikişe zararda verebilirdi. Ben o görseldeki bayandan 2 3 cm yukarıdan taktım. Pırtlama olmadı.Hiçbir sorun yaşamadım.

İyi akşamlar arkadaslar bende sabah dokuzda hastanede olucam.inş hersey yolunda gider.tek kişilik oda işi az önce aklıma geldi ve panik oldu ya yoksa hepsi doluysa diye.öncedenmi yer ayırtmak lazımdı diye aklıma takıldı.hastaneyi aradım.hem fiyatıda ögrenmiş oldum.oda herzaman oluyomuş.tek kişilk 795(bize %15 indirm de varmış) cift kişilik 745.arada cok bi fark yok zaten.vip oda varmış.oda 820 liraydı sanırım.cok cazip fiyatlar.

Sezaryen mi yarın. İnşallah sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına.kendine gelince bize haber vermeyi unutma :)

Aklimda deli sorularr off
Simdii sezeryan oldum diyelim sutum gelmedi
Bebege mama verilcek
Iki gunde hastanede kalcam
Bu biberonlar nasil steril edilecek?
Bende uc biberon var
Kac biberon koycaksiniz??
Bebek yedi mamasini, kaynatmadan bida nasil mama vercez of ya
Ben huylanirim boyle seylere
Kaynamış suyla çalkalıyorduk biz her mama verişten sonra, yetiyor
Benim suyum geldi. Hastaneye yatış yapıyoruz şimdi dua edin lütfen.
Gözün aydın bebeğine kavuşmuşsun sezaryen sonrası hızla ayağa kalkabildin mi çok ağrın oldu mu
Günaydın hanımlar, nasılsınız? Kahvaltı etmeye başladığımdan beri inanılmaz çarpıntım var. Size de oluyor mu? Gideyim mi doktora karar veremedim.
Çay yapabilir.
Mamayi hastanede biberonla verdirmiyorlar zaten canim biberon kolay oluyor ya bebek icin enjektorle veriyorlar mamayi o yuzden biberona gerek kalmiyor mantiklida zaten ben hastanede 1 gece kaldim enjektorle verdik
Ben avent anne göğsü gibi yavaş akıtan biberonu kullandım önceki bebeğimde, sorun olmadı

Ay bende yarın dokuzda yatış yapıcam normal dogum deneneceği için ne zaman nr olacak bilmiyorum.bi yandan heyecan bi yandan erken dogacağı için endişeliyim
Stresten mi bilmiyorum şekerim tavan yaptı resmen dikkat etmeme rağmen. Dua etmekten baska elimden birşey gelmiyor
Kapı süsümüz bile yetişmedi yeterki sağlıklı doğsun kızım napalım

Ay bende yarın dokuzda yatış yapıcam normal dogum deneneceği için ne zaman nr olacak bilmiyorum.bi yandan heyecan bi yandan erken dogacağı için endişeliyim
Stresten mi bilmiyorum şekerim tavan yaptı resmen dikkat etmeme rağmen. Dua etmekten baska elimden birşey gelmiyor

Ayy çok heyecanlı, rabbim yardımcın olsun, bugün bir güzel haber aldık yarının güzel haberini de senden bekliyoruz...

Kızlar amma yerden yere vurdunuz ikizleri yaww. Bende ikizlerim , kararsisizdir bi an üzülüp bi an mutlu olabiliriz ama hic bir burç insanı tek başına anlasilmaz, yada çift karakterli yapmaz. Öyle olsa aynı burçdaki herkes aynı kişilikte olurdu .
Benim annem de kayınpeder de ikizler. Zor insanlar gerçekten ama napalım hayırlısı böyleymiş. Sezeryan olacağı için yükselenine de müdahale ediyoruz :))) olsun sağlıklı olsunlar yeter bize.

Ben yengeçle hiç anlaşamam ne kızı ne erkeği,ikizlerle anlaşırım ama arkadaşım olunca,kendi çocuğumda napacam hiç bilemiyorum,gelgitli oluyorlar baya:)))
Hadi bakalım yarın sabah uyandığımızda artık biri gece hastaneye gitmiş ve sabah bebeğini kucağını almış olsun:)))

Canım bizim grupta herkes sırasını bekliyor masallah ama diğer haziran anneleri teker teker başladılar bakalım, benim doktor hafta sonu yoktu o nedenle kızım bu hafta sonu gelecek diye çok korkuyordum eğer geceyi de atlatirsak tabi hayırlısı ile ben haber verme adayiyim, bugün 6000 adımı geckin yine yürüdüm, yani beklemeye devam :)

Sağlıkla gelsin miniğin... çok heyecanlı, çok mutlusundur şimdi... aAllah yardımcınız olsun, kolayca kavuşun inşallah...

alya90 alya90 güle güle büyüt bebişini, gözünüz aydın olsun, darısı başımıza sağlıkla inşallah...

Olsun canım sen ve bebişin sağsalim olun gerisi önemli değil dualarımız seninle kendine ve bebişine güven

Canım bizim grupta herkes sırasını bekliyor masallah ama diğer haziran anneleri teker teker başladılar bakalım, benim doktor hafta sonu yoktu o nedenle kızım bu hafta sonu gelecek diye çok korkuyordum eğer geceyi de atlatirsak tabi hayırlısı ile ben haber verme adayiyim, bugün 6000 adımı geckin yine yürüdüm, yani beklemeye devam :)

Benim de 32. Haftadan itibaren hafif kasılma sertleşme oluyordu Allahım nolur daha çok erken diyordum ama o bir belirti değilmiş meğersem:)) inşallah canım senin de benim de efefsunkar efefsunkar ın da olsa şimdi gayet güzel bir zamanda doğmuş olurlar ne erken ne geç:)) Bihter34 Bihter34 de bizimle aynı bu arada 3 haziran:)

Kızlarrrr mide ağrınız var mı benim ki aşırı durumda şuan:( yaptığınız ve iyi gelen bir şeyler var mıı

Back
X