• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim de 32. Haftadan itibaren hafif kasılma sertleşme oluyordu Allahım nolur daha çok erken diyordum ama o bir belirti değilmiş meğersem:)) inşallah canım senin de benim de efefsunkar efefsunkar ın da olsa şimdi gayet güzel bir zamanda doğmuş olurlar ne erken ne geç:)) Bihter34 Bihter34 de bizimle aynı bu arada 3 haziran:)

Kesinlikle haklısın, bu arada göğüs ucu kremi sürmeye baslamadiysaniz hemen başlayın, benim doğum yapan arkadaş ondan çok çekiyor, ben 1 haftadır başladım.

Herkese tekrardan çok teşekkür ederim. İlk gün emzirme mücadelesi ve kayınvalidemle eşim arasındaki gerilimle geçiyor. Ben kızmıyorum eşim kızıyor annesine. Sanırım lohusa olan o:rolleyes: Sezaryende ilk ayağa kalkışı sormuş bir arkadaş. Çok acıtıyor evet ama iki dakikaya alışıyorsun. En zor süt işi benim için şu an. Az az geliyor sütüm. Ama azıcık mama verdi hemşireler mecburen. Allahtan emme refleksi iyi. İnşallah sütüm de olur da doyar kızım güzelce.

Kızlar amma yerden yere vurdunuz ikizleri yaww. Bende ikizlerim , kararsisizdir bi an üzülüp bi an mutlu olabiliriz ama hic bir burç insanı tek başına anlasilmaz, yada çift karakterli yapmaz. Öyle olsa aynı burçdaki herkes aynı kişilikte olurdu .
Canım kararsızım bi an üzülüp bi an mutlu olduğum da oldu. Böyle olmayan tek insan var midir acaba dünyada:) çift karakter diyorum da iki yuzluluk anlamında değil.aynı olay karşısında iki farklı ruh hali içinde bulunabilmek gibi. Bi örnek vereyim bi insanı hem sevip hem de onun üzülmesini istemek bi konuda. Ve hiçbir şey olmamış gibi devam etmek sevmeye... Terazi de bu şekilde. illaki farklı olan vardır. Ama geneli böyle.dediğim gibi sabit fikirli biriyim kötü bi özellik . O yuzden inişler çıkışlar zor benim için;)

Benim de 32. Haftadan itibaren hafif kasılma sertleşme oluyordu Allahım nolur daha çok erken diyordum ama o bir belirti değilmiş meğersem:)) inşallah canım senin de benim de efefsunkar efefsunkar ın da olsa şimdi gayet güzel bir zamanda doğmuş olurlar ne erken ne geç:)) Bihter34 Bihter34 de bizimle aynı bu arada 3 haziran:)
Tamam pes ettim dursunlar içerde yatsınlar ayaklarini da uzatıp. Ben de gezmeye vereyim kendimi bu arada. Ters psikolojik yap ali biraz da:)

Kızlar yaa 5 daattir bebek içerde kıpır kıpır hiç durmadı...korkmaya başladım artık.sizinde öle oluyomu.sürekli dalgalanıyo arada hızlıca vuruyor.çok kötü oldum sanki can çekişiyomuş gibı yavrum diyorum

Bihter34 Bihter34 canım napiyosun doğurdun mu yoksa buraları ihmal ettin:)) senin de günün aynıydı bizle yoksa senin minnoş da mı bizimki gibi naz yapıyor:))
Mrb cnm yok daha bende beklemedeyimm bebegimm hala icimde kipir kipir.. Annem geldi yanima giremedim buralara ama suan cok morelim bozuk geleli 3gün oldu simdide annesi hastaymis beni birakip tekrar dönecek deminden beri agliyorum kimsem yok yanimda ookadar ugrastik vizesi cikti mutluluktan uctum kacgündür yerdemiyim göktemiyim belli degil,, bana diyor bileti alin ben gideyim,beni düsünen yok

Benim kızım normalde de çok hareketli değil arada hareket ediyor işte. O da can acıtıcı şekilde olmuyor.kıpırdanıyo minik minik arada bi tarafa toplanıyor.gündüzden çok gece hareketli doğunca da mı öyle olacak ne

Bu
Benim kızım normalde de çok hareketli değil arada hareket ediyor işte. O da can acıtıcı şekilde olmuyor.kıpırdanıyo minik minik arada bi tarafa toplanıyor.gündüzden çok gece hareketli doğunca da mı öyle olacak ne
Haftaya ladar benimde öyleydi ama 2 gündür acayip coştu.içerde nasılsa doğuncada öyle devam ediyor diyolar bakalım;)

Oğlumda çok az hareket ederdi şimdi değil ama bebekleri sakindi. Şimdi yerinde durduramıyoruz tam tersi çok hareketli ama yaramaz bir.çocuk değil.inşallah kızımın da şimdiki hareketsizliği sakinliği olur bakalım kısmet artık sağlarım kucağımıza önce bir alalım sonra çocuklarla ilgili konuşmaya devam ederiz inşallah

Oğlumda çok az hareket ederdi şimdi değil ama bebekleri sakindi. Şimdi yerinde durduramıyoruz tam tersi çok hareketli ama yaramaz bir.çocuk değil.inşallah kızımın da şimdiki hareketsizliği sakinliği olur bakalım kısmet artık sağlarım kucağımıza önce bir alalım sonra çocuklarla ilgili konuşmaya devam ederiz inşallah
Benimkide sakin içerde . Ara ara yokluyo oda canımı acıtacak kadar çok değil. Ben dürtüyorum oynasın diye :) iki yokluyor sonra yine sakinleşiyo. İnşallah doğuncada aynı sakinliğini korur :)

Kızlar yaa 5 daattir bebek içerde kıpır kıpır hiç durmadı...korkmaya başladım artık.sizinde öle oluyomu.sürekli dalgalanıyo arada hızlıca vuruyor.çok kötü oldum sanki can çekişiyomuş gibı yavrum diyorum
Sürekli oynaması normal de nette dalga dalga yada kesik kesik tuhaf hareketler i olursa doktorunuza bildirin diyordu. Canım bir doktoruna bilgi ver en doğrusunu o bilir. Zira kime neye inanacağımızı şaşırdık.

Herkese tekrardan çok teşekkür ederim. İlk gün emzirme mücadelesi ve kayınvalidemle eşim arasındaki gerilimle geçiyor. Ben kızmıyorum eşim kızıyor annesine. Sanırım lohusa olan o:rolleyes: Sezaryende ilk ayağa kalkışı sormuş bir arkadaş. Çok acıtıyor evet ama iki dakikaya alışıyorsun. En zor süt işi benim için şu an. Az az geliyor sütüm. Ama azıcık mama verdi hemşireler mecburen. Allahtan emme refleksi iyi. İnşallah sütüm de olur da doyar kızım güzelce.
Allah Allah demekki ağzı eşiği mevzusu burda da aynı. Ben ilk gün kalkmada yürümede senden daha fazla zorlanmıştım. Canım çok tatlı ondan galiba. :)
Emme refleksi iyiyse gerisini merak etme canım ohh ne güzel rahatlamışsındır dönememe, yürüyememe, mide yanmaları hepsi puff olmuştur. Darısı bize inşallah

Doğuma gidecek arkadaşlar hepinizden hayırlı, mutlu haberler bekliyoruz.

Ya doğum yapan arkadaşlardan birisi bebeğinin resmini paylaşabilir mi, merak ettim :KK33:

Kızlar sadece 1 beden bebek bezi mi aldınız yoksa 2 beden de aldınız mı?

Prima Premium care 1 Beden + 2 Beden aralarında çok fark olmadığı için bu şekilde önerdiler bana ve aldım:) biraz pahalı ama ilk aylar için bunu gözardı etmek gerekir diye düşünüyorum . Bi kaç ay sonra kalitesini düşürürüz :) :)

Allah Allah demekki ağzı eşiği mevzusu burda da aynı. Ben ilk gün kalkmada yürümede senden daha fazla zorlanmıştım. Canım çok tatlı ondan galiba. :)
Emme refleksi iyiyse gerisini merak etme canım ohh ne güzel rahatlamışsındır dönememe, yürüyememe, mide yanmaları hepsi puff olmuştur. Darısı bize inşallah
Aslında evet çok zorlanıyor insan. Beni en çok zorlayan sonda çıkarıldıktan sonra çiş yapması oldu. Çok değişik bir acı . Ama bana bişey oldu super woman gibi hissediyorum. Suyum gelince o kadar çok korktum sonraki şeylere gık bile demiyorum. Sağ salim kucağıma alayım diye o bir saatlik yolda o kadar dua ettim ki.

Platesi denediniz mi? Ebru Şallının platesini haftada 3 gün yapıyordum, günde 40 dkda tempolu yürüyordum. 2 ayda inanılmaz sıkılaşma ve fitlik verdi. Yine ona güveniyorum.
Dinamik olanlara zumba da harika ama ben onu beceremiyorum :))
Jillianı hiç denemedim. Platese benziyor mu?
Plates beni sıkıyor. Yavaş geliyor :) Jillian 30 dk zorlayıcı bir kardiyo hareketleri bütünü. Hızlı, sonuca yönelik, zor.

Dunden beri hareketini hissetmiyorum.
Hayirdir ins.Duruma gore giderim olmazsa.
EFSUNSUZ nerdesiniz dunden beri.yarin i hayirlisiyla bekliyoruz hep beraber.
Guzel haberlerinizi mutlaka paylasin bizimle.
Dualarim herkese ve de size.

Back
X