• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bu arada Doğum sonrası korse kullanıcakmsnz nasıl bir korse alıcaksnz yada aldınız karar veremedim şortlu olanlar sıkar gibi geliyor sadece karın olanlardanmı alsak napsak arkadaş kullanmış olan göbekte gitmiş bence kullanmalıyız toparlar en azından
Karın korsesini iki doğumumda da kullandım. Çok iyi geldi bana. Yürürken karnımın içi boş olunca gevşeyince dikiş yeri her adımda acıyordu. Korseyi hafiften sardım.
Hem göbeğin sarkmaz dediler bende faydasını gördüm,sarkmadı

Benim geçen gün 105 çıktı. 100ü geçince noluyormuş canım biliyor musun?
Bilmiyorum canım çok farklı şeyler sebep olabiliyor. Bugün bebeğin suyu azaldığında anne belirti olarak çarpıntı yaşar diye yazıyordu.
Bir ara 120 falan olduğunda çok rahatsız ediyordu. Şuan genelde 100 çıkıyor. Yarın gidince soracam.

Bu arada Kaşıntı azaldı dedim ama azalmamış bugün çok rahatsız etti. Peçete koyunca daha çok kaşındırıyor, yanıyor , acıyor.
Sürekli çamaşır değişiyorum.

alya90 alya90 bebeğin hayırlı olsun canım. Herşey yolundaymış ne güzel. Bebeğin küçük olduğu için 2 kat giydirmişlerdir. Üşümesin diye.
Sende eve geçince dikkat et canım üşümesin miniğin :)

Kizlar gecen gun pembe akintim oldu yazmisdim dun gece ve bu sabah gene olunca acile gittim ultrasyonda bebek esi suyu falan iyi dedi nstye bagladilar sancida yokdu bebegin kalp atislarida normal dedi enfeksiyondan olmusdur dedi bi krem verdi 3 4 gun geceleyin vajinaya sureceksin dedi bide kizlar bisey daha sorucam sizin gogusleriniz sertmi yumusak mi benim ilk gebeligimde tas gibiydi hem hamilelik doneminde ama bunda baslarda sertti simdi yumusak sutum olmuycakmi acaba ilk cocugumda masallah cokdu sutum bunda olmayacak diye korkmaya basladim sizde durumlar nasil

Kizlar gzl pazarlar . Nasılsınız??? Gelen giden yok biz bizeyiz yine anlasilan:)))) hani hiç sevmediğim bi kuzenimden bahsetmistim size. Bebeğinin adını ege koyacaktı. Ben de sinir olmuştum o koyarsa ben başka isim bulmak zorunda kalicam diye.... hatırlarsınız belki. O kuzen dogurmus. Adını bilmiyorum bebeğinin ama bebek ikizler olmaktan kurtuldu :) kuzen açısından üzüldüm. Keske onu biraz uzseydi . Ama bebis açısından cok sevindim:))))

Kizlar gecen gun pembe akintim oldu yazmisdim dun gece ve bu sabah gene olunca acile gittim ultrasyonda bebek esi suyu falan iyi dedi nstye bagladilar sancida yokdu bebegin kalp atislarida normal dedi enfeksiyondan olmusdur dedi bi krem verdi 3 4 gun geceleyin vajinaya sureceksin dedi bide kizlar bisey daha sorucam sizin gogusleriniz sertmi yumusak mi benim ilk gebeligimde tas gibiydi hem hamilelik doneminde ama bunda baslarda sertti simdi yumusak sutum olmuycakmi acaba ilk cocugumda masallah cokdu sutum bunda olmayacak diye korkmaya basladim sizde durumlar nasil
Benim ilk bebeğim ama göğüslerin yumuşak .. hamilelikten öncede öyleydi bi değişiklik olmadı bilmiyorum ki insallah süt olur şimdi sen öyle deyince korktum

Kizlar gzl pazarlar . Nasılsınız??? Gelen giden yok biz bizeyiz yine anlasilan:)))) hani hiç sevmediğim bi kuzenimden bahsetmistim size. Bebeğinin adını ege koyacaktı. Ben de sinir olmuştum o koyarsa ben başka isim bulmak zorunda kalicam diye.... hatırlarsınız belki. O kuzen dogurmus. Adını bilmiyorum bebeğinin ama bebek ikizler olmaktan kurtuldu :) kuzen açısından üzüldüm. Keske onu biraz uzseydi . Ama bebis açısından cok sevindim:))))
Allah analı babalı büyütsün :) kaç kilo acaba .. sezeryan mı normal mi ?

beatrices beatrices canım benimde dogumdan bi gün evvel çarpıntım hat safhadaydı su limon falan toparladım sandım ama akşamüzeri tekrarlamıştı dr u aradıgımda gel hastaneye cantamı alıp demişti ve ertesi gün dogurdum bilgin olsun ihmal etme bence
Baktırdım tansiyonuma filan durum iyi, sağolasın dikkat edeceğim bir daha olursa.

Evet Jillian çok faydalı. Onun devamını yaptım bir de. Ripped in 60. Shred 30 dakika sürdüğü için, evde yardımcı varken bile yapar geçerim diyorum. Tabii hayaller/ hayatlar :)

yahu ben jıllıanın kıtaplarını bıle almıstım.her sporu yapıyordum o kadına gelınce mahvoluyordum...
sonunda pes etmiştim...,
baska vıdeolar bulmustum...

yahu ben jıllıanın kıtaplarını bıle almıstım.her sporu yapıyordum o kadına gelınce mahvoluyordum...
sonunda pes etmiştim...,
baska vıdeolar bulmustum...
Beni de bir tek o toparlamıştı ama ilk dört gün tuvalete bile oturamamıştım ağrıdan :D . Gözümüzü karartır yaparız.

Bebeklerinin cinsiyetleri aynı mı farklı mı? Farklı cinsiyette göğüslerde değişiklik oluyormuş ilk bebekle ikinci bebek arasında.Benim de hiç büyümedi göğüslerim doğumdan sonra büyür diyorlar inşallah süt gelince dolar azcık:))

Gelen giden kimmm biz kimmm:) diğer grupta bizden çok geride haftası olan bir arkadaş doğurdu suyu gelmiş:))
Bizimki ikizleri de geçip yengeç olacak bu gidişle:)))

Beni de bir tek o toparlamıştı ama ilk dört gün tuvalete bile oturamamıştım ağrıdan :KK70: . Gözümüzü karartır yaparız.
Platesi denediniz mi? Ebru Şallının platesini haftada 3 gün yapıyordum, günde 40 dkda tempolu yürüyordum. 2 ayda inanılmaz sıkılaşma ve fitlik verdi. Yine ona güveniyorum.
Dinamik olanlara zumba da harika ama ben onu beceremiyorum :))
Jillianı hiç denemedim. Platese benziyor mu?

Jillianı bende denedim ama ilk 10 dk dan sonra pert bıraktım bana ağır geldi bazı hareketlerini yapamıyordum bile. O kadının hareketlerine kaslı ve zayıf olmak lazım biraz gülle vücutla çok zor

Karın korsesini iki doğumumda da kullandım. Çok iyi geldi bana. Yürürken karnımın içi boş olunca gevşeyince dikiş yeri her adımda acıyordu. Korseyi hafiften sardım.
Hem göbeğin sarkmaz dediler bende faydasını gördüm,sarkmadı
. Nasıl korse kullandın canım sadece göbek bölgesi icin mi bende alıcam daha almadım

IMG_1555.webp
. Nasıl korse kullandın canım sadece göbek bölgesi icin mi bende alıcam daha almadım
Bu tarz bişeydi. Bel korsesi olarak da geçebilir ismi. Az daha yukarıdan takıyordum. Cırt cırtlı olduğu için gevşetip sıkabiliyorsun.

Gelen giden kimmm biz kimmm:) diğer grupta bizden çok geride haftası olan bir arkadaş doğurdu suyu gelmiş:))
Bizimki ikizleri de geçip yengeç olacak bu gidişle:)))
Canim gelen bebek, giden anne (hastaneye) :) gruba minik üyeler gelmiyor bi türlü. Grupça tilsimliyiz:) yengeç de pek iyi değil. Sevmem yengeç erkeği huyunu. Kızları iyi ama:) ikizlerin kızı da oğlu da ... ;)
H Haziranannesiyim canim simdilik tek bu bilgi var elimde. Malum kendisiyle gorusmedigim icin:) ben de çok merak ediyorum. Gelir yakında bilgisi. Araya pazar girdi

Back
X