• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar gzl pazarlar . Nasılsınız??? Gelen giden yok biz bizeyiz yine anlasilan:)))) hani hiç sevmediğim bi kuzenimden bahsetmistim size. Bebeğinin adını ege koyacaktı. Ben de sinir olmuştum o koyarsa ben başka isim bulmak zorunda kalicam diye.... hatırlarsınız belki. O kuzen dogurmus. Adını bilmiyorum bebeğinin ama bebek ikizler olmaktan kurtuldu :) kuzen açısından üzüldüm. Keske onu biraz uzseydi . Ama bebis açısından cok sevindim:))))

Ayy o isim konusu milli meselemizdi bir ara, inşallah başka isim koymuştur da sende gönül rahatlığı ile koyarsın bebisine ismini

2500 bile yoktu son kontrolde. Zamanında olsa gayet normal olacakmış. Boşuna stres yapmışım.
Dr benim kızıma da biraz zayıf diyor aramızda 3 gün var merak ettim ne güzel söylenenden daha fazla doğmuş maşallah.

Canim gelen bebek, giden anne (hastaneye) :) gruba minik üyeler gelmiyor bi türlü. Grupça tilsimliyiz:) yengeç de pek iyi değil. Sevmem yengeç erkeği huyunu. Kızları iyi ama:) ikizlerin kızı da oğlu da ... :KK66:
@Haziranannesiyim canim simdilik tek bu bilgi var elimde. Malum kendisiyle gorusmedigim icin:) ben de çok merak ediyorum. Gelir yakında bilgisi. Araya pazar girdi

Ben yengeçle hiç anlaşamam ne kızı ne erkeği,ikizlerle anlaşırım ama arkadaşım olunca,kendi çocuğumda napacam hiç bilemiyorum,gelgitli oluyorlar baya:)))
Hadi bakalım yarın sabah uyandığımızda artık biri gece hastaneye gitmiş ve sabah bebeğini kucağını almış olsun:)))

Eki Görüntüle 1998674 Bu tarz bişeydi. Bel korsesi olarak da geçebilir ismi. Az daha yukarıdan takıyordum. Cırt cırtlı olduğu için gevşetip sıkabiliyorsun.
Canım bende bundan takmıştım dikişlerin biraz üstünden.fakat karnım pırtlıyodu alttan.fazlalık oldugu için.sonra korktum takmadım

hahahah:) gelsin de bir gor:) oglumda nişanimin hemen ardindan suyum da gelmeye basladi aman allahim nasil birsey şarıl şarıl. Ben dusa girmek istedim hem biraz daha akar suyum diye ama eşim kesinlikle musaade etmedi cok panik oldu. Bende ne bileyim normal ped takıp ciktim saniyorum ki artik fazla gelmez idare eder beni nerdeeee arabada pantolon battı koltuk batti esimin hirkasina oturdum:KK70: hastanede de baya geldi benim her yerim islak giris yaptim doktor alttan muayene ederken bile geliyodu hem komik hem rezil bir durumdu cok gulusmustuk gecti gitti macerali oluyo ama :KK71:

Ben de bugün bu korkudan dolayı mesane pedi aldım. O da yetmezse diye arabaya bebeğe aldığım tek kullanımlık alt açmalardan sermeyi düşünüyorum altıma :KK45:

Ben yengeçle hiç anlaşamam ne kızı ne erkeği,ikizlerle anlaşırım ama arkadaşım olunca,kendi çocuğumda napacam hiç bilemiyorum,gelgitli oluyorlar baya:)))
Hadi bakalım yarın sabah uyandığımızda artık biri gece hastaneye gitmiş ve sabah bebeğini kucağını almış olsun:)))
Aaaa bi yengeç olarak çok uysal biriyimdir övünmek gibi olmasın ama :)

sanki ben biraz daha beklesin istiyorum içerde ama bakalım hayırlısı :)

2500 bile yoktu son kontrolde. Zamanında olsa gayet normal olacakmış. Boşuna stres yapmışım.
Direk neden sezeryan oldu Canm öğrenmek için soruyorum suyun gelmiş suni sancı falan normal sen mi istemedin yoksa doktor mu önermedi

Direk neden sezeryan oldu Canm öğrenmek için soruyorum suyun gelmiş suni sancı falan normal sen mi istemedin yoksa doktor mu önermedi
Benim zaten sezaryendi. Günüm falan belliydi o yüzden direk sezaryen olduk. Kalça ameliyatından dolayı sezaryen olacaktım.

Bebeklerinin cinsiyetleri aynı mı farklı mı? Farklı cinsiyette göğüslerde değişiklik oluyormuş ilk bebekle ikinci bebek arasında.Benim de hiç büyümedi göğüslerim doğumdan sonra büyür diyorlar inşallah süt gelince dolar azcık:))
Ilkim erkekdi canim bu kiz

Benim zaten sezaryendi. Günüm falan belliydi o yüzden direk sezaryen olduk. Kalça ameliyatından dolayı sezaryen olacaktım.
Anladım Canm çok geçmiş olsun gecti bitti darısı başımıza artık bol sütlü gazsız günleriniz olsun :)

Aaaa bi yengeç olarak çok uysal biriyimdir övünmek gibi olmasın ama :)

sanki ben biraz daha beklesin istiyorum içerde ama bakalım hayırlısı :)

Canım benim ablam yengeç birbirimizi yeriz:)) kardeş olmasak anlaşamayız deriz hep:)
Ben bu hafta 38e girdim inşallah 39 gibi gelir minnoşum ne geç ne erken:)

alya90 alya90 hayırlı olsun bebişin. Allah analı babalı büyütsün. Bol sütlü güzel günleriniz olsun. :halay:

IMG_0009.webp
Hahaha ay çok güldüm, akşamları metrobüsle dönüyorum allah korusunda metrobüste gelirse bittimmm :)))

Senin için karikatürü aradım buldum :KK70::KK70::KK70:

Back
X