- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet, normale hiç cesaretim yok :)
14 kilo almıştım.karnım baya cıkıkıtı.suan bakıyorum bi hayli inmiş.ayaga kalkarsam net belli olurNe bileyim canım ya, daha önceden doğuranlar yorumlasa böyle mi oluyor gerçekten
4 buçuk saat oldu daha açılma 2 cm oldu. Benden fena bi sancım var.nst ye bağlanınca yatamıyorum.doktor gel sezeryan ol dese gidicem
Daha anlatmayayım.normal yapacaklar var onları etkilemeyeyim.[/QUOT
Yaaa peki o sırada edilen küfürlerde kabul mü. Filmlerde saydırılıyor ya kocalaraSelam kızlar benim yatış yapıldı suni sancı verilmeye başladılar şimdilik hafif vuruyor ama sonrasını biliyorum malesef. Neyse artık çekicem yeterki sağlıkla kucağınıza alalım allahın izniyle. Sancı çekerkem edilen dıalar kabul olurmuş hepiniz aklımdasınız Rabbim sizinde yavrularınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Benim bebek ters
Haftaya bakalim
O zaman gun vereyim dedi
Oyle iste
Beatrices e gec kaldin diyenler gelsin de beni gorsundaha halilari storlari yikamaya vercem evi temizletcem. Bebisin halisi alinmadi perdesi takilmadi. Kiyafetler yikanmadi. Cikolatasini bugun siparis ettim daha. Kendi pijamalarimi bile yikamadim. Kapi susunu de yeni yapiyorum. Biri beni durtse hic fena olmayacak
![]()
Benim ilk hamileliğim gibi olmuşsun bende 29 kg almıştım 96,7 ile doğuma gitmiştim gerçi bu da farklı değil şimdi de 22,5 kg aldım.Sağlık ocağından geldim şimdi eve 87 kilo olmuşum toplamda aldigim kilo 29 oldu ve daha 1 ayım var. Doğumdan sonra hemen toparlanmam lazım ama nasıl. ....
Sağlık ocağından geldim şimdi eve 87 kilo olmuşum toplamda aldigim kilo 29 oldu ve daha 1 ayım var. Doğumdan sonra hemen toparlanmam lazım ama nasıl. ....
beni de o listeye ekleyiniz lütfen..
halılar temiz,evi bir kere daha temizletme niyetim var.Salona yeni tül diktirmeye niyetliyim daha herhangi bir adım atmadım. Bebişin oda cuma günü gelecek,kıyafetleri yıkanmadı,hastane çantası için eksiklerim var.(bebek bezi,emzik,biberon,emzirme atleti,depend bez,1 tane penye battaniye alınacak) kapı süsü ve hediyelikler daha fikir aşamasında,ablamdan gelen anne yanı beşiğe yeni tekstil diktirilecek.kumaş alındı daha kimin dikeceği belli değil..
şimdilik çalışmaya da devam ediyorum ve gün gün enerjimin düştüğünü hissediyorum![]()
Aramiza hosgeldinbeni de o listeye ekleyiniz lütfen..
halılar temiz,evi bir kere daha temizletme niyetim var.Salona yeni tül diktirmeye niyetliyim daha herhangi bir adım atmadım. Bebişin oda cuma günü gelecek,kıyafetleri yıkanmadı,hastane çantası için eksiklerim var.(bebek bezi,emzik,biberon,emzirme atleti,depend bez,1 tane penye battaniye alınacak) kapı süsü ve hediyelikler daha fikir aşamasında,ablamdan gelen anne yanı beşiğe yeni tekstil diktirilecek.kumaş alındı daha kimin dikeceği belli değil..
şimdilik çalışmaya da devam ediyorum ve gün gün enerjimin düştüğünü hissediyorum![]()
senin isin daha da cokmus benden. Sat olarak en sonlarda biz variz ama ufakliklar erken gelmeye kalkarsa yandik.
bari en azindan canta hazir olsa diyorum ama diyorum sadece yani. Agrilar basladi bende de enerji yok gunluk rutin isleri yapmak bile zor geliyoCanım ikinci bebek son sanciyla bile donrmis aslında sancini bile bekleyebilirsinBenim bebek ters
Haftaya bakalim
O zaman gun vereyim dedi
Oyle iste
Ahaha sonunda ben de bir adım attım ve çantaya koyacaklarımı ayırdım bebek kıyafetlerinden. Yarın yıkamaya başlıyorum, azimliyim.Aramiza hosgeldinsenin isin daha da cokmus benden. Sat olarak en sonlarda biz variz ama ufakliklar erken gelmeye kalkarsa yandik.
bari en azindan canta hazir olsa diyorum ama diyorum sadece yani. Agrilar basladi bende de enerji yok gunluk rutin isleri yapmak bile zor geliyo

Masallah Allahım nazarlardan korusun size bagıslasın minnagı duaların için tesekkür ederiz canım Allah razı olsun bizide unutmandınRabbim sag salim hepini kurtarsın inş.gercekten harika bi duygu. Rabbim olmayanlarads versin. Bu arada 3550 gram dogdu. Boyunu sormadım. Onlarda henüz biiey demedişer
yok değildi 10 gün önce bi hafta boyunca 140/90 oldu takipteyim yemeklere dikkat ediyorum düştü suan 120/80 lerde seyrediyorCanım senin normalde de tansiyonun yüksek miydi