• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Limon sıktım şimdi düşermi diye düşmezse söylerim dedim ama hemenmi söylesem eşimde şehir dışında akşam gelicek onu bekliyim dedim
Siz sorsanız, doktor karar verse? Ben dün çatpıntım oldu, arkadaşlar tavsiye verince aradım doktoru, bir daha olursa hemen gel dedi.
Şeker var mı sizde?

Siz sorsanız, doktor karar verse? Ben dün çatpıntım oldu, arkadaşlar tavsiye verince aradım doktoru, bir daha olursa hemen gel dedi.
Şeker var mı sizde?
Doğru söylüyorsunuz..hayır şekerim yok bir kere daha olmuştu 14 9 olursa ara demişti doktorum

4 buçuk saat oldu daha açılma 2 cm oldu. Benden fena bi sancım var.nst ye bağlanınca yatamıyorum.doktor gel sezeryan ol dese gidicem
Daha anlatmayayım.normal yapacaklar var onları etkilemeyeyim.
canim dogurdun mu benim de acilmam yoktu birden hizlica olmustu dua et allah kolaylik versin hayirli ve cabuk dogumun olsun bize haber vermeyi unutma

beni de o listeye ekleyiniz lütfen..
halılar temiz,evi bir kere daha temizletme niyetim var.Salona yeni tül diktirmeye niyetliyim daha herhangi bir adım atmadım. Bebişin oda cuma günü gelecek,kıyafetleri yıkanmadı,hastane çantası için eksiklerim var.(bebek bezi,emzik,biberon,emzirme atleti,depend bez,1 tane penye battaniye alınacak) kapı süsü ve hediyelikler daha fikir aşamasında,ablamdan gelen anne yanı beşiğe yeni tekstil diktirilecek.kumaş alındı daha kimin dikeceği belli değil..
şimdilik çalışmaya da devam ediyorum ve gün gün enerjimin düştüğünü hissediyorum :KK17:
Bende senin gibi enerjimin düştüğünü hissediyorum, işi bırakmamak için direniyorum ama az önce yolda yürürken hafif sancı geldi korktum. Naparım yolda diye çok korkuyorum

Hastane kapı süsü ağır olduğu için gittim tülde aldım güya hastane kapısına sarıp kapı süsünü ona takıcam ama o nasıl yapılıyor bilen varsa bir akıl versin lütfen

kizlar muayeneden geliyorum 1 hafta once bebegimin değerleri 35 37 ve 34 haftalikti gelismedi diye cok korkmustum cok sukur simdi 39 haftalik cikti doktor olcumler pozisyondan dolayi yanlis çıkabilir dedi kafasi iyice asagi inince hata payi yuksek olurmus
ultrasonda bakarken sanci gozukuyor dedi nst makinesi bozukmus acilmam var mi diye bakti olmayinca sancini bekle diyip eve gonderdi ultrasonda sanci nasil gözüküyor hic duydunuz mu

Öğlen başım döndü baya kendimi kötü hissettim tansiyonumu ölçtüm 12 10 çıktı tekrar ölçtüm 13 9 hala halsiz hissediyorum limon içtim şimdi eğer geçmezse akşam eczanede bidaha ölçtürücem dpktoruma ne zaman söyliyim kızlar
Benim doktorum 13 8te bile sıkıntı diyo. Heyecan stres durumu fln da yoksa yukselmesinde hemen arayin bence. Nolur nolmaz Allah korusun

Hastane kapı süsü ağır olduğu için gittim tülde aldım güya hastane kapısına sarıp kapı süsünü ona takıcam ama o nasıl yapılıyor bilen varsa bir akıl versin lütfen
Onu ben de aldim 7 metre tul verdi uzunlamasina kesip fiyonk mu yapiliyomus neymis hediye paketi gibi

Onu ben de aldim 7 metre tul verdi uzunlamasina kesip fiyonk mu yapiliyomus neymis hediye paketi gibi
Süsü üstüne nasıl monte etcez yanımıza bişi almak mı gerekir? Annem hiç anlamaz öyle şeylerden, ben sancı çekerken onu mu düşüncem, sonunda sinirlenip atcam hepsini çöpe stres etti beni :))

Süsü üstüne nasıl monte etcez yanımıza bişi almak mı gerekir? Annem hiç anlamaz öyle şeylerden, ben sancı çekerken onu mu düşüncem, sonunda sinirlenip atcam hepsini çöpe stres etti beni :))
Silikon tabancasıyla olur bence. Ben kanvas tablo yaptırdım hafif bir tane, onu da patafix ile kapıya yapıştıracağım.

bugün itibariyle ikizler burcuna girdik haziranın 23 ne kadar doğurursak ikizler doğurmazsak yengeç :)

yani şöle sölim sezeryan kardeşim oldu çok zorlandı hala daha sıkıntısını çekiyo üşüse ağır kaldırsa falan. Normal doğumun faydasını saymakla bitmez. İlk doğumum normaldi yürüyerek çıktım. Çektiğin sancı evet görmediğim bi acı ama sonu öle güzelki. Ben eğer mümkün olursa epidural normal düşünüyorum. Olmazsa sezeryana da yapacak bişş yok. Ama kendi isteğim ile normal mi sezeryanmı dersen elbette normal. Epidural alırsın ağrısız sızısız kurtulursun inşallah.
yok ben normal doğumda sancım gelmezse sezeryanı mı yoksa suni sancıyı mı tercih etmeliyim diye sordum

Silikon tabancasıyla olur bence. Ben kanvas tablo yaptırdım hafif bir tane, onu da patafix ile kapıya yapıştıracağım.
Hastanede silikon tabancasıyla kapılarına sıkmama izin vermezler bence :) vida girişi var bizim tablodada olmadı oradan ip geçirip kapıdan tülle birlikte dolandırsın :))

Aradım şimdi canım yarım saat arayla bidaha ölçüp haber ver hemen dedi tekrar ölçücem bakalım ne dicek
Yukselmez insallah. Artik heran tetikte bekliyiruz resmen sonlara.dogru. benim de mide bulantim basladi simdi

Mcrhelena..................Erkek.....................isim:anneadayı::nazar:........................39.Hafta 14 kg
Efefsunkar..................Erkek....................EGE:anneadayı::nazar:........................39. Hafta 13 kg.....25 Mayıs :):emir_bebek:
Bihter34......................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:..........................38.Hafta 13 kg
Bir garip......................Erkek...................HAMZA:anneadayı::nazar:...................38.Hafta 8 kg
Feeeeminist..................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:..........................35. Hafta 1 kg
Nursecm....................Erkek.....................isim:anneadayı::nazar:..........................35.Hafta 9 kg
Cgdmkrks.................Erkek...............AHMET POYRAZ:anneadayı::nazar:......36.Hafta 20kg....... 16 haziran:emir_bebek:
Alnilam........................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:.........................35. Hafta 11kg
Dertli gelin..................Erkek..................FURKAN:anneadayı::nazar:....................34. Hafta 11 kg
Orangurann................Erkek...................SARP:anneadayı::nazar:........................35. Hafta 11 kg
M123S........................Erkek.....................GİRAY:anneadayı::nazar:...................33.Hafta 15 kg
Blgk.............................Erkek...................ALİ ASAF:anneadayı::nazar:................33.Hafta 10 kg

Haziranannesiyim........Kız.......................SARYA:anneadayı::nazar:.......................39.Hafta 12 kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN:anneadayı::nazar:...................39.hafta 9 kg
Aydii..............................Kız........................ADA:anneadayı::nazar:.........................38.Hafta 6 kg
Zencefill90...................Kız.......................ARYA MARİN:anneadayı::nazar:............38. Hafta 10 kg
Gzleem.........................Kız.......................ELA:anneadayı::nazar:..............................37.Hafta 17 kg
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA:anneadayı::nazar:......................36. Hafta 14 kg
Monomit.......................Kız........................DERİN:anneadayı::nazar:........................35.Hafta 20 kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA:anneadayı::nazar:.............................35.Hafta 9 kg........15 Haziran:emir_bebek:
Mavi_dem....................Kız........................isim:anneadayı::nazar:.............................35.Hafta 10 kg
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL:anneadayı::nazar:................35.Hafta 17 kg
Frkzhd.........................Kız.......................MELEK ERVA:anneadayı::nazar:.............34.Hafta 7 kg
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP:anneadayı::nazar:....................34. Hafta 11 kg
Snmclsn.......................Kız.......................ARYA:anneadayı::nazar:.............................34.Hafta 8 kg
Lilithic..........................Kız......................isim:anneadayı::nazar:...............................31.Hafta 11 kg

Son düzenleme:
Ben evde bu resimdekilerden kullaniyorum kapilara. Hem dayanikli oluyo hem iz de birakmiyo tulsuz bile kullanabilirsin iki tane yapistiriciyla. Tule de kapi susuene kurdele takip onu da cengelli igneyle tule tutturabilirsin. Silikonu tavsiye etmem hem suse zarar verir hem tam sogumadan birakirsan duser fln yazik olur.
Benim o kisimlari annemler halledecek sancimiz varken yapilacak.is degil başkasına vermek daha mantikli

Eklentiler

• Screenshot_20170522-185447.webp
    Screenshot_20170522-185447.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X