- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
Herkese merhaba
Doğum yapanlar ; Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Tez vakitte herşey düzene girsin inşallah.
Doğum yapacak olanlar ; Allah kolay doğum nasip etsin.
Sabırla bekledim yarını. 34+1 de gitmiştim en son. 37+1 olacağım yarın. Umarım yarın güzel haberler alabilirim. O kadar endişeli ve gerginim ki.
Bilen bilir , gebelik şekeri var ben de. Ve oyüzden de maalesef 4 kilo aldım hamilelik boyunca. Bebek son kontrolde 2200 civarındaydı. Aklıma gelen şeyi saçma bulanlar olabilir ama nedense az kilo aldığım için mi acaba Karnım patlıcak gibi oluyor diyorum. Ödem hiç olmadı yüzüm lekelenmedi ya da karnın şişmesi hariç hiç bir değişiklik olmadı diye çevredeki garip yorumlar yüzünden zaten canım epey sıkkın. İnsan bilerek kuş kadar yemez hamileyken. Hele benim gibi tatlı canavarı biri. Doğumdan sonra Allah biliyor , her canımın çekip de yiyemediğimi yicem. Şişeyim varsın sabrımın mükafatı olsun.
Kızlar yarın kontrol de çatı kontrolü yapar inşallah benim Dr. Da artık belli olur doğum şeklim. Dua edenlerin dualarında bana da yer vermesini diliyorum.
O saçma sapan konuşan insanlara şekerime diklat etmeyip ilaç kullanmak zorunda kalmamı mı bekliyonuz de bence. İnsanlar çok saçma gereksiz yprum yapmaya bayılıyolar zaten. İster istemez insan etkileniyo ama bence sen kendini çok güzel tutmuşsun, dediğin gibi doğduktan sonra yersin istediğini. Hiç üzülme. <3