• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim kızım da tersti hiç dönmedi. Hep başı yukarda poposu aşağıdaydı.38+3 de sezaryen oldu. ilk doğduğunda kafası çok şekilsizdi. İki yanında ve arka tarafında yumurta kadar çıkıntılar vardı. Eğer senin bebeğinde öyle olursa şaşırma. Bir süre sonra normale dönüyor. Kafa yumuşak yerle temas ettiğinden istediği şekli alabiliyormuş bebek ters pozisyondayken.
Hadi ya bunu hic bilmiyrdum cnm
İyiki soyledin bana
Cok sagol

Alttan muayene beni korkutmuyor, keşke sen de rahat olsan. Anlık bir şey.
Bilmiyorum, ekşisözlük'te 9 nisan 2017 koru hastanesi rezaleti diye bir başlık var, altında yazanlar da çok üzücü. Buradan giden varsa bir okusun diyecektim.
Cuma günü kontrol var yine alttan muayene edecek kendimi tutmaya çalışacağım bakalım sen oldun mu alttan muayene

Hareketi yok diye acil e geldik.nst de sanci tavan cikti.ben barirsak gazi saniyordum.
Acilma parmak boyuymus.ne demekse.
Sezaryen olacan bosuna sanci cekme dedi dr.nobetci.
Yatis yapti.spinalle 20-25 dk odadaydim.
Gercekten sadece sonda sorunmus. O da surekli ciş yapiyormussun diye hissettiginden.
Sutum kesildi ama gaz sorunu hep yasadigim icin kati beslennemiyom.evde hallolur ins.
Burda mama veriyorlar
3720gr.53 cm kara sacli.ben konustukca guluyor canimin ici

Gözün aydın. Maşallah ya :nazar::KK36:
Allah analı babalı büyütsün. En kısa zamanda göğüslerinin de süt dolması dileğiyle...:KK73:

Smearla, o çubuk ultrason gibi mi oluyor acaba?
Ultrasondaki başlıktan daha kısa bir başlıkla ( huni benzeri, metal) alanı açıp, bir alet yardımı ile örnek alıyorlar. Rahatsız ama acı verici değil.
Doğumdan sonra 40 çıkınca da alınıyor.
İş bitmiyor yani elleneceğiz daha:)

Yok 3 Haziran'da. Ama daha önce ultrason, smear falan derken bayağı ellendim :KK70: rahat ol, 3 kilo çocuk çıkabilen yerde, iki parmağın lafı olmaz.
aynen bende 2 defa smear yaptırdım daha önce. Geçen hastane gittiğimde rahimde açılma var mı diye baktığında hiç acı hissetmedim ben. Derin nefes al rahat ol fln diyo komutlarına uyunca sorun olmuyor :D

Ya kizlar fikir danismak istyrm size
Doktor ptesi bebek donmemisse alalim dedi carsamba gunu, yani 38+2 oluyor
Bana erken geldi, istersen bekleriz dedi, ama bi yandan da agrilarim sanki cok uzun sure gitmezmisiz gibi geliyor
Eger gelisini beklersek, gece falan acil bi operasyon olur dedi yani aksilik yasama ihtimali var
Nasil hareket etmeliyim
Bilemedim

Aynı doğum tarihimiz. Doktor bana bıraktı 1-2-3 Haziran dedi. Ben 1 haziran dedim 38+3 oluyor.

Kasılmalarım çok oluyor ben daha fazla bekleyemicem. Bazen 15 dk. ya kadar düşüyor arası. Gelişimiyle ilgili sorun da yok. Ben tarihimi aldım. Son kontrolüm pazartesi günü.

Bana da vakitsiz gelecekmiş gibi hissediyorum o yüzden riske atamadım.

Benim kızım da tersti hiç dönmedi. Hep başı yukarda poposu aşağıdaydı.38+3 de sezaryen oldu. ilk doğduğunda kafası çok şekilsizdi. İki yanında ve arka tarafında yumurta kadar çıkıntılar vardı. Eğer senin bebeğinde öyle olursa şaşırma. Bir süre sonra normale dönüyor. Kafa yumuşak yerle temas ettiğinden istediği şekli alabiliyormuş bebek ters pozisyondayken.
Peki cnm sezeryan tarihini belirleyen etken neydi

Aynı doğum tarihimiz. Doktor bana bıraktı 1-2-3 Haziran dedi. Ben 1 haziran dedim 38+3 oluyor.

Kasılmalarım çok oluyor ben daha fazla bekleyemicem. Bazen 15 dk. ya kadar düşüyor arası. Gelişimiyle ilgili sorun da yok. Ben tarihimi aldım. Son kontrolüm pazartesi günü.

Bana da vakitsiz gelecekmiş gibi hissediyorum o yüzden riske atamadım.
Seninle bdt ayni zaten cnm
Bnm dr sezeryan gunu carsamba
31 mayis oluyor
Sizlerin söyledikleri mantigima yatiyor cok
Dr ma guveniyrm ama net konuşmuyor
Ptesi net konuscaz
Keske esimle gidebilsek
Esim araziye cikiyor, muhendis, gelemiyor bnmle :(

Kızlar benim doktor doğumla ilgili hiçbişey söylemiyor :(( . Tahmini tarih soruyorum bana bebekler 40 haftalık doğar filan diyor. herkes çatı muayenesinden korkar ben yapmıcakmısınız dedim haftaya yapalım dedi. Sırf normal mi sezaryen mi bari onu söyler diye istedim yapmasını. Sizinkiler söylüyor mu bişey?

Back
X