• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben biraz korkuyorum ya, hiç bir şey bilmiyorum. Mama nasıl yapılır onu bilmiyorum. :(

Mcrhelena..................Erkek.....................isim:anneadayı::nazar:........................39.Hafta 14 kg
Efefsunkar..................Erkek....................EGE:anneadayı::nazar:........................39. Hafta 15 kg.....25 Mayıs :)
Bihter34......................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:..........................39.Hafta 13 kg
Haziranannesiyim........Kız.......................SARYA:anneadayı::nazar:.......................39.Hafta 12 kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN:anneadayı::nazar:...................39.hafta 9 kg

Aydii..............................Kız........................ADA:anneadayı::nazar:.........................38.Hafta 6 kg
Zencefill90...................Kız.......................ARYA MARİN:anneadayı::nazar:............38. Hafta 10 kg
Bir garip......................Erkek...................HAMZA:anneadayı::nazar:...................38.Hafta 8 kg
Gzleem.........................Kız.......................ELA:anneadayı::nazar:..............................37.Hafta 17 kg

Nursecm....................Erkek.....................isim:anneadayı::nazar:..........................36.Hafta 10 kg
Cgdmkrks.................Erkek...............AHMET POYRAZ:anneadayı::nazar:......36.Hafta 20kg....... 16 haziran
Alnilam........................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:.........................36. Hafta 12 kg

Arsinli...........................Kız.......................DİLARA:anneadayı::nazar:......................36. Hafta 14 kg
Mavi_dem....................Kız........................isim:anneadayı::nazar:................................36.Hafta 10 kg
Monomit.......................Kız........................DERİN:anneadayı::nazar:........................35.Hafta 20 kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA:anneadayı::nazar:.............................35.Hafta 9 kg........15 Haziran
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL:anneadayı::nazar:................35.Hafta 17 kg
Feeeeminist..................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:..........................35. Hafta 3 kg
Dertli gelin..................Erkek..................FURKAN:anneadayı::nazar:....................35. Hafta 11 kg
Orangurann................Erkek...................SARP:anneadayı::nazar:........................35. Hafta 11 kg

Frkzhd.........................Kız.......................MELEK ERVA:anneadayı::nazar:.............34.Hafta 7 kg
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP:anneadayı::nazar:....................34. Hafta 11 kg
Snmclsn.......................Kız.......................ARYA:anneadayı::nazar:.............................34.Hafta 11 kg

M123S........................Erkek.....................GİRAY:anneadayı::nazar:...................33.Hafta 15 kg
Blgk.............................Erkek...................ALİ ASAF:anneadayı::nazar:................33.Hafta 10 kg

Lilithic..........................Kız......................isim:anneadayı::nazar:...............................31.Hafta 11 kg
Canım beni de bi 8 kg olarak güncelleyebilirsin

Yaa niye siz ayri takılıyorsunuz :)
Basta tutturulmus konuya gelsenize
Bilmiyorduk canim özellikle sectigimizden değil burayı. Sizi çok sonra farkettik hatta:)

Ağzında bal damliyo keske keske:)))

kırmızılar doğursun turuncular doğurabilir sıkıntı yok maviler öyle bişi aklınızın ucundan geçmesin şimdilik :KK70:
guldurdun beni cok hos bi liste . Siir gibi bircok anlam iciriyor:) kırmızı alarm verilmiş mcrhelena mcrhelena :)))

Kızlar benim doktor doğumla ilgili hiçbişey söylemiyor :KK43:( . Tahmini tarih soruyorum bana bebekler 40 haftalık doğar filan diyor. herkes çatı muayenesinden korkar ben yapmıcakmısınız dedim haftaya yapalım dedi. Sırf normal mi sezaryen mi bari onu söyler diye istedim yapmasını. Sizinkiler söylüyor mu bişey?

Benimki de birşey söylemiyor, ben kendim sordum normal doğuma engel birşey görünüyor mu diye. O da yok normal görünüyor dedi. Ama bunu plesantanın konumuna göre söylüyorlar. Epidural veya sezeryana dönmek zorunda kalırsak spinal yapar mıyız diye sordum. Bunların hepsini o an belirleyebiliriz dedi. net birşey onlarda söyleyemez ki

Evet 20 haziran ama suyum sınırın altına düştüğü için erken alacaklar.ama kızımda inatla gelmek istemiyor.sanci veriyorlar yine ama açılma daha 3 cm.su an doktor gel sezeryana dese koşucam o derece yoruldum
Allah yar ve yardımcın olsun cnm en iyisi olsun inş

Benimki de birşey söylemiyor, ben kendim sordum normal doğuma engel birşey görünüyor mu diye. O da yok normal görünüyor dedi. Ama bunu plesantanın konumuna göre söylüyorlar. Epidural veya sezeryana dönmek zorunda kalırsak spinal yapar mıyız diye sordum. Bunların hepsini o an belirleyebiliriz dedi. net birşey onlarda söyleyemez ki
Ben 37+3teyim bebekte büyük biraz, haftya kontrole gitcez ondan bi kaç gün sonra doğurursam çok belirsiz şeyler geriyor bbeni yhaaa.. Net deilde gidişata göre bi tahmin yapsa nolurdu sanki :(

Aynı doğum tarihimiz. Doktor bana bıraktı 1-2-3 Haziran dedi. Ben 1 haziran dedim 38+3 oluyor.

Kasılmalarım çok oluyor ben daha fazla bekleyemicem. Bazen 15 dk. ya kadar düşüyor arası. Gelişimiyle ilgili sorun da yok. Ben tarihimi aldım. Son kontrolüm pazartesi günü.

Bana da vakitsiz gelecekmiş gibi hissediyorum o yüzden riske atamadım.
Merhaba. Kasılma nasıl bişey tam olarak ? Benim de dayanacak gibi değil yaşadığım sertlikler. Karnım yarılacak gibi oluyor. Bir de benim kızım hiç uyumuyor desem yeridir. Sürekli bir kıpır kıpır hali var. Yüzde olarak atıyorum %70 hareket halinde. Bacağı ve poposu sürekli dayalı duruyor mesela karnımda. Gerdirdikçe fena oluyorum. Daha başka nasıl anlatayım bilemedim ama bana yardım edebilirsen sevinirim. Çünkü ben sorumun cevabını net bulamıyorum bu kasılma olayı ile alakalı. Tek bildiğim karnımın nerdeyse yarılacak olması.

IMG_1701.webp
Şimdi böyle minnoş ayakkabılarımız da olmasın mı yani...:dondurma:

3.syn sancı takılacak şimdi doktorla konuştum pilim bitti dedim bi tane daha dedi olmazsa gece sezeryana Alıcak. Gerçekten çok yoruldum
İnşallah su cektiklerinin mukafatini alırsın canım hem bu dünya da hem ahirette. Ne kadar güçluymussun. Midem AĞRIDI bugün öldüm resmen. Rabbim kurtarsın inslalaj

3.syn sancı takılacak şimdi doktorla konuştum pilim bitti dedim bi tane daha dedi olmazsa gece sezeryana Alıcak. Gerçekten çok yoruldum
ay kıyamam size ya. İnşallah bu kez olur ya, dua ediyorum size.. olmazsa alsın sezeryanla aynen yazık çekme daha fazla.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Arkadaşlar eğer benim doğum şekliyle ilgili anladığım şöyle. Biz de 37. Haftaya kadar konuşmadık doktorla. İlk defa geçen hafta konuştık. Ama bebek baş geliş olduğu için normalin aksi olsa zaten söylerdi diye düşündüm hep. Onun haricinde geçen hafta bana anlattığı bebek anne kucağına alana kadar doğum şekli kesin değildir, normal diye başlarız, açılman olmasına rağmen ıkınırsın bebek çıkmaz sezaryene dönebiliriz.ya da herşey yolunda gider. Burda önemli olan bebeğin ve annenin süreçteki sağlık durumu.
Onun haricinde normal yapcam diye diretip sancı çekip sonra korkup beni sezaryene alın demeniz bebeğe ve size boşuna stres acı yaşatmaktan başka bi işe yaramaz. Üstüne boşuna gün geçirmiş olabilirsiniz dedi.
Yani hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Ben zaten her türlü doğum şeklinden korktuğum için farketmiyo :) ama başaracağımı biliyorum.

Mcrhelena..................Erkek.....................isim:anneadayı::nazar:........................39.Hafta 14 kg
Efefsunkar..................Erkek....................EGE:anneadayı::nazar:........................39. Hafta 15 kg.....25 Mayıs :)
Bihter34......................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:..........................39.Hafta 13 kg
Haziranannesiyim........Kız.......................SARYA:anneadayı::nazar:.......................39.Hafta 12 kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN:anneadayı::nazar:...................39.hafta 9 kg

Aydii..............................Kız........................ADA:anneadayı::nazar:.........................38.Hafta 6 kg
Zencefill90...................Kız.......................ARYA MARİN:anneadayı::nazar:............38. Hafta 10 kg
Bir garip......................Erkek...................HAMZA:anneadayı::nazar:...................38.Hafta 8 kg
Gzleem.........................Kız.......................ELA:anneadayı::nazar:..............................37.Hafta 17 kg

Nursecm....................Erkek.....................isim:anneadayı::nazar:..........................36.Hafta 10 kg
Cgdmkrks.................Erkek...............AHMET POYRAZ:anneadayı::nazar:......36.Hafta 20kg....... 16 haziran
Alnilam........................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:.........................36. Hafta 12 kg

Arsinli...........................Kız.......................DİLARA:anneadayı::nazar:......................36. Hafta 14 kg
Mavi_dem....................Kız........................isim:anneadayı::nazar:................................36.Hafta 10 kg
Monomit.......................Kız........................DERİN:anneadayı::nazar:........................35.Hafta 20 kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA:anneadayı::nazar:.............................35.Hafta 9 kg........15 Haziran
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL:anneadayı::nazar:................35.Hafta 17 kg
Feeeeminist..................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:..........................35. Hafta 3 kg
Dertli gelin..................Erkek..................FURKAN:anneadayı::nazar:....................35. Hafta 11 kg
Orangurann................Erkek...................SARP:anneadayı::nazar:........................35. Hafta 11 kg

Frkzhd.........................Kız.......................MELEK ERVA:anneadayı::nazar:.............34.Hafta 7 kg
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP:anneadayı::nazar:....................34. Hafta 11 kg
Snmclsn.......................Kız.......................ARYA:anneadayı::nazar:.............................34.Hafta 11 kg

M123S........................Erkek.....................GİRAY:anneadayı::nazar:...................33.Hafta 15 kg
Blgk.............................Erkek...................ALİ ASAF:anneadayı::nazar:................33.Hafta 10 kg

Lilithic..........................Kız......................isim:anneadayı::nazar:...............................31.Hafta 11 kg
Liste sırasına göre doğuralım işte :) @mcrhelena baslasın :)) kilom aynı kaldı benim bu arada

Herkese merhaba

Doğum yapanlar ; Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Tez vakitte herşey düzene girsin inşallah.

Doğum yapacak olanlar ; Allah kolay doğum nasip etsin.

Sabırla bekledim yarını. 34+1 de gitmiştim en son. 37+1 olacağım yarın. Umarım yarın güzel haberler alabilirim. O kadar endişeli ve gerginim ki.

Bilen bilir , gebelik şekeri var ben de. Ve oyüzden de maalesef 4 kilo aldım hamilelik boyunca. Bebek son kontrolde 2200 civarındaydı. Aklıma gelen şeyi saçma bulanlar olabilir ama nedense az kilo aldığım için mi acaba Karnım patlıcak gibi oluyor diyorum. Ödem hiç olmadı yüzüm lekelenmedi ya da karnın şişmesi hariç hiç bir değişiklik olmadı diye çevredeki garip yorumlar yüzünden zaten canım epey sıkkın. İnsan bilerek kuş kadar yemez hamileyken. Hele benim gibi tatlı canavarı biri. Doğumdan sonra Allah biliyor , her canımın çekip de yiyemediğimi yicem. Şişeyim varsın sabrımın mükafatı olsun.

Kızlar yarın kontrol de çatı kontrolü yapar inşallah benim Dr. Da artık belli olur doğum şeklim. Dua edenlerin dualarında bana da yer vermesini diliyorum.

Kızlar bana çoğu kişi göğüs kalkanı gereksiz demişti. Göğüslerin fena halde hatta kanadı. Ama zeytinyağı sürüp göğüs kalkanını takınca çok rahatladım. Bide kusan bir bebeğim var. Reflü yatağı işime çok yaradı. Millet kucağına da onunla alıyor süper oldu. Ve bana çok fazla yenidoğan alma diyenlerin ağzına kürekle vurasım var. Her şey çocuğa kocaman geliyor. Ve günde 3 kıyafet değişiyoruz. Penye battaniye çok lazım oluyor. Altını açınca işedi birine ilk dakikadan gitti. Emzik verdim çenesi gelişsin diye. Avent sothie almıştım. Hemen tuttu.
Ahahah ay evet ogluma da buyuk geliyodu kolu uzun kollu zibinlarindan cikiyodu:) ama yenidoganlari da gercekten cok kisa giyiyolar canim yine 0-3 aylari 20 gune filan hafiften doldurmaya basliyolar kizma oyle diyenlere:) ben oglumda aventin klasik emziklerini almistim hemen tutmustu bu sefer bende sothie aldim kizima insallah tutar:) reflu yastigim var battaniyeler de var oglumdan kalan kiza da aldim biraz galiba tedarikliyim baya bi tek kiyafet konusunda emin degilim kesin dogduktan sonra 3-5 takim daha alirim oglumda almistim yetmemisti akillanmadim bu konuda :)

Herkese merhaba

Doğum yapanlar ; Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Tez vakitte herşey düzene girsin inşallah.

Doğum yapacak olanlar ; Allah kolay doğum nasip etsin.

Sabırla bekledim yarını. 34+1 de gitmiştim en son. 37+1 olacağım yarın. Umarım yarın güzel haberler alabilirim. O kadar endişeli ve gerginim ki.

Bilen bilir , gebelik şekeri var ben de. Ve oyüzden de maalesef 4 kilo aldım hamilelik boyunca. Bebek son kontrolde 2200 civarındaydı. Aklıma gelen şeyi saçma bulanlar olabilir ama nedense az kilo aldığım için mi acaba Karnım patlıcak gibi oluyor diyorum. Ödem hiç olmadı yüzüm lekelenmedi ya da karnın şişmesi hariç hiç bir değişiklik olmadı diye çevredeki garip yorumlar yüzünden zaten canım epey sıkkın. İnsan bilerek kuş kadar yemez hamileyken. Hele benim gibi tatlı canavarı biri. Doğumdan sonra Allah biliyor , her canımın çekip de yiyemediğimi yicem. Şişeyim varsın sabrımın mükafatı olsun.

Kızlar yarın kontrol de çatı kontrolü yapar inşallah benim Dr. Da artık belli olur doğum şeklim. Dua edenlerin dualarında bana da yer vermesini diliyorum.
Canim niye takiyosun birak şu iki canlisin iki porsiyon ye mantikli insanlarin fikirlerine bu kadar canini sikma. Hamileyken illa davul gibi sismek mi gerekiyomus.Bende seker yok 12 kilo aldim ama marifet degil yani. Benimki de 34+2 de 2350 ydi senin bebegin 4 kilo almana ragmen ne kadar guzel kilo almis kilosu haftasina göre cok iyiymis dert edilecek hicbir seyin yok bence tebrik etmeleri lazim seni kolay degil hamileyken bu kadar iradeli olabilmek. Saglikla al bebisini kucagina

Hareketi yok diye acil e geldik.nst de sanci tavan cikti.ben barirsak gazi saniyordum.
Acilma parmak boyuymus.ne demekse.
Sezaryen olacan bosuna sanci cekme dedi dr.nobetci.
Yatis yapti.spinalle 20-25 dk odadaydim.
Gercekten sadece sonda sorunmus. O da surekli ciş yapiyormussun diye hissettiginden.
Sutum kesildi ama gaz sorunu hep yasadigim icin kati beslennemiyom.evde hallolur ins.
Burda mama veriyorlar
3720gr.53 cm kara sacli.ben konustukca guluyor canimin ici
Hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun..

Back
X