• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bu nst sonucundan bir yorum yapabilecek var mı acaba bişey Yok diyip yolladılar da beni :(

Eklentiler

• IMG_1508.webp
    IMG_1508.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 95
Hayırlı akşamlar arkadaşlar benim bugün kontrolüm vardı. Nst de kasılmalarım cıktı artık heran herşey olabilir hazırlıklı olmak lazım magnezyumu da bıraktık azıcık rahatlatıyordu :rolleyes:Çatı muayenesi de oldum. Açılma yok henüz ama çatı kemiğim darmış. Pazartesi tekrar gidicem kontrol e. O zamana kadar ağrılar takipte aslında şimdi bile belimde kalçamda ağrı var ufak ufak. Hemoroid sıkıntım için normal le artabilirmiş evet yaşanmış örnekleri de var önümde artık hayırlısı neyse o olsun inşallah Hoppa
magnezyumu neden biraktin doguma yakin birakmamiz mi gerekiyor bende kullaniyorum ama beni hic bilgilendirmedi doktorum bu konuda

Ben karar veremedim sizden fikir alayım dedim kızlar.. perşembe günü doktora gittim 37+4 te. Doktora tekrar ne zaman geleyim dedim önce haftaya dedi sonra gerek yok sonraki hafta gel dedi ama 39+ olucam onun dediği zamana göre ve bana geç gibi geliyor. Çünkü bebek 4 kiloyu geçerse sezeryanla alacak sanırım beni hem de son haftalarda daha sık randevu bekliyor insan. Bu yüzden cuma günü gideyim diyorum 38+5 olucam. Siz ne dersiniz bekleyeyiim mi cumaya alayım mi randevuyu
Cnm haftalik olmasi lazim sen bakma ona
39 dan sonra uc gune bir nst giriyrdum ben

Dependi ben de almadim. Doktorum gerek yok dedi ama bu su gelme olayini fln düşününce almak daha mantikli geldi. Elimin altinda dursun.
Kiyafetleri de yikayacam ama yengemiz baya bi hediye almis onlar gelsin hepberaber yıkayayım diye bekliyorum. Usengeclikten diil yani sirf o yuzden:KK76: ay bi de benim hastane bebegin her turlu giyimini ihtiyacini hastanede kaldigimiz surece veriyomus. Benim kendi ihtiyaclarimi esas hazirlamam lazim. Erken gelirse cocuk ciplak kalmaz da ben yandim:anneadayı:[/QUO

Hangi hastane canım bu

Dependi ben de almadim. Doktorum gerek yok dedi ama bu su gelme olayini fln düşününce almak daha mantikli geldi. Elimin altinda dursun.
Kiyafetleri de yikayacam ama yengemiz baya bi hediye almis onlar gelsin hepberaber yıkayayım diye bekliyorum. Usengeclikten diil yani sirf o yuzden:KK76: ay bi de benim hastane bebegin her turlu giyimini ihtiyacini hastanede kaldigimiz surece veriyomus. Benim kendi ihtiyaclarimi esas hazirlamam lazim. Erken gelirse cocuk ciplak kalmaz da ben yandim:anneadayı:
HAngi hastane canım bu

Hareketi yok diye acil e geldik.nst de sanci tavan cikti.ben barirsak gazi saniyordum.
Acilma parmak boyuymus.ne demekse.
Sezaryen olacan bosuna sanci cekme dedi dr.nobetci.
Yatis yapti.spinalle 20-25 dk odadaydim.
Gercekten sadece sonda sorunmus. O da surekli ciş yapiyormussun diye hissettiginden.
Sutum kesildi ama gaz sorunu hep yasadigim icin kati beslennemiyom.evde hallolur ins.
Burda mama veriyorlar
3720gr.53 cm kara sacli.ben konustukca guluyor canimin ici

Ay maşallah tosuncuga. Hayırlı olsun

Bana bu seer bisey demedi ama ilk dogumda bu haftalarda magnezyumu biraktirmisti
evet simdi baktimda internettede magnezyum ilacinin dogumu geciktirdi yaziyor kasilmalari engelledigi icin birakmak gerekliymis bende birakiyim bari artik 38. haftaya giriyorum

Haklısın aslında :) biraz rahatlattın teşekkür ederim canım
Bir de benim ki tüp bebek. Koca bir ameliyathane gördü yumurtalar toplanırken beni. Doktorlar hiç rahatsız edici değil o konuda çok uzmanlar sen rahat ol kendini kasarsan daha zor oluyor.

Bilmiyorduk canim özellikle sectigimizden değil burayı. Sizi çok sonra farkettik hatta:)

Ağzında bal damliyo keske keske:)))

guldurdun beni cok hos bi liste . Siir gibi bircok anlam iciriyor:) kırmızı alarm verilmiş @mcrhelena :)))
Ama cnm sen yaziodun bizim oraya :)
Ya boyle bolunmusuz yazik olmus :)
Birlikten kuvvet dogar, diger konu sabit oldugu icin gelin oraya
Simdi birlik zamani:) dogum zamani :))

evet simdi baktimda internettede magnezyum ilacinin dogumu geciktirdi yaziyor kasilmalari engelledigi icin birakmak gerekliymis bende birakiyim bari artik 38. haftaya giriyorum
Benim cok agrim var ben yuttum az once:) dr bana bisi demedi bu sefer diye ama bencede 38den sonra yutmamali ki, rahim kasilsin hazirlansin

KIzlar depend i aldım bimden 3 yeri gezdim orto boy 18 tane 20 tl
Hastanenizin dogum paraları ne kdr öğrendiniz mi normal dogum bnmkinde 1000 tl

Back
X