- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
@zehrayalcin87 canım çok geçmiş olsun..
KIRMIZILIKUCUKKIZ
bence de o kadar bekleme. Daha önce git. İçin rahat eder en azından
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Randevu bulamadım maalesef pazartesiyi beklemek zorundayım bekleyecegim artık@zehrayalcin87 canım çok geçmiş olsun..
KIRMIZILIKUCUKKIZ bence de o kadar bekleme. Daha önce git. İçin rahat eder en azından
magnezyumu neden biraktin doguma yakin birakmamiz mi gerekiyor bende kullaniyorum ama beni hic bilgilendirmedi doktorum bu konudaHayırlı akşamlar arkadaşlar benim bugün kontrolüm vardı. Nst de kasılmalarım cıktı artık heran herşey olabilir hazırlıklı olmak lazım magnezyumu da bıraktık azıcık rahatlatıyorduÇatı muayenesi de oldum. Açılma yok henüz ama çatı kemiğim darmış. Pazartesi tekrar gidicem kontrol e. O zamana kadar ağrılar takipte aslında şimdi bile belimde kalçamda ağrı var ufak ufak. Hemoroid sıkıntım için normal le artabilirmiş evet yaşanmış örnekleri de var önümde artık hayırlısı neyse o olsun inşallah
![]()
Nasil yokKızlar bu nst sonucundan bir yorum yapabilecek var mı acaba bişey Yok diyip yolladılar da beni![]()
Bana bu seer bisey demedi ama ilk dogumda bu haftalarda magnezyumu biraktirmistimagnezyumu neden biraktin doguma yakin birakmamiz mi gerekiyor bende kullaniyorum ama beni hic bilgilendirmedi doktorum bu konuda
Cnm haftalik olmasi lazim sen bakma onaBen karar veremedim sizden fikir alayım dedim kızlar.. perşembe günü doktora gittim 37+4 te. Doktora tekrar ne zaman geleyim dedim önce haftaya dedi sonra gerek yok sonraki hafta gel dedi ama 39+ olucam onun dediği zamana göre ve bana geç gibi geliyor. Çünkü bebek 4 kiloyu geçerse sezeryanla alacak sanırım beni hem de son haftalarda daha sık randevu bekliyor insan. Bu yüzden cuma günü gideyim diyorum 38+5 olucam. Siz ne dersiniz bekleyeyiim mi cumaya alayım mi randevuyu
Dependi ben de almadim. Doktorum gerek yok dedi ama bu su gelme olayini fln düşününce almak daha mantikli geldi. Elimin altinda dursun.
Kiyafetleri de yikayacam ama yengemiz baya bi hediye almis onlar gelsin hepberaber yıkayayım diye bekliyorum. Usengeclikten diil yani sirf o yuzdenay bi de benim hastane bebegin her turlu giyimini ihtiyacini hastanede kaldigimiz surece veriyomus. Benim kendi ihtiyaclarimi esas hazirlamam lazim. Erken gelirse cocuk ciplak kalmaz da ben yandim
[/QUO
Hangi hastane canım bu
Gecmis olsunO an çok anlamadım çok sıkmadı diye hatırlıyorum sonra çok dokunup bastırınca hafif acıyor ama o da normaldir heralde. Kemer etkiler mi ki?
HAngi hastane canım buDependi ben de almadim. Doktorum gerek yok dedi ama bu su gelme olayini fln düşününce almak daha mantikli geldi. Elimin altinda dursun.
Kiyafetleri de yikayacam ama yengemiz baya bi hediye almis onlar gelsin hepberaber yıkayayım diye bekliyorum. Usengeclikten diil yani sirf o yuzdenay bi de benim hastane bebegin her turlu giyimini ihtiyacini hastanede kaldigimiz surece veriyomus. Benim kendi ihtiyaclarimi esas hazirlamam lazim. Erken gelirse cocuk ciplak kalmaz da ben yandim
![]()
Cnm ne olursa olur sat esastirkızlar bir sorum olacak. benim sata göre doğumum 20.06.2017 olarak gözüküyordu. sonra sürekli ultrasonda 15.06.2017 olarak çıktı. son kontrolümde doktorum en geç 15 hazirana kadar doğurursun dedi. ben sata göremi yoksa 15 hazirana göremi beklemem gerekiyor?
Hareketi yok diye acil e geldik.nst de sanci tavan cikti.ben barirsak gazi saniyordum.
Acilma parmak boyuymus.ne demekse.
Sezaryen olacan bosuna sanci cekme dedi dr.nobetci.
Yatis yapti.spinalle 20-25 dk odadaydim.
Gercekten sadece sonda sorunmus. O da surekli ciş yapiyormussun diye hissettiginden.
Sutum kesildi ama gaz sorunu hep yasadigim icin kati beslennemiyom.evde hallolur ins.
Burda mama veriyorlar
3720gr.53 cm kara sacli.ben konustukca guluyor canimin ici
Acibadem hastanesiHAngi hastane canım bu
evet simdi baktimda internettede magnezyum ilacinin dogumu geciktirdi yaziyor kasilmalari engelledigi icin birakmak gerekliymis bende birakiyim bari artik 38. haftaya giriyorumBana bu seer bisey demedi ama ilk dogumda bu haftalarda magnezyumu biraktirmisti
Bir de benim ki tüp bebek. Koca bir ameliyathane gördü yumurtalar toplanırken beni. Doktorlar hiç rahatsız edici değil o konuda çok uzmanlar sen rahat ol kendini kasarsan daha zor oluyor.Haklısın aslında :) biraz rahatlattın teşekkür ederim canım
Ama cnm sen yaziodun bizim oraya :)Bilmiyorduk canim özellikle sectigimizden değil burayı. Sizi çok sonra farkettik hatta:)
Ağzında bal damliyo keske keske:)))
guldurdun beni cok hos bi liste . Siir gibi bircok anlam iciriyor:) kırmızı alarm verilmiş @mcrhelena :)))
Benim cok agrim var ben yuttum az once:) dr bana bisi demedi bu sefer diye ama bencede 38den sonra yutmamali ki, rahim kasilsin hazirlansinevet simdi baktimda internettede magnezyum ilacinin dogumu geciktirdi yaziyor kasilmalari engelledigi icin birakmak gerekliymis bende birakiyim bari artik 38. haftaya giriyorum
pek anlamam ama 100 lerde gorunuyor sancin benimki gecen gittigimde 10-20-30 lerdeydi normal demisti seninki sanki normalin ustu gibiKızlar bu nst sonucundan bir yorum yapabilecek var mı acaba bişey Yok diyip yolladılar da beni![]()