2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kizlar ilaclarinizi kullanmaya devam ediyormusunuz mesela kalsiyum ilaci kan ilaci ben bi tek kalsiyuma ve d vitaminine devam ediyorum magnezyumu ile demir yani kan ilacimi biraktim
Ben hic birini kullanmiyorum sadece midem cok yaniyor rennie duo kullaniyorum rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin

kizlar ilaclarinizi kullanmaya devam ediyormusunuz mesela kalsiyum ilaci kan ilaci ben bi tek kalsiyuma ve d vitaminine devam ediyorum magnezyumu ile demir yani kan ilacimi biraktim
Ben aylardır hiç ilaç kullanmıyorum. Doktorda beslenmeyle kalsiyum alıyorsan içme dedi.
Magnezyum u hiç vermedi.
Et yumurta sebzemeyve yiyorsan da vitamini içme dedi.
E zaten kansızlıktan dolayı 2 ünite tam kan verildi. O yüzden hiç kullanmıyorum

Benim midem hic rahat olmadi ilac ictikce daha kotu oldum yiyeceklerden aldim vitaminleri hep bebegimin kilosu falanda iyi hic gerek duymadim ben ilac kullanmaya

Teşekkür ederim canım.

Senin kız sonuna kadar bekleyecek heralde canım. Banada görenler senin karnın inmemiş diyor ama doktorum bebek kanalda dedi. Nasıl oluyor bişey anlamadım. Zaten bacak aram çok ağrıyor. Haftaya çarşamba doktora gideceğim bu karın inmesi nedir öğrenmem lazım

Benimde inmedi aksine yukarı çıktı sanki bir kaç gündür :)

Günde iki defa kan hapı ve iki defa magnezyuma hala devam ediyorum. Doktorum içmem gerektiğini söyledi. Özellikle magnezyumu içmemin doğumuma yararı olacağını söyledi.

Gunaydin kizlar, yeni gelenler hosgeldiniz, burda bol bol dogumvar; )
Ben @kardelen2558 in oglunu merak ettim.en son kizi hastaneden cikmisti. Umarim gorur mji ve yazar.
Tutuy sen nasilsin bebisin nasil?
@Kim Boggs bayadir girmiyosun?
Çok şükür biz çok iyiyiz.
Allah herkese nasip etsin . Sağsalim kavuştursun .
İlk günler çok yoğun yorucu ve bi o kadar da güzel oluyor.
İki saate bir emzirme en yorucu kısmı . Hamilelikte bütün gece ayakta olan ben hemen uyku moduna geçiveriyorum:))

Benimde inmedi aksine yukarı çıktı sanki bir kaç gündür :)
Ben çok aşağıda hissediyorum hareketlerini.hiç yukarda hissetmedim. Bence karın yapısıyla ilgili. Ama inmedi diyenlerinde bi bildiği vardır. Zaten daha vaktimizde var. 38 de falan gelse keşke biraz sabırsızım ben 40 a kadar beklerse bunalıma girerim :))

Benim çevremde doğum yapanlar hala vitamin ve demir ilacını kullanıyorlar. Muhtemelen bende kullanıcam. Fazla kilolarımı bu ilaçlara borçluyum birazda

Bende 37 sonu 38 başları gelsin istiyorum. Eşimde tam 40 ta gelsin diyor. Zaman azaldıkça sabırsızlanıyorum ben :)

Bende 37 sonu 38 başları gelsin istiyorum. Eşimde tam 40 ta gelsin diyor. Zaman azaldıkça sabırsızlanıyorum ben :)
Sabırsızlık en zor olan kısmı. Ay bide bunlar iyi günlerin diyenler var onların ağzına kürekle vurasım geliyor. Ne iyi günü allah aşkına bacak arası ağrısından ölüyorum. Doktorum ısrarla her akşam yürü diyor dönüş yolunda eşimin sırtına atlayasım geliyor. şimdi bide grip oldum ilaç kullanamıyorum. Bizde biliyoruz uykusuz geceler olacak bebişler ağlıycak emmeyle uğraşçaz falan filan. Ama en azından gözümüzün önünde bir melekle hayata devam edicez. Her an ay hareket etmedi napıyon orda diye çocuğu dürtmekten bi hal oluyorum

Bende yni atlattım gribi, allahtan çok ağır geçmedi. Burnum feciydi halada genzimde tıkanıklık var. 1-2 defa parol kullandım çok ağrım olunca ama allaha şükür geçti. Bende iş çıkışı metrobüse kadar yürüyorum 10 dk o da korkuyla yani her an gelirse naparım korkusu var bende. Metrobüste sancı gelirse napıcam, evde tek başıma gelirse napıcam, iş yerinde gelirse napıcam hep bunları düşünüp duruyorum.
İş yerinde bir abiyle anlaştım hatta beni direk şu hastaneye, şu yoldan götürceksin. ambulans bekleme paranı vericem dedim :)
bende senin gibi gözümün önünde olmasını istiyorum. Kimseyi takmıyorum kafama, herkesden daha çok sen kendin bileceksin yavrunu. aç mı tok mu sen kendin anlayacaksın, uykusuzluk mu görür gözün sağlıklı olsun yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…