- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Bende yeni yeni isimler görüyorum hep, hatta doğuma bu kadar az kala insanların aklına kadınlar kulubüne kayıt olmak geldi heralde diye düşünüyordum. Meğerse başka bir durum varmış.Gruplar hep bi araya toplnmis konular hep tasinmis
Yok öyle düşünmeyin, ben ilk aydan itibaren içmedim, yine de bir hafta kadar önde. Yapı meselesi biraz da şeker vs yoksa.Ben kullanmaya devam ediyorum acaba ondan mı çok kilo aldı çocuğuum??
Basta ben de kiloyu fazla alinca kesti doktor. Sonrasinda osteozinc e basladik o kilo aldirmadi şükür. Yoksa 20kilo rahat alirdim o gidisleDecaviti ben kullanıyorum, o yüzden bende çok kilo aldım bence
Günaydın arkadaslar.ilk dogumumda kayınvalidemlerde kalmıştım.dogru düzgüN bebegi emziremiyodum bile gelen gidenden.şimdi kendi ewimdeyim.annem var sadece ohhh missacıyorum memeleri güzel kremliyorum biraz da acık tutuyorum o sekil kremi iyice emsin diye.afedersiniz gaz olunca rahat rahat cıkarıyorum.az insan cok huzur ,kendi ewin cok cok huzur canımın istedigi bişey olırsa anneme söylüyorum saolsun yapıyo zaten kendi süreklş soruyo canın ne istiyo diye.ama diger dogumda kimsenin umrunda deildim.doktor bi kaç gün sıvı beslen demesine ragmen tutup lahmacun yapmışlardı.ye ye bişey olmaz dediler.zaten yemesem aç kalacaktım mecbur yedim.sonrası wc ve kabusdu
Neyse kötü seyleri düşünmeyelim.yine dertlendim cünkü
İnş hepinizin cok cok güzel lohusa günleri olur aminnn
2 grup vardi haziranBende yeni yeni isimler görüyorum hep, hatta doğuma bu kadar az kala insanların aklına kadınlar kulubüne kayıt olmak geldi heralde diye düşünüyordum. Meğerse başka bir durum varmış.
:) yok gruplar birlesti o yuzden kalabalik oldu olsun ne kadar cok uye o kadar cok tecrube olur bizleredeBende yeni yeni isimler görüyorum hep, hatta doğuma bu kadar az kala insanların aklına kadınlar kulubüne kayıt olmak geldi heralde diye düşünüyordum. Meğerse başka bir durum varmış.
ahahaha canim yaa ne guldumm
"KIRMIZILIKUCUKKIZ, post: 51506578, member: 439632"]Canım geçmiş olsun hemen kendini kampa alıyorsun. Bol sıvı tüketim bolca dinleniyorsun suya limon sıkıp icebilirsin çok iyi geliyor. Bir an önce geçer inşallah..
Bu arada herkese günaydın.. kontrolü olanlara allah kolaylık versin umarım çok iyi geçer.. benim bugün de gobegim aşağı düşmemiş kızım olayı yanlış anlayıp ağzımdan çıkacağını düşünüyor hala.. olsun sabırla bekliyorum
Kan hapi ve magnezyum devam. Doktorum magnezyumun dogumu kolaylastirdigini kan hapının da cok önemli olduğunu söylüyorkizlar ilaclarinizi kullanmaya devam ediyormusunuz mesela kalsiyum ilaci kan ilaci ben bi tek kalsiyuma ve d vitaminine devam ediyorum magnezyumu ile demir yani kan ilacimi biraktim
Ya ben geçen sefer bebek kanalda mi diye sormadım sadece normal doğum icin hiçbir engel yok dedi bebisin kilosu disinda. Acaba bebek kanalda demek miydi buTeşekkür ederim canım.
Senin kız sonuna kadar bekleyecek heralde canım. Banada görenler senin karnın inmemiş diyor ama doktorum bebek kanalda dedi. Nasıl oluyor bişey anlamadım. Zaten bacak aram çok ağrıyor. Haftaya çarşamba doktora gideceğim bu karın inmesi nedir öğrenmem lazım
Canım geçmiş olsun hemen kendini kampa alıyorsun. Bol sıvı tüketim bolca dinleniyorsun suya limon sıkıp icebilirsin çok iyi geliyor. Bir an önce geçer inşallah..
Bu arada herkese günaydın.. kontrolü olanlara allah kolaylık versin umarım çok iyi geçer.. benim bugün de gobegim aşağı düşmemiş kızım olayı yanlış anlayıp ağzımdan çıkacağını düşünüyor hala.. olsun sabırla bekliyorum
Yarin 37 olcaz mide yanmasi felaket kabusum olsu artik ne yaptimsa gecmedi tam olarak nasil yapcam soyler misin rica etsemKızlar mide yanmasına çözüm buldum daha doğrusu internette gördüm denedim ve uzun zamandan sonra rahat uyudum :) bir tatlı kaşığı köftelik bulgurüzerine bir bardak su harika bir gece uykusuydu mide yanması yaşayan var mıydı hatırlamıyorum ama aklınızda olsun
kizlar ilaclarinizi kullanmaya devam ediyormusunuz mesela kalsiyum ilaci kan ilaci ben bi tek kalsiyuma ve d vitaminine devam ediyorum magnezyumu ile demir yani kan ilacimi biraktim
aha aynı benim durum kv Bursa'dan gelecek, 12 - 13 yaşında kızıda var o da gelecek ve ben çıldırıcam kesinBen de en çok Doğum sonrasından korkuyorum. Şimdiden strese girmeye başladım. KV geldi, KV'li günlere başladım bile. Doğumda görümcem gelecek sonrası da kalacak. Bir de kızı var. Ne kadar kalacak onu da bilmiyorum. E ben kendi annemi istiyorum yoksa bişeye canım sıkılacak kendi anneme söylediğim gibi kimseye söyleyemem. Bizim ev curcuna olacak anlayacağın. Napçam bilmiyorum. KV salondaki koltuğa yatak yaparız dedi geçen gün duymazdan geldim. Ben yatak odasına çekilip sakin sakin yavrumu emzirmek istiyorum.
Ben kullanmaya devam ediyorum acaba ondan mı çok kilo aldı çocuğuum??
Ben kullanmaya devam ediyorum acaba ondan mı çok kilo aldı çocuğuum??
Benim kv gelecek ama ben seviniyorum cok iyi anlasiyoruz yaa pazar gunu burda insallah guzel lohusa donemi gecirirsiniz :)aha aynı benim durum kv Bursa'dan gelecek, 12 - 13 yaşında kızıda var o da gelecek ve ben çıldırıcam kesin
Bebekle napıcam diye düşünmüyorum bu kadar, kv daha çok düşünüyorum. Depresyonda ve sürekli konuşuyor.
Decaviti ben kullanıyorum, o yüzden bende çok kilo aldım bence
Benim az kaldı 20 kg almış olmama birde omega 3 verdi üstüne. bildiğin vitamin deposuyumBasta ben de kiloyu fazla alinca kesti doktor. Sonrasinda osteozinc e basladik o kilo aldirmadi şükür. Yoksa 20kilo rahat alirdim o gidisle
Çok güzel bir duygudur eminim.. çok şanslısın kıymetini bilBenim kv gelecek ama ben seviniyorum cok iyi anlasiyoruz yaa pazar gunu burda insallah guzel lohusa donemi gecirirsiniz :)
Canım direk kuru halde bir kaşık kısırlık bulguru yuttum tabii üzerine de su içtim kolay yutmak için o kadar benimde kabusumdu ama çok iyi geldiYarin 37 olcaz mide yanmasi felaket kabusum olsu artik ne yaptimsa gecmedi tam olarak nasil yapcam soyler misin rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?