2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ben de en çok Doğum sonrasından korkuyorum. Şimdiden strese girmeye başladım. KV geldi, KV'li günlere başladım bile. Doğumda görümcem gelecek sonrası da kalacak. Bir de kızı var. Ne kadar kalacak onu da bilmiyorum. E ben kendi annemi istiyorum yoksa bişeye canım sıkılacak kendi anneme söylediğim gibi kimseye söyleyemem. Bizim ev curcuna olacak anlayacağın. Napçam bilmiyorum. KV salondaki koltuğa yatak yaparız dedi geçen gün duymazdan geldim. Ben yatak odasına çekilip sakin sakin yavrumu emzirmek istiyorum.

Bende yeni yeni isimler görüyorum hep, hatta doğuma bu kadar az kala insanların aklına kadınlar kulubüne kayıt olmak geldi heralde diye düşünüyordum. Meğerse başka bir durum varmış.
2 grup vardi haziran
Bende yeni yeni isimler görüyorum hep, hatta doğuma bu kadar az kala insanların aklına kadınlar kulubüne kayıt olmak geldi heralde diye düşünüyordum. Meğerse başka bir durum varmış.
:) yok gruplar birlesti o yuzden kalabalik oldu olsun ne kadar cok uye o kadar cok tecrube olur bizlerede

ahahaha canim yaa ne guldumm
bizim kız cadı çıktı

Canm aramızda birkaç gün var, ben de anladigimdan değilde sabah yine baktım hiçte göbekte inme falan yok, zaten yolda gören konu komşu da daha doğuma var deyip duruyor, hoş doktor da dün çatı muayenesi yaptı o da normal için engel yok ama bekleyeceğiz dedi, yani özetle herkesle beklemeye devam, ama içimden bir yandan da hani kızlar erken gelir derlerdi diyorum, eee artık 39.haftaya giriyoruz da gelsin artık hayırlısı ile.[/QUOTE]
Bekledikce gelmiyorlar canım ben bu işi anlamadım. Yokmuş gibi mi davransam acaba diyorum

kizlar ilaclarinizi kullanmaya devam ediyormusunuz mesela kalsiyum ilaci kan ilaci ben bi tek kalsiyuma ve d vitaminine devam ediyorum magnezyumu ile demir yani kan ilacimi biraktim
Kan hapi ve magnezyum devam. Doktorum magnezyumun dogumu kolaylastirdigini kan hapının da cok önemli olduğunu söylüyor

Ya ben geçen sefer bebek kanalda mi diye sormadım sadece normal doğum icin hiçbir engel yok dedi bebisin kilosu disinda. Acaba bebek kanalda demek miydi bu

Kızlar mide yanmasına çözüm buldum daha doğrusu internette gördüm denedim ve uzun zamandan sonra rahat uyudum :) bir tatlı kaşığı köftelik bulgur üzerine bir bardak su harika bir gece uykusuydu mide yanması yaşayan var mıydı hatırlamıyorum ama aklınızda olsun

Sabah sabah güldürdün beni, Allah ya seni güldürsün.

benim doktorum kesinlikle bırak dedi magnezyumu ve kasiyumu ama kan ilacı doğuma kadar hergün alıncak dedi

Yarin 37 olcaz mide yanmasi felaket kabusum olsu artik ne yaptimsa gecmedi tam olarak nasil yapcam soyler misin rica etsem

kizlar ilaclarinizi kullanmaya devam ediyormusunuz mesela kalsiyum ilaci kan ilaci ben bi tek kalsiyuma ve d vitaminine devam ediyorum magnezyumu ile demir yani kan ilacimi biraktim

Ben bütün hepsini bırakmıştım. Sağlık ocağındaki sağlık memuru gyneroferon mu ne öyle bişey vardı ona devam et dedi. Doğumda kan kaybedeceksin dedi. Onu da akşam içmeyi unuttum, iyi ki hatırlattın.

Günaydın herkese :)
Güya bugün işe gidecektim evrak halletmeye, daha yataktan kazıyamıyorum kendimi :) Evde kurdum telefon, laptop, bilgisayar, buradan yapıyorum işleri.
Hasta olan herkese geçmiş olsun, az kaldı dayanmaya çalışalım, işe giden herkese kolay gelsin, evde çocuğu olanın çocuğu rahat dursun, bebesi doğanın bebesi uslu olsun:)
37. Hafta işgöremezlik raporlarını alanlar, kendilerine birer kopya almayı unutmasın lütfen:) (kamu spotu)

aha aynı benim durum kv Bursa'dan gelecek, 12 - 13 yaşında kızıda var o da gelecek ve ben çıldırıcam kesin
Bebekle napıcam diye düşünmüyorum bu kadar, kv daha çok düşünüyorum. Depresyonda ve sürekli konuşuyor.

Benim kv gelecek ama ben seviniyorum cok iyi anlasiyoruz yaa pazar gunu burda insallah guzel lohusa donemi gecirirsiniz :)

Basta ben de kiloyu fazla alinca kesti doktor. Sonrasinda osteozinc e basladik o kilo aldirmadi şükür. Yoksa 20kilo rahat alirdim o gidisle
Benim az kaldı 20 kg almış olmama birde omega 3 verdi üstüne. bildiğin vitamin deposuyum

Benim kv gelecek ama ben seviniyorum cok iyi anlasiyoruz yaa pazar gunu burda insallah guzel lohusa donemi gecirirsiniz :)
Çok güzel bir duygudur eminim.. çok şanslısın kıymetini bil
Bu arada 2 tane kv var bende, biri gaziantepte onunla daha tanışmadım bile 10 haziranda gelecek ve ilk kez tanışacağım.
Diğeri üvey kv ama maşallahı tam kv..

Yarin 37 olcaz mide yanmasi felaket kabusum olsu artik ne yaptimsa gecmedi tam olarak nasil yapcam soyler misin rica etsem
Canım direk kuru halde bir kaşık kısırlık bulguru yuttum tabii üzerine de su içtim kolay yutmak için o kadar benimde kabusumdu ama çok iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…