2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu saatte ayaktayım. Ne yazıkki çok fena grip oldum. Boğazlarım hışır hışır burnum tıkalı başım fena ağrıyor. Boğaz acısından uyku tutmadı. İnşallah ilerlemez kısa sürede toparlarım

birlesmesi guzel olmus nasil olsa buradaki herkes haziran annesi.hanimlar sezeryan da hastanede kac gun kaliniyor.sezeryan yapanlar kac gun kaldiniz acaba.benim yaramaz kizim karnimi parcalicak sanki tekmelemekten bikmadi bu minik cadi..
Ben bir gün kaldım.arkadasım dogum yapmıştı gazı cıkmayınca üç gün kalmıştı

Günaydın arkadaslar.ilk dogumumda kayınvalidemlerde kalmıştım.dogru düzgüN bebegi emziremiyodum bile gelen gidenden.şimdi kendi ewimdeyim.annem var sadece ohhh miss acıyorum memeleri güzel kremliyorum biraz da acık tutuyorum o sekil kremi iyice emsin diye.afedersiniz gaz olunca rahat rahat cıkarıyorum.az insan cok huzur ,kendi ewin cok cok huzurcanımın istedigi bişey olırsa anneme söylüyorum saolsun yapıyo zaten kendi süreklş soruyo canın ne istiyo diye.ama diger dogumda kimsenin umrunda deildim.doktor bi kaç gün sıvı beslen demesine ragmen tutup lahmacun yapmışlardı.ye ye bişey olmaz dediler.zaten yemesem aç kalacaktım mecbur yedim.sonrası wc ve kabusdu
Neyse kötü seyleri düşünmeyelim.yine dertlendim cünkü
İnş hepinizin cok cok güzel lohusa günleri olur aminnn

Kızlar oturup kalkarken yürürken falan kasığıma ağrı giriyor bu sancı mı oturunca geçiyor ama dünde olmuştu azcık

Bugün bende de yine ağrı var iyi hissetmiyorum kendimi. Dr.um yurt dışında inşallah doğum olmaz çok tedirginim

Arkadaşlar günaydın, gece hiç uyuyamadım, gaz sancısından kıvrandım durdum. Şimdi hala geçmedi batıyo. Erik yemiştim o yaptı sanırım. Bi saat sonra kontrolüm var, çatı muayenesi de olcam.
Gaz sancısı için bi önerisi olan var mı ya ?

sezeryan spinal olan arkadaşlar, fırsatınız olur ise bilgi verir misiniz? korkulcak bir şey midir spinal? uyuşma geçtikten sonra sezeryan yeri çok acıyor mu? Baş ağrınız oldu mu ?

Canım spinalden 2. İğne de ulaştılar
1.de kendimi kasmışım iğne eğilimi
Hiç anlamıyor sun bile
Zaten doğum ekibi beni çok rahatlattı
İlk heyecan geçince bir de bebeği görünce dünyanın en mutlu insanı oluyorsun
Ben de baş ağrısı olmadı ama dikişler haliyle acıyor o da normal ilk gün geçince yürümeye başlayınca azalıyor

Biraz tuhaf oldu bizim için, biranda değişmesi. Hoşbulduk :) sıcak karşılamalar için teşekkürler.

Canım geçmiş olsun hemen kendini kampa alıyorsun. Bol sıvı tüketim bolca dinleniyorsun suya limon sıkıp icebilirsin çok iyi geliyor. Bir an önce geçer inşallah..

Bu arada herkese günaydın.. kontrolü olanlara allah kolaylık versin umarım çok iyi geçer.. benim bugün de gobegim aşağı düşmemiş kızım olayı yanlış anlayıp ağzımdan çıkacağını düşünüyor hala.. olsun sabırla bekliyorum

ahahaha canim yaa ne guldumm

"KIRMIZILIKUCUKKIZ, post: 51506578, member: 439632"]Canım geçmiş olsun hemen kendini kampa alıyorsun. Bol sıvı tüketim bolca dinleniyorsun suya limon sıkıp icebilirsin çok iyi geliyor. Bir an önce geçer inşallah..

Bu arada herkese günaydın.. kontrolü olanlara allah kolaylık versin umarım çok iyi geçer.. benim bugün de gobegim aşağı düşmemiş kızım olayı yanlış anlayıp ağzımdan çıkacağını düşünüyor hala.. olsun sabırla bekliyorum[/QUOTE]

Canm aramızda birkaç gün var, ben de anladigimdan değilde sabah yine baktım hiçte göbekte inme falan yok, zaten yolda gören konu komşu da daha doğuma var deyip duruyor, hoş doktor da dün çatı muayenesi yaptı o da normal için engel yok ama bekleyeceğiz dedi, yani özetle herkesle beklemeye devam, ama içimden bir yandan da hani kızlar erken gelir derlerdi diyorum, eee artık 39.haftaya giriyoruz da gelsin artık hayırlısı ile.

Biraz tuhaf oldu bizim için, biranda değişmesi. Hoşbulduk :) sıcak karşılamalar için teşekkürler.

Yani birileri dürtmese bu birleşme olmazdı büyük ihtimal ama, bende her iki forumu takip ediyordum arkadaşların dediği gibi burda doğumlar erken başlamıştı hatta artık tecrübeli anneler var bile diyebilir burda, artık olan oldu, keşke bir foruma sorulsaydı daha iyi olurdu ama yapacak birsey yok, hoşgeldiniz tekrardan...

Sade maden suyu ic iyi gelir cikarir gazi rahatlarsin

kizlar ilaclarinizi kullanmaya devam ediyormusunuz mesela kalsiyum ilaci kan ilaci ben bi tek kalsiyuma ve d vitaminine devam ediyorum magnezyumu ile demir yani kan ilacimi biraktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…