- 11 Aralık 2015
- 635
- 1.182
- 43
- 33
Ben bir gün kaldım.arkadasım dogum yapmıştı gazı cıkmayınca üç gün kalmıştıbirlesmesi guzel olmus nasil olsa buradaki herkes haziran annesi.hanimlar sezeryan da hastanede kac gun kaliniyor.sezeryan yapanlar kac gun kaldiniz acaba.benim yaramaz kizim karnimi parcalicak sanki tekmelemekten bikmadi bu minik cadi..
Pozisyon değiştirince geçiyorsa, braxton-hicks / yalancı sancıdır deniyor.Kızlar oturup kalkarken yürürken falan kasığıma ağrı giriyor bu sancı mı oturunca geçiyor ama dünde olmuştu azcık
Öyle herhalde canım sürekli değil çünküPozisyon değiştirince geçiyorsa, braxton-hicks / yalancı sancıdır deniyor.
Tedirgin olma, bol su iç, dinlen. Kendini dinlememeye çalış mümkünse. Kolay gelsinBugün bende de yine ağrı var iyi hissetmiyorum kendimi. Dr.um yurt dışında inşallah doğum olmaz çok tedirginim
sezeryan spinal olan arkadaşlar, fırsatınız olur ise bilgi verir misiniz? korkulcak bir şey midir spinal? uyuşma geçtikten sonra sezeryan yeri çok acıyor mu? Baş ağrınız oldu mu ?
Biraz tuhaf oldu bizim için, biranda değişmesi. Hoşbulduk :) sıcak karşılamalar için teşekkürler.Yen'i gelen kızlar hoşgeldiniz,bende sizin grubu takip etmeye çalıyordum yetişemiyordum,böyle daha iyi oldu gerçekten zamanla kaynaşırız merak etmeyin..
Bizim grupta Doğumlar çoktan başladı ve önceden tecrübeli anne bol..sizin için de iyi oldu Yani
Canım geçmiş olsun hemen kendini kampa alıyorsun. Bol sıvı tüketim bolca dinleniyorsun suya limon sıkıp icebilirsin çok iyi geliyor. Bir an önce geçer inşallah..Bu saatte ayaktayım. Ne yazıkki çok fena grip oldum. Boğazlarım hışır hışır burnum tıkalı başım fena ağrıyor. Boğaz acısından uyku tutmadı. İnşallah ilerlemez kısa sürede toparlarım
Canım geçmiş olsun hemen kendini kampa alıyorsun. Bol sıvı tüketim bolca dinleniyorsun suya limon sıkıp icebilirsin çok iyi geliyor. Bir an önce geçer inşallah..
Bu arada herkese günaydın.. kontrolü olanlara allah kolaylık versin umarım çok iyi geçer.. benim bugün de gobegim aşağı düşmemiş kızım olayı yanlış anlayıp ağzımdan çıkacağını düşünüyor hala.. olsun sabırla bekliyorum
Biraz tuhaf oldu bizim için, biranda değişmesi. Hoşbulduk :) sıcak karşılamalar için teşekkürler.
Sade maden suyu ic iyi gelir cikarir gazi rahatlarsinArkadaşlar günaydın, gece hiç uyuyamadım, gaz sancısından kıvrandım durdum. Şimdi hala geçmedi batıyo. Erik yemiştim o yaptı sanırım. Bi saat sonra kontrolüm var, çatı muayenesi de olcam.
Gaz sancısı için bi önerisi olan var mı ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?