- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
- 83
Ayy Allah kolaylik versin. Ben kendi annem oldugu halde cildiriyorum bazen istemsiz kiriyrm annemi ama anlayisla karsiliyor gonlunu aliyrm kaynana olsa napardim bilmiyrm. Bi suru dert yok bu cocuk ac yok emmiyor yok mama verelim yok gogsunun sekli bozuk( annem bana boyle demisti cok bozulmustum:)) yok bebek oyle giydirilirmj ver ben giydireyim vs vs vs kafa utulemekten baska bisey degil. Sabir diliyrm ve kulaklarini herseye tikamani oneriyrm tabi ne kadar mumkunseaha aynı benim durum kv Bursa'dan gelecek, 12 - 13 yaşında kızıda var o da gelecek ve ben çıldırıcam kesin
Bebekle napıcam diye düşünmüyorum bu kadar, kv daha çok düşünüyorum. Depresyonda ve sürekli konuşuyor.
Rabbim sabir versin insallahÇok güzel bir duygudur eminim.. çok şanslısın kıymetini bil
Bu arada 2 tane kv var bende, biri gaziantepte onunla daha tanışmadım bile 10 haziranda gelecek ve ilk kez tanışacağım.
Diğeri üvey kv ama maşallahı tam kv..
Bebisimin dogmaya hic niyeti yok sanki bugunden itibaren deneyeyim bari bulguru cok tesekkur ederim en cok erik yerken yaniyor nedenseCanım direk kuru halde bir kaşık kısırlık bulguru yuttum tabii üzerine de su içtim kolay yutmak için o kadar benimde kabusumdu ama çok iyi geldi
aha aynı benim durum kv Bursa'dan gelecek, 12 - 13 yaşında kızıda var o da gelecek ve ben çıldırıcam kesin
Bebekle napıcam diye düşünmüyorum bu kadar, kv daha çok düşünüyorum. Depresyonda ve sürekli konuşuyor.
Seyyy aslinda biraz haklari var ama cok degil:) yani uykusuzluk had safhada heleki emzirirken. Karnimdayken niye kipirdamiyon diye durterdim simdide bes dakkaya bi nefes aliyormu burnu tikandimj diye kontrol ediyorum huylu huyundan vazgecmiyor:) ama bi melekle basbasa olmak kadar guzel bisey yok o kesin:)Sabırsızlık en zor olan kısmı. Ay bide bunlar iyi günlerin diyenler var onların ağzına kürekle vurasım geliyor. Ne iyi günü allah aşkına bacak arası ağrısından ölüyorum. Doktorum ısrarla her akşam yürü diyor dönüş yolunda eşimin sırtına atlayasım geliyor. şimdi bide grip oldum ilaç kullanamıyorum. Bizde biliyoruz uykusuz geceler olacak bebişler ağlıycak emmeyle uğraşçaz falan filan. Ama en azından gözümüzün önünde bir melekle hayata devam edicez. Her an ay hareket etmedi napıyon orda diye çocuğu dürtmekten bi hal oluyorum
Bir ara 2 günde 1 içiyordum o zamanda bebek 1 hafta geri kaldı. Sonra dediki dr. hergün iç üstüne omega iç. 20 kg almış olarak girsem doğuma, 4 kg vermiş olarak çıksam geri kalan 16 kg allaaah allaaahhhBen de ona bağlıyorum. Bıraktıktan sonra daha az kilo aldım sanki.
Canım acil şifalar. Hemen toparlarsın inşallah. Deli gibi su iç. Bol Limonlu naneli ılık su iç. Bal karabiber macun yap ye.Bu saatte ayaktayım. Ne yazıkki çok fena grip oldum. Boğazlarım hışır hışır burnum tıkalı başım fena ağrıyor. Boğaz acısından uyku tutmadı. İnşallah ilerlemez kısa sürede toparlarım
Cnm oğlunu da çıkartmış. Bebişleriyle evinde kardelen. Ben merak ettikçe profillerine girip bakıyorum som yazılarından anlıyorum yeni gelişme var mı yok mu :)))Gunaydin kizlar, yeni gelenler hosgeldiniz, burda bol bol dogumvar; )
Ben @kardelen2558 in oglunu merak ettim.en son kizi hastaneden cikmisti. Umarim gorur mji ve yazar.
@Tutuy sen nasilsin bebisin nasil?
@Kim Boggs bayadir girmiyosun?
Günaydın herkese :)
Güya bugün işe gidecektim evrak halletmeye, daha yataktan kazıyamıyorum kendimi :) Evde kurdum telefon, laptop, bilgisayar, buradan yapıyorum işleri.
Hasta olan herkese geçmiş olsun, az kaldı dayanmaya çalışalım, işe giden herkese kolay gelsin, evde çocuğu olanın çocuğu rahat dursun, bebesi doğanın bebesi uslu olsun:)
37. Hafta işgöremezlik raporlarını alanlar, kendilerine birer kopya almayı unutmasın lütfen:) (kamu spotu)
Ben kendi ailemin yanında sürekli söyleniyorum. Kimseyi istemiyorum sadece kocamla bakmak istiyorum bebeğimize vs dedim.Aynen canım ya, ben bebekle başbaşa sakince bir odada durmak istiyorum. Anneme söylerim ihtiyacım olunca ama, şimdi kv,görümce,aynı şekilde onun 13-14 yaşlarındaki kızı, eşi bile burda olacak belki, herkes bebeğin başına üşüşecek. Ben bebek sessiz ortamda büyüsün yüksek ses hırçınlık bilmesin istedim hep. Yavrum doğar doğmaz 50 kişinin içine düşecek. Napçam bilmiyorum
Napıcaz
Günaydın herkese :)
Güya bugün işe gidecektim evrak halletmeye, daha yataktan kazıyamıyorum kendimi :) Evde kurdum telefon, laptop, bilgisayar, buradan yapıyorum işleri.
Hasta olan herkese geçmiş olsun, az kaldı dayanmaya çalışalım, işe giden herkese kolay gelsin, evde çocuğu olanın çocuğu rahat dursun, bebesi doğanın bebesi uslu olsun:)
37. Hafta işgöremezlik raporlarını alanlar, kendilerine birer kopya almayı unutmasın lütfen:) (kamu spotu)
merak etmeyin kızlar o iş bendeNapıcaz
Bazı hastahaneler yapmıyor onu, SGK ekranı kapalıysa ya da sorun varsa. Sonra ara ki bulasın, bildirim yapılmadığı için para da alamıyor rapor sonunda anne, sıfırdan tekrar uğraşıyor.beat bende nacızane yenı oğrendıgım bir bilgiyi paylaşayım.
eğer son gune kadar 37+1 e kadar çalışmışsak ve sgk lıysak çalışamaz raporu almamıza gerek yokmuş.
sgk sistemden otomatik yolluyormuş bağlı oldugumuz kuruma.
ama emekli sandığıysak mutlaka almamız lazımmış.
12 Mayıs'ta izne mi çıktın, ara rapor mu aldın?Canım yaa, bende devlette memurum calisamaz raporunu 12 mayısta almıştım o 3 haftalık süre gelecek hafta cuma bitiyor, şimdi diyelimki doğum olmadı, o zaman benim doğum sonrası iznimimi baslatiyorlar öyle birşeyler duydum, yapmam gereken birsey var mı?
Bende yni atlattım gribi, allahtan çok ağır geçmedi. Burnum feciydi halada genzimde tıkanıklık var. 1-2 defa parol kullandım çok ağrım olunca ama allaha şükür geçti. Bende iş çıkışı metrobüse kadar yürüyorum 10 dk o da korkuyla yani her an gelirse naparım korkusu var bende. Metrobüste sancı gelirse napıcam, evde tek başıma gelirse napıcam, iş yerinde gelirse napıcam hep bunları düşünüp duruyorum.
İş yerinde bir abiyle anlaştım hatta beni direk şu hastaneye, şu yoldan götürceksin. ambulans bekleme paranı vericem dedim :)
bende senin gibi gözümün önünde olmasını istiyorum. Kimseyi takmıyorum kafama, herkesden daha çok sen kendin bileceksin yavrunu. aç mı tok mu sen kendin anlayacaksın, uykusuzluk mu görür gözün sağlıklı olsun yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?