2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ayy Allah kolaylik versin. Ben kendi annem oldugu halde cildiriyorum bazen istemsiz kiriyrm annemi ama anlayisla karsiliyor gonlunu aliyrm kaynana olsa napardim bilmiyrm. Bi suru dert yok bu cocuk ac yok emmiyor yok mama verelim yok gogsunun sekli bozuk( annem bana boyle demisti cok bozulmustum:)) yok bebek oyle giydirilirmj ver ben giydireyim vs vs vs kafa utulemekten baska bisey degil. Sabir diliyrm ve kulaklarini herseye tikamani oneriyrm tabi ne kadar mumkunse

Günaydın kızlar yeni gelenler hoşgeldiniz hepimiz bir avazda doğuralım insallah benimde ne sancım ne bişey yok iyiyim masallah birde göbek düşmemiş görenler öyle diyor sanırım benimkisi de 40 cı haftayı beklicek yada anneanne ile dedesini bekliyor pazar günü burdalar:) sağlıkla kucağımıza alalımda zaten ben hep 40 a odakladım kendimi ama burda görünce diyorum geç kalıyoruz mu yoksam :))

Canım direk kuru halde bir kaşık kısırlık bulguru yuttum tabii üzerine de su içtim kolay yutmak için o kadar benimde kabusumdu ama çok iyi geldi
Bebisimin dogmaya hic niyeti yok sanki bugunden itibaren deneyeyim bari bulguru cok tesekkur ederim en cok erik yerken yaniyor nedense

Aynen canım ya, ben bebekle başbaşa sakince bir odada durmak istiyorum. Anneme söylerim ihtiyacım olunca ama, şimdi kv,görümce,aynı şekilde onun 13-14 yaşlarındaki kızı, eşi bile burda olacak belki, herkes bebeğin başına üşüşecek. Ben bebek sessiz ortamda büyüsün yüksek ses hırçınlık bilmesin istedim hep. Yavrum doğar doğmaz 50 kişinin içine düşecek. Napçam bilmiyorum

Seyyy aslinda biraz haklari var ama cok degil:) yani uykusuzluk had safhada heleki emzirirken. Karnimdayken niye kipirdamiyon diye durterdim simdide bes dakkaya bi nefes aliyormu burnu tikandimj diye kontrol ediyorum huylu huyundan vazgecmiyor:) ama bi melekle basbasa olmak kadar guzel bisey yok o kesin:)

Ben de ona bağlıyorum. Bıraktıktan sonra daha az kilo aldım sanki.
Bir ara 2 günde 1 içiyordum o zamanda bebek 1 hafta geri kaldı. Sonra dediki dr. hergün iç üstüne omega iç. 20 kg almış olarak girsem doğuma, 4 kg vermiş olarak çıksam geri kalan 16 kg allaaah allaaahhh

Canım acil şifalar. Hemen toparlarsın inşallah. Deli gibi su iç. Bol Limonlu naneli ılık su iç. Bal karabiber macun yap ye.

Gunaydin kizlar, yeni gelenler hosgeldiniz, burda bol bol dogumvar; )
Ben @kardelen2558 in oglunu merak ettim.en son kizi hastaneden cikmisti. Umarim gorur mji ve yazar.
@Tutuy sen nasilsin bebisin nasil?
@Kim Boggs bayadir girmiyosun?
Cnm oğlunu da çıkartmış. Bebişleriyle evinde kardelen. Ben merak ettikçe profillerine girip bakıyorum som yazılarından anlıyorum yeni gelişme var mı yok mu :)))

beat bende nacızane yenı oğrendıgım bir bilgiyi paylaşayım.
eğer son gune kadar 37+1 e kadar çalışmışsak ve sgk lıysak çalışamaz raporu almamıza gerek yokmuş.
sgk sistemden otomatik yolluyormuş bağlı oldugumuz kuruma.
ama emekli sandığıysak mutlaka almamız lazımmış.

Ben kendi ailemin yanında sürekli söyleniyorum. Kimseyi istemiyorum sadece kocamla bakmak istiyorum bebeğimize vs dedim.
annem sen kovsan bile gelirim, ne demekmiş o dedi. Eşimde o laf sana değil, ben mesajı aldım dedi :))
Annemde her tek yakalandığında beni tembihliyor, sakın kv kötü davranma, misafir onlar elbette gelecek fln deyip iyice işkillendiriyor beni :)) Bişey yapacağım yoksa bile teşvik ediliyorum sanki

Canım yaa, bende devlette memurum calisamaz raporunu 12 mayısta almıştım o 3 haftalık süre gelecek hafta cuma bitiyor, şimdi diyelimki doğum olmadı, o zaman benim doğum sonrası iznimimi baslatiyorlar öyle birşeyler duydum, yapmam gereken birsey var mı?

Kızlar bura baya yoğunlaştı kime cevap vereceğimi şaşırıyorum, isimlerde karışıyor zaten isim hafızam zayıftır hepten gitti

Şimdi en yakın doğum kimin

Bazı hastahaneler yapmıyor onu, SGK ekranı kapalıysa ya da sorun varsa. Sonra ara ki bulasın, bildirim yapılmadığı için para da alamıyor rapor sonunda anne, sıfırdan tekrar uğraşıyor.
Yoksa senin dediğin doğru ama burası Türkiye

12 Mayıs'ta izne mi çıktın, ara rapor mu aldın?

Canım stres yapma doğum başlasa bile hastaneye yetişmeye vaktin olur. Sen stres yaparsan sancın varsa oda kaçar. Doğum belirtisi yaşadığın zaman bütün sakinliğini koru. Ben çok panik biriyimdir normalde ama şu an doğum belirtisi olsa göbek atmaya başlarım heralde :) öyle yada böyle çıkacak o bebişler dışarı hiiç panik olmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…